Andrea
7 reviews
  • 34 years
  • Praha
  • 97 users have already contacted her
  • Activity 15 days ago
  •  Střední škola s maturitou
  • First Aid Certificate
  •  Making a company, talking, playing games, etc.
  •  Alzheimer's disease
  •  Parkinson's disease
  •  Dementia
  •  Mobility problems
  •  Food preparation
  •  Accompanying to the doctor
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Andrea H.

350 Kč/hour

  • (7)
  • 34 years
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

jarro23/12/2023Senior care

Pani se starala o moji 93 letou maminku, když jsem byl v lázních. Vozila maminku k lékaři autem, nakupovala, vařila … vstřícná a rychlá komunikace. Byl jsem velmi spokojen. Doporučuji.


Sebastian D.08/11/2023Babysitting - via this platform

Andrea je profesionálka která se liší od ostatních hlídaček kreativitou a přístupem k hlídání. Vymýšlí aktivity, tvoří s dětmi, vždy přinesou domů nějaký výtvor, krásně fotí ty děti dokonce, a doručí je přebalené (rarita!) a spokojené. Má doporučení na ruzne aktivity a mista, je proaktivni a informuje. Je velmi znat ze je sama matkou dvou deti. Je ochotna se prizpusobit (vyzvednout nebo odevzdat trochu jinde). Nejvíc profi hlídání co jsem zažil.


Alžběta K.07/09/2023Babysitting - via this platform

Andrea hlida pravidelne mou 3-letou dceru a nekdy i 5-leteho syna. Nekdy jsou spolecne s dalsimi detmi, nekdy sami. Jsem s ni moc spokojena, lze se na vsem domluvit. S detmi travi hodne casu venku na zahrade u sveho domu. Vzhledem k tomu, ze je sama mamou, umi si poradit v kazde situaci a s detmi to proste umi.


Tomas P.18/08/2023Senior care

Hledali jsme asistentku do domacnosti pro nasi starnouci maminku, ktera navic trpi Parkinsonovou chorobou. Andrea je spolehliva, sympaticka a pomaha mamince s nejruznejsimi ukoly kolem domacnosti ci osobnich potreb. Chodi spolu na prochazky, a pokud je potreba, jako doprovod k lekari. Andree se brzy podarilo vyvinout s maminkou vrely vztah, cehoz si jako synove moc vazime. Uklidnuje nas, ze se Andrea o nasi maminku stara skvele, spolehlive a starostlive. Lepsi asistentku jsme si nemohli prat!
Synove Tomas & Filip


Jitka N.16/05/2023Babysitting - via this platform

Paní Andrea hlídá pravidelně našeho 18mesicniho syna. Jsme velmi spokojeni a syn také :).


Oravcová I.04/09/2022Babysitting - via this platform

Hledali jsme chůvu, která by hlídala více dětí, protože jsme chtěli, aby měl náš syn kontakt se stejně starými dětmi ... našli jsme Andreu ... a byla to výborná volba.
Andrea hlídala našeho syna pravidelně, spolu s jejími dvěma dětmi. Trávili čas venku (co bylo pro nás důležité), bud na zahradě u Andrei nebo v lese. Andrea vymýšlela úžasné aktivity a náš syn byl po příchodu domu vždy nadšený!
Vřele ji doporučuji. Rozumí dětem a dokáže je nadchnout. Je spolehlivá, flexibilní a dobře se s ní komunikuje.


Petra L.02/05/2022Senior care

Dostali jsme se do situace, kdy potrebujeme pomoci s peci o 82 letou maminku. Nebydlime ve stejne domacnosti, tak jsme hledali nekoho spolehliveho v okoli, kdo by mamce pomohl hlavne o vikendech. Pres |link hidden| jsme se seznamili s pani Andreou. O maminku pecuje uz nekolik tydnu uplne dokonale, s pochopenim pro potreby cloveka ve vysokem veku, ktery uz neni sobestacny. Podle potreby pomuze s pripravou jidla, poda leky, poklidi a hlavne taky s mamkou popovida. Skvela spoluprace!!!!!


About me

I have experience in caring for the elderly in homes, with household care, company, cleaning, escorting and everything that goes with it.
I enjoy my work, it makes up for the grandmother I don't have, I take care of all the clients in my care as if they were a treasure :). I will arrange what is needed, I am reliable, hardworking, empathetic. I am a reliable driver (I have been driving for 16 years, mainly in Prague).
I have experience with food allergies, asthma and eczema. I would welcome long-term cooperation. I currently have 1 client under my care. I have free capacities, I would like to use them for your loved ones.
My way is to take care of fewer long-term cooperation clients, to whom I can fully devote myself.
I'm from Prague 4, I'm not against cooperation outside.

Availability

kdykoli na domluvě


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština and English

Angličtina základní

Certification

Eva Kiedroňová - Něžná náruč rodičů, manipulace s dětmi do 1 roku PlayWisely - školení a praxe v Mezinarodní sportovní školce Kurz první pomoci Aktivní řidič - dodávka, osobák - 16 let aktivně

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 4