Polina
 
  • 18 let
  • Praha
  • Kontaktoval ji už 1 uživatel
  • Aktivní před 18 dny
  •  Obchodní Akademie Praha
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Doprovod k lékaři
Jazyky

Ověřen e-mail a telefon

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

O mně

Jsem sociální pracovnice a dobrovolnice s vášní a závazkem pomáhat druhým. Pracuji s dětmi do 17 let a seniory 70 až 95 let a už třetím rokem se zúčastňuji dobrovolnických akcí pro děti s mentálním a tělesným postižením a děti v nouzi.
Mými silnými stránkami je dovednost pozitivní komunikace a schopnost vcítění se do potřeb seniora, což mi umožňuje s nim budovat důvěrné vztahy a efektivně řešit jeho potřeby.
Mé schopnosti zahrnují plánování, organizaci a řešení mimořádných situací. Jsem přizpůsobivá, což mi umožňuje úspěšně se navigovat v různých sociálních situacích.
Mé dovednosti zahrnují poskytování osobní péče a podpora seniora v jeho domácnosti. Pomoc se základními domácími úkoly, jako je vaření, úklid, nákupy. Plánování a organizaci jeho denních aktivit. Poskytování emocionální podpory a společenské interakce. Spolupráce s rodinami a dalšími profesionály na zajištění komplexní péče.
Snažím se neustále rozvíjet své dovednosti a znalosti prostřednictvím sociální práce a dobrovolnických aktivit.
S hlubokým přesvědčením o důležitosti lidské důstojnosti a práv každého jednotlivce se snažím v každé své práci postupovat eticky a zodpovědně. Svým přístupem se snažím vytvářet podporující a respektující prostředí pro seniora, kde se každý senior cítí slyšený, respektovaný a ceněný. Mým cílem je poskytovat komplexní péči, která respektuje individuální potřeby a preference každého klienta. Mým posláním je nejen poskytovat individuální podporu a pomoc, ale také přispívat k vytváření širších společenských změn, které povedou ke zlepšení kvality života všech členů naší komunity.

Dostupnost

Každný den 24/7


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Angličtina

Angličtina - Pokročilá. Čeština - rodilý mluvčí.

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 16