Veronika
 
  • 5 let zkušeností s hlídáním
  • 22 let
  • Litvínovice
  • Kontaktovalo ji už 7 rodičů
  • Aktivní před 2 dny
  •  Střední zdravotnická škola, Znojmo
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 5 dětí
  •   Oslavy
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Veronika T.

200 Kč/h

  • 22 let
  • 5 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

O mně

Vážená rodinko,

mé jméno zní Veronika T a žiji v Českých Budějovicích, kam jsem zavítala díky studiu pediatrické sestry, kterého jsem však zanechala. Chci si obzory rozšířit o pedagogiku. Proto jsem v září 2022 nastoupila na kurz asistenta pedagoga(hotovo). Od dubna 2022 jsem pracovala na pozice zdravotní sestry v sociálním zařízení v ČB.

Jelikož mám maturitu ze zdravotnické školy již mohu dělat v dětských skupinkách (v jedné jsem už brigádničila mohu doložit hodnocení mé osoby) či v jesličkách (formou praxí jsem jich už několik prošla- mohu doložit hodnocení v logbooku) a ráda bych si rozšířila pole působnosti ještě o mateřské školy (též jsem už byla v MŠ, formou praxe- opět hodnocení v logbooku a behem praxe na AP jsem též působila v MŠ, takže není problém doložit i z tama).

Děti jsou celý můj život a práce s nimi mě naplňuje, a proto ještě působím jako dobrovolnice v Adře, kde mám svěřenkyni od 2019. Mám od Adry certifikát na volnočasové aktivity, které jsou určeny pro děti do 15 let. Následně mohu doložit i psychologický posudek z roku 2020, který jsem právě kvůli práci s dětmi podstoupila. Neustále se snažím zdokonalovat, a proto jsem se zapojila do Dofe, ze kterého jsem dostala hodnocení v bronzové úrovni. Taktéž jsem samouk ve znakové řeči, ale jistě si to budu chtít utvrdil nějakým kurzem.

Dále se mohu pochlubit pár diplomy z pěveckých soutěží jako je Slavíček, následně z recitačních soutěží, hry na flétnu či plavání, které byly ale už jen pod vedením školy a formou reprezentací školy. Hlavní zálibou je pro mě zdravověda a již mám za sebou i vedení zdravotnického kroužku. V soutěži mladých zdravotníků jsme se s týmem dostali až do krajského kola, kde jsme obsadili 4. místo. Jsem tedy zběhlá v práci i s více dětmi najednou( skupinky 5-7 dětí)

Jako chůva jsem již neoficiálně působila v mém rodném městě, Znojmě.
Ale i v ČB jsem si mimo agenturu našla maminku, které jsem hlídala tříměsíční děvčátko, když byla maminka zrovna ve škole. Další mimo agenturu byl roční chlapeček. Též jsem hlídala pod agenturou 1,5 roku starého chlapečka a pak ještě tříletého. Nyní nárazově hlídám 4 a 9 leté kluky a 2 letou holčičku.

Během hlídání se nebráním i pomoci v domácnosti a vždy se snažím děti zapojit a ať je to učení nebo jen obyčejné vyplnění času jdu na to formou hry. Upřednostním knihu před televizí, deskové hry před technikou.
Když to jde snažím se děti vytáhnout, tak na dvě hodinky ven na pořádnou procházku, aby se protáhli a unavily.

Jsem zastánce toho, že vše je o přístupu a zásadně děti netrestám fyzicky ani psychicky.
Vždy se snažím dítěti vysvětlit onu situaci, proč to a ono by nemělo dělat a doporučím lepší variantu (např. s kostkami neházíme, od toho máme míč). Taktéž podporuji samostatnost, byť to hlavně ze začátku dětem trvá a například u jídla to může končit nepořádkem či při učení na wc nehodami, ale to k tomu zkrátka patří.
Ke všem, mě svěřeným, dětem se chovám jako by byli moje vlastní.

V neposlední řadě mohu ještě zmínit, že mám i řidičské oprávnění skupiny B, ale bohužel automobil nevlastním a upřednostňuji chůzi nebo MHD.

Na závěr jen doufám, že jsem Vás alespoň trochu zaujala a dáte mi tak šanci trávit čas i s Vašimi dětmi.

Prohlašuji, že všechny uvedeného informace jsou pravdivé.

Dodávám důležitý dodatek, že v listopadu 2022 se mi narodila dcerka, se kterou je při hlídání potřeba počítat. Máme ozkoušeno a nebyl problém ;)

Dostupnost

Kdykoliv dle domluvy ale prosím nevytvářejte rezervace , nemám možnost body/peníze vybrat!


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

4 roky

batolata

5 let

předškoláci

4 roky

dětský školní věk

5 let

náctiletí

5 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem, Epilepsie a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Fotografování

Jazyky

Čeština a Slovenština

Jazyková úroveň angličtiny B1

Kurzy

Jak už jsem uváděla výše mám certifikát na volnočasové aktivity pro děti do 15let. Dále zkušenosti s vedením kroužku (zdravotnického). Certifikát o seberozvoji a dále mnoho drobných diplomů ze soutěží plaveckých, pěveckých, recitačních a ze hry na flétnu.

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihočeský » České Budějovice » České Budějovice, Jihočeský kraj