Adéla
5 reviews
  • 31 years
  • Praha
  • 69 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 9 days ago
  • Response time: 1 hour
  •  Obchodní akademie
  •  ironing
  •  cleaning windows
Languages

Adéla K.

300 Kč/hour

  • (5)
  • 31 years
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

KN31/12/2021Cleaning

Paní Adéla u mě uklízela v polovině října garsonieru 2+ kk. Komunikace s ní byla příjemná, na úklid dorazila včas a na všem jsme se domluvily. Trvání úklidu bylo po vzájemné dohodě stanoveno na 3 hodiny. Bohužel provedený úklid byl nedostatečný a domluvě neodpovídal, prach byl utřen jen někde, otření dvířek v kk, na kterém jsme se domluvily, bylo provedeno jen na horních skříňkách, na spodních nikoliv, prkýnko od wc nebylo očištěné a dokonce byl poškrábán vnitřek mísy. Vytření a vyluxování proběhlo v pořádku. Za mě kvalita neodpovídá nastavené ceně 300 Kč/h. Adéle byla předána zpětná vazba (tímto |link hidden| děkuji za svělou spolupráci) a věřím, že do budoucna se situace zlepší.

Je mi moc líto, že úklid neproběhl dle Vašich představ, zakládám si na spokojenosti klientů u kterých uklízím, proto vždy před odchodem majitel kontroluje zda je vše uklizené dle jeho požadavků. Kontrola mého úklidu proběhla i u Vás, vše vypadalo v naprostém pořádku, proto mě opravdu mrzí takto zpětně negativní recenze. Jsem si vědoma poškrábaného vnitřku mísy, za což se velice omlouvám, bohužel jsem si nevšimla, že toaletní kartáč je z nevhodného materiálu. Děkuji za pochopení a ještě jednou se omlouvám.
Sitter's response

Ondřej K.29/12/2021Cleaning

Podle paní by se daly seřizovat hodinky, dorazila naprosto přesně. Úklid celého bytu včetně mytí oken bych hodnotil 4/5*.


Slavěna A.24/09/2021Cleaning

Moc skvělá slečna.
Děkuji moc


Janči C.06/09/2021Cleaning

Slečnu Adélu určite doporučujem. Na moju správu, odpísala veľmi rýchlo a príšla načas ešte v ten istý deň a zachránila ma, pretože som si nemohla sama uklidit, nakoľko som mala zdravotné problémy. Bola veľmi milá, ochotná, nezlakla sa žiadnej práce, bola rýchla, pedantná a ja som veľmi spokojná s jej prácou a určite s ní počítam aj v budúcnosti. Okrem jej pracovných schopností oceňujem aj jej naozaj priateľskú a milú povahu:)


Hana V.16/08/2021Cleaning

Slečna Adéla přišla přesně v domluvený čas. Domluva podmínek i samotné umytí oken vynikající. Mohu vřele doporučit! Vše spolehlivě, rychle, pěkně.
Tímto moc děkuji za perfektní služby!


About me

Jmenuji se Adéla a s úklidem mám již poměrně bohaté zkušenosti. Již pátým rokem chodím uklízet dvě prodejny s italským nábytkem, s manželem jsme nějakou dobu provozovali ubytování přes airbnb, takže jsem pravidelně uklízela po hostech. Měla jsem již několik jednorázových úklidů, např. po rekonstrukci nebo generální úklid třeba před Vánoci, tak i pravidelné úklidy ať už v domácnostech či ve firmách, uklízím tedy bytové i nebytové prostory. Jsem zvyklá setřít prach, následně vysát a poté vytřít. Samozřejmostí je také úklid kuchyně, koupelny a toalety. Po domluvě není problém umýt okna, vynést smetí, případně vyžehlit. Jsem pořádkumilovná a pečlivá.
Mám své stálé zaměstnání pondělí - pátek, ale pracovní dobu si můžu trochu přizpůsobit potřebám, vždy tedy záleží jak se společně domluvíme.

Languages

Čeština

Anglický jazyk - základní Španělský jazyk - základní

Where clean:

Primary city: Praha » Praha 12 » Praha 12