Martina
4 hodnocení
  • 10 let zkušeností s hlídáním
  • 29 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 180 rodičů
  • Aktivní před 11 dny
  •  Gymnázium, Jaroměř
  •  UJEP, PřF, Geografie střední Evropy
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 10 dětí
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Martina S.

350 Kč/h

  • (4)
  • 29 let
  • 10 let zkušeností s hlídáním

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Eva Z.30/05/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Martina mi pomahala s 18 mesicnim synem a novorozenou holcickou. Byla jsem vzdy velmi spokojena, vsechno bylo skvele. Martina mimo to, ze ma veskere kvality jako baby-sitter, je velmi prijemna, vzdy pozitivne naladena a inteligentni slecna. Byla prinosem nejen pro me deti, ale i pro me :) Je spolehliva a iniciativni a moc se mi libilo, ze vede deti k samostatnosti. Je take velmi poradna, takze ikdyz mela chvilku cas, tak misto toho, aby si v klidu sedla, tak mi jeste pomahala s uklidem. Proto mohu Martinu doporucit vsema deseti :)


Iva V.26/05/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Po dvou měsících, co se Martina věnovala 3x týdně našemu Adámkovi (5let), se naučil jezdit na kole bez pomocných koleček, číst a hrát na piano oběma rukama. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak :) Na Adámka je pořád milá, ale umí mu i něžně nastavit hranice. Učení střídá hrou a pohybovou aktivitou. Je na ní vidět, že má svou práci ráda. Adámek se na Martinu vždy těší a my také.


Katka S.09/03/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Martina je skvělá, nejen že to se synem umí ale taky mi vypomůže s drobným úklidem aniž bych ji o to jakkoliv prosila...Syn si ji hned oblíbil


Jana V.13/02/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Martina byla uzasna. Prijela vzdy v cas, komunikace byla jednoducha a perfektni, ale hlavne byla vzdy velmi vsimava, pozorna, opatrna, a mila s detmi. Vymyslela ruzne aktivity pro deti, brala je na hriste, cetla jim pohadky, zpivala jim, a prispusobila se situaci kdyz deti nespolupracovali (jak byva!) Vzdy kdyz jsem prisla domu tak byli umite talire, deti byli vykoupane a spali, a Martina jeste vesele neco uklizela nebo cistila. Proste se nezastavila celou dobu.


O mně

Nejvíce mě baví pomáhat dětem a lidem růst :) Učení dětí mě obrovsky naplňuje a hodně učí mě samotnou. Několik let jsem se aktivně věnovala vedení dětí ve skautu. Pochazím z rodiny učitelů a cvičitelů a mám 3 sestry, 2 mladší. To vše mi dalo hodně o tvorbě programů, vytrvalosti, růstu, řešení konfliktů, porozumění a trpělivosti. Vše, co vím o dětech, jsem se naučila od mojí maminky a dědečka; a odtud asi i pramení vášeň pro tento obor. Mám za sebou zdravotnický kurz, a složené skautské zkoušky z psychologie a pedagogiky, abych mohla vést děti. Vždycky mě bavilo se obklopovat lidmi, kteří jsou v různých oblastech chytřejší než já a to se mi dařilo i v mém skaustském oddílu, kde jsem měla 4 slečny z Červeného kříže, dodnes jsem na všechny obrovsky pyšná za to, kde jsou a kam se v životě dostaly. Posledních deset let se dál vzdělávám v oblasti vedení a práce s lidmi, základ vidím ve zdravém sebevědomí. Myslím, že když komukoliv pomůžu v této oblasti, má v životě z 90% vyhráno. Nejvíce mě baví pomáhat dětem a lidem růst :)

Dostupnost

Nemohu víkendy, jinak jsem hodně flexibilní.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

10 let

batolata

10 let

předškoláci

10 let

dětský školní věk

10 let

náctiletí

10 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem, Epilepsie a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Deset let jsem zpívala v dětském sboru. Zpěv miluji a s dětmi si hodně a ráda zpívám :) Ač nejsem žádný velký "hráč" na hudební nástroj, mám základy hudební nauky, a hry na kytaru, flétnu a klavír. Zjistila jsem, že i v tom jsem schopna dítěti v začátcích pomoci a že se i sama celkem rychle učím. Základ vidím stejně v tom, když dítě každý den na chvilku k nastroji sedne a trénuje :) a v ideálním případě, když trochu nabere sebevědomí a úspěch a sedne k nastroji samo, bez toho, aby mu to někdo připomínal nebo ho nutil. To je pak vítězství pro všechny :)

Doučování dětí

Matematika

Český jazyk

Angličtina

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenština

Angličtina - úroveň B2

Kurzy

Osvědčení za absolvování studentského programu zaměřeného na prevenci sociálně patologických a jiných jevů v rozsahu 16h a získání označení "peer"; Červený kříž: Osvědčení o absolvování kurzu "Zdravotník zotavovacích akcí pro pedagogické pracovníky"; Skaut: Oprávnění Čekatele spolupůsobit při vedení oddílu; Osvědčení o spolupořádání akce Obrok09 pro 1400 skautů a skautek z Čr; Osvědčení za absolvování rádcovského kurzu FILIA

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 5 » Praha 5