Lenny
2 hodnocení
  • 13 let zkušeností s hlídáním
  • 54 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 107 rodičů
  • Aktivní před 17 dny
  •  Vyšší odborná škola zdravotnická
  •  Vyšší odbor. škola zdravotnická
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
Jazyky

Lenny G.

300 Kč/h

  • (2)
  • 54 let
  • 13 let zkušeností s hlídáním

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Michaela B.10/02/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Lenny se nám ozvala na inzerát a od první chvíle byla úžasná. Komunikace probíhala obratem a bez problémů, přišla přesně, jak jsme se domluvily, po první schůzce jsem věděla, že se na ní mohu spolehnout, takže jsme se domluvily, že jí při další návštěvě ukážu co a jak a při další už holčičku (5 měsíců) sama pohlídala. I když se malá zrovna čertila, vše zvládla. Nepropadala panice, když malá nechtěla jíst a s nasazením jí vlastním se chopila lžičky a malou s úsměvem nakrmila. Pokud hledáte někoho, kdo má zkušeností na rozdávání a do domu Vám donese spoustu pozitivní energie, mohu jen doporučit!


Jiří Z.21/12/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Lenny jsme sehnali opravdu na poslední chvíli. Zareagovala na náš inzerát ráno a večer již u nás hlídala dvě děti. Vše proběhlo výborně a děti i my jsme byli opravdu spokojeni.


O mně

Vážená paní, vážený pane,

jmenuji se Lenny, vystudovala jsem Vyšší odbornou školu zdravotnickou.
Posledních jedenáct let se věnuji studiu a praxi v oblasti výchovy, vývoje (vývojový graf) a psychologie dětí, výživovému poradenství pro děti.
Mám velké zkušenosti s výchovou mých vlastních dvou dětí, které jsem měla po roce, takže byly vychovávány jako dvojčata, byla jsem s nimi 10 let doma, obě vystudovaly VŠ, od jejich deseti let jsem je vychovávala sama.
Děti většinou hlídám s dlouhodobou spoluprací s paušální sazbou, krátkodobé dle domluvy.
Historie hlídání dětí během 13-ti let:
------------------------------------
- Nyní hlídám chlapečka, který již chodí do školky, takže ho odpoledne vyzvedávám ze školky, hlídám ho od jeho 5 měsíců. Dopoledne mám tedy volno, víkendy někdy. Občas si děti beru na celý den i noc, aby si rodiče mohli odpočinout, či si udělat společný večer. Byt mám uzpůsobený pro děti, včetně malé herničky, terasy na hraní, dětské matrace na spinkání, kočár a sedačka do auta je samozřejmostí. Koncem školního roku budu u této rodiny končit, protože chlapeček půjde do školy.
- 3 roky jsem celodenně hlídala chlapečka Adámka, od jeho 1,5 roku. Chlapeček nastoupil do školy, takže mi u této rodiny spolupráce skončila,
- Následovala rodina, kde jsem hlídala chlapečka od jeho 5 měsíců do 2,5 roku, celodenně, někdy i 3 dny v kuse, večery i víkendy. Měl u mě plný servis vč. vaření a spinkání. Chlapeček později šel do školičky, přesto ho občas hlídám dodnes.
- Mezi tím jsem ještě hlídala 7 měsíčního chlapečka Robíka o víkendech a chodila do rodin na večerní hlídání. Nárazově ještě hlídám 9 měsíční holčičku a 2 letého chlapečka
- Půl roku jsem se starala o dva chlapečky v rozmezí 1,5 a 2 roky.

Mojí náplní práce bylo přebalování, krmení, vaření pro dítě, uspávání, chození na procházky, hraní, rozvoj osobnosti dítěte, rozvoj motoriky, učení výslovnosti, učení básniček, čtení pohádek a poznávání okolního světa. Často jsem jezdila na různé výlety, kulturní akce pro děti, tematická místa, ZOO, divadélka, navštěvovala hrací koutky, chodila do kroužku. Později jsme se učili na kole, na lyžích a plavat. Pokud bylo potřeba, pohlídala jsem večer i přes noc, s občasným spaním u mě. Snažím se co nejvíce času trávit s dítětem venku a v přírodě. Jsem pozitivní, komunikativní, přátelská, trpělivá, klidné povahy, spolehlivá, flexibilní, s pedagogickými vlohy, sportovně založená, zdravá a minimálně nemocná. Mluvím česky, středně pokročile německy, rusky, minimálně anglicky. Myslím si, že děti mě mají rády a rodiny byly vždy se mnou spokojené. Mezi moje koníčky a zájmy patří kultura a design, knihy, sport, příroda, vaření, zdravý životní styl a především děti. Ráda se učím novým a smysluplným věcem, miluji děti a jejich bezprostřednost. Těší mě, když se mnou jsou šťastné a spokojené, a mohu se podílet na jejich rozvoji. Jsem nekuřačka, aktivní řidič, vlastním automobil. Hlídání po celé Praze. Doporučení od rodin mám k dispozici, tak jako výpis z TR, potvrzení od lékaře s doporučením i pro kojence.
Hlídání na plný úvazek bych mohla nastoupit od poloviny srpna 2022.
Budu se těšit na setkání.

Dostupnost

Celodenně budu moci začít hlídat opět od dubna 2023, pohlídám i přes týden večery či noci, vždy od 19 hod. výše.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

8 let

batolata

10 let

předškoláci

3 roky

dětský školní věk

2 roky

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny a Speciální potřeby

Dovednosti

Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština, Němčina a Ruština

Kurzy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 11