Kateřina
6 hodnocení
  • 9 let zkušeností s hlídáním
  • 29 let
  • Bořanovice
  • Kontaktovalo ji už 187 rodičů
  • Aktivní před 2 dny
  • Odpovídá do: 5 hodin
  •  střední škola obchodní
  •  ne
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Přes noc
Jazyky

Kateřina Z.

180 Kč/h

  • (6)
  • 29 let
  • 9 let zkušeností s hlídáním

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

výuční list ze střední školy obchodní

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Milan P.21/10/2020Hlídání dětí - rodič na portále

S Katkou jsme nadmíru spokojení. Je opravdu spolehlivá, děti si ji oblíbily od prvního setkání, nejmladší dvouletá k ní hned chtěla na ruce a vůbec jí nevadilo, že máma odchází. Starší děti 7 a 9 let zabavila různými hrami, moc si to společně užili. Děti k ní chodí na hlídání moc rádi. A my jsme rádi, že se dětem opravdu věnuje, je na ní spoleh a má naší důvěru. Když hlídala večer u nás doma, bez problémů všechny děti uspala, což není jen tak 😉 Katku opravdu můžeme jen a jen doporučit.


Marta R.26/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Katka je u nas uz vice jak mesic. Stara se behem dne o meho 8mesicniho syna a k tomu odpolende jeste o dva skolou povinne raubire. Katka si s detmi vyborne poradi, kluci ji miluji od prvniho dne. Ani jeden den se nestalo, ze by minutu meskala, nebo nedodrzela jakoukoli domluvu. Vzdycky je velmi vstricna nastane-li jakakoli zmena a hlidani se protahne. Ma velmi zdravy usudek co se tyce pece o maleho i o me dva starsi syny. Rozhdne vrele doporucuji.


Zuzana Š.18/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

S Katkou jsme byli maximálně spokojeni. Hned si poradila s mim 5měsíčním synem a ničeho se nezalekla. Přišla vždy včas a určitě je to strašně příjemné děvče. Hned se přizpůsobila a pochopila vše co od ní vyžaduji. Určitě doporučuji.


Hledame c.02/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Katka hlidala u nas 6 tydnu, i kdyz jsme se domluvily, ze bude hlidat do zari 2016, kdyz dcera nastoupi do skolky. Byly jsme spokojeny s jeji prace a deti se rychle zvykly. Ale najednou psala smsku ze u nas skonci, a ze ma ‘sve duvody’. Nedrzela vypovedni lhuta, nerekla nam do oci ze uz neprijde, a nedala nam cas, abysme nasli nahradu. Bohuzel musim ted varovat |odkaz skryt| a rodice, ze je Katka nespolehliva a nedrzi slovo.


Silvia S.20/10/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Katka má veĺmi dobrý vzťah k deťom a je spoĺahlivá. Naša 3 mesačná Lili si ju hneď obĺúbila a hádzala na ňu úsmevy. Je ústretová, proaktívna a vždy prišla včas. Maximálna spokojnosť. Odporúčam!


Piďalka11/08/2015Hlídání dětí - rodič na portále

S Káťou jsme maximálně spokojeni. Hlídá nám 10 měsíční holčičku již 4 měsíce. Je flexibilní, vždy se nám snaží vyjít vstříc. Neuvěřitelně si umí získat děti, naše malá ji miluje. Nejsou pro ni problém procházky, příprava jídla, krmení. Návštěva bazénku. Mohu jen doporučit.


O mně

Zdravìm milé maminky a tatìnkové. Jmenuji se Kateřina a jsem matka na mateřské dovolené s 2 syny. Ráda vám dítě pohlídám u nás doma kde máme vše potřebné pro hlídání.. Bydlíme v rodiném domku se zahradou. Mohu také nabídnout občasné hlídání u vás doma v odpoledních/ večerních hodinách.
Jsem spolehlivá, dochvilná, zodpovědná a aktivní. Absolvovala jsem kurz první pomoci dětem, takže můžete být klidnější.
Zkušenosti s hlídáním mám již z předchozích rodin s dětmi od narození do mladšího školního věku. Hlídání se věnuji už delší dobu pocházìm z velké rodiny tak už od dětství jsem se starala o děti sousedů a příbuzných. Nyní se tomu věnují aktivně.
Dětì na mne dobře reagují a rychle si získávám jejich přízeň.
K dětem přistupuju aktivně a opravdu se jim věnuji. S dětmi chodím na procházky, na hřiště, čteme knihy a také vyrábíme ruzné věci. Ráda si s nimi hraji s hračkami ale také modelínou,vodovkami a podobně. Mám zkušenosti s hlídáním dětí i přes noc. Ráda vaše dětičky odvedu neboli přivedu ze školky.
Chci najít rodinu, která se mnou bude spokojena a já s ní také.
Hlídala jsem chlapečka od narození do jeho dvou let měla jsem ho u sebe doma v celku i několik dni i když byl nemocen. Tím jsem získala hodně zkušenostì.
Pracovat s dětmi mě baví a chci se tomu věnovat profesionálně.
Těšìm se na spolupráci s vámi a vašimi dětmi. Pokud vás zaujal můj profil určitě napište na všem se dá domluvit.

Dostupnost

Mohu hlídat obcasně u vás doma v odpoledních/večerních hodinách nebo v dopoledních hodinách u nás doma společně s mými 2 syny.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

5 let

batolata

2 roky

předškoláci

1 rok

dětský školní věk

1 rok

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita

Dovednosti

Kreslení, malování a Sport

Jazyky

Čeština

Kurzy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Brandýs nad Labem-Stará Boleslav » Sedlec, Středočeský kraj