Nikola
2 hodnocení
  • 15 let zkušeností s hlídáním
  • 35 let
  • Litvínov
  • Kontaktovalo ji už 177 rodičů
  • Aktivní před 5 měsíci
  •  Obchodní akademie
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 5 dětí
  •   Oslavy
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Nikola V.

150 Kč/h

  • (2)
  • 35 let
  • 15 let zkušeností s hlídáním

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Maturitní zkouška ze střední školy (obchodní akademie – zahraniční obchod). Maturitní zkouška z anglického jazyka.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Klára L.08/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Velmi ráda pochválím tuto hlídačku, je pečlivá, spolehlivá a dcerky s ní jsou rády. Děti zabaví, v případě nutnosti i uvaří oběd a vracím se do uklizeného domova ☺ Nemá problém vyzvedávat ze školky atd.


Anna H.03/03/2016Rodinný příslušník

Ahojky všichni,

moc ráda bych doporučila mou sestru, jasně asi si říkáte.. Je jasný, že jí ségra pochválí jen aby dostala, co nejvíc nabídek. :) Ale já Vám přeci jen pár slov o mé sestře napíši..
Nemohla jsem si přát lepší ségru, už od malička jsem jí musela lézt na nervy, každý kdo má mladšího sourozence ví asi o čem mluvím.. Já jako mladší sourozenec jsem byla pěkné kvítko, všude jsem se ségrou musela být, všechno jsem chtěla a když si se mnou ségra nehrála, uhrála jsem na mámu, že mi ségra ubližuje, jen aby bylo doma vzrůšo. Haha, jooo, taková já jsem byla. Přesto se o mě ségra vzorně chovala, prakticky už od malička nás máma mohla nechat samotný doma, protože věděla, že ségra se o mě dokáže postarat. Ségra byla totiž už od malička děsně slušná, hodná a ještě k tomu všemu byla výborná ve škole. Takže v podstatě dokonalé dítě, na rozdíl od mé maličkosti. Haha. :)))
Teď, když už jsme dospělý, tak se tomu už jen smějeme.. Ale vždycky jsem věděla, že se na ségru můžu spolehnout.
Miluje děti a baví jí to s nimi, ale to máme asi společný.. Vždycky, když nějaký dítě hlídala nemohla se ho nabažit, vždycky vymýšlela různé hry, výlety nebo se s ním učila... Hlavně má obrovskou trpělivost, což si myslím, že u dětí je dost důležitý.

Mohla bych se tu rozepsat na x stránek, ale to by Vás možná ani nebavilo číst, i když některé historky z dětství jsou dost vtipné. Zkrátka a jednoduše, Vám jí můžu na 100% doporučit.. Je spolehlivá a miluje děti, co víc byste chtěli? :)

Anna H. :)


O mně

Milí rodiče,

nabízím hlídání dětí na plný nebo poloviční úvazek U MĚ DOMA :) Jsem na rodičovské dovolené, tudíž mám spoustu času se Vašemu dítěti věnovat:)

Poskytuji veškerou péči o děti již od narození, dětem připravuji stravu, vařím z čerstvých potravin. Zajišťuji dětem hygienu, večerní koupání a čtení pohádek. Starám se o správný vývoj dítěte na základě vývojové psychologie dítěte, rozvíjím děti po jazykové a umělecké stránce a také vedu děti ke sportům. Dbám na slušné vychování a správnou mluvu, s dětmi procvičuji logopedická cvičení, pomáhám s přípravou do školy nebo doučuji předmět se kterým má dítě problém.

Respektuji výchovu a režim zavedený v rodině, jsem maximálně diskrétní a loajální. Po dohodě můžu pořizovat fotodokumentaci Vašeho dítěte během dne, zaznamenávat krásné zážitky a pokroky :)
Náplň práce si upravuji podle specifických požadavků rodiny.

CENÍK:

Základní sazba za hlídání od PO-PÁ
5 hod. a více:
150,-/hod.

V případě krátkodobého hlídání,
od 1-4hod.se cena za hlídání liší:
1 hod. 200,-
2 hod. 400,-
3 hod. 600,-
4 hod. 700,-

Nebo po domluvě:)

Svátky a víkendy 50% z hodinové sazby navíc.

VOLNÉ DNY BUDU MÍT OD 1.LISTOPADU 2022

O mně :)

Mám středoškolské vzdělání s maturitou (Obchodní akademie – zahraniční obchod) a nyní částečně pracuji jako recepční, chůva a zubní instrumentářka.

Vzhledem k mé povaze hlídám už od předškolního věku. Už jako malá jsem se musela starat o svou o 4 roky mladší sestru, jelikož rodiče pracovali od rána do večera. Nechodila jsem ještě ani do školy a už jsem si uměla poradit s krmením, přebalováním, uspáváním, atd. :)
Samozřejmě jsem se dětem věnovala i později, když už jsem byla mnohem starší. A za zmíňku také stojí,že už jsem se sama stala maminkou:)

Nemám sice vystudovanou pedagogickou školu, ale mé zkušenosti pramení hlavně z praxe, což je mnohem osvědčenější a tvrdší škola :)

Od r.2005 až doposud jsem získala praxi z dětských táborů, dětských koutků a hlídání v rodinách. Díky těmto zkušenostem jsem prošla několika školeními a kurzy první pomoci.

V zájmu naší společné důvěry vám mohu pro začátek doložit certifikát první pomoci, výpis rejstříku trestů, zdravotní potvrzení a také reference rodičů :)

Myslím si, že i vy sami poznáte, že mám vřelý vztah k dětem a že se na mě můžete ve všem spolehnout :)

Jsem trpělivá, samostatná, flexibilní, empatická, kreativní a mám organizační schopnosti, spoustu dalších stránek mé osobnosti poznáte časem i vy sami :)

Mám vřelý vztah nejen k dětem, ale také ke zvířatům a seniorům. Mým koníčkem je vaření, pečení, četba, sport a spousty dalšího :)

Pokud vás můj profil, alespoň trochu oslovil a myslíte si, že jsem právě ta, kterou hledáte pro své ratolesti, neváhejte mě kontaktovat. Velice ráda vám zodpovím další otázky :)
PROSÍM NA UVEDENÉ TEL.Č.POSÍLEJTE SMS :-)

Dostupnost

Volné už pouze víkendy


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

14 let

batolata

14 let

předškoláci

14 let

dětský školní věk

14 let

náctiletí

10 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Epilepsie a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

pilates,jízda na kole,běh,fitness,lyžování,vaření,zvířata,knihy

Doučování dětí

Matematika

Český jazyk

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština

Anglický jazyk - pokročilý Německý jazyk - základy

Kurzy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Ústecký » Litvínov, Ústecký kraj