Nikola
2 hodnocení
  • 10 let zkušeností s hlídáním
  • 26 let
  • Horní Bludovice
  • Kontaktovalo ji už 28 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 21 dny
  •  Gymnázium J.A. Komenského, Havířov
  •  Ostravská Univerzita, Filozofická fakulta, Španělština ve sféře podnikání
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Nikola H.

250 Kč/h

  • (2)
  • 26 let
  • 10 let zkušeností s hlídáním

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Veronika J.12/09/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Nikolka je úžasná, spolehlivá, usměvavá, miloučká a kreativní slečna, kterou nejde si nezamilovat! Vybrali jsme si ji jako „opatrovatelku“ skupinky dětí (od 3 do 11 let) na svatbě. Veškerá domluva proběhla telefonicky během několika málo dní před akcí, Nikča zvládla vše na jedničku! Dle mé představy si připravila pro děti hledání pokladu v areálu svatby (vč. samotného pokladu), nezapomněla ani na „mokrou variantu“ pro případ deště a zimy; po bojovce se s dětmi přesunula do sálu, kde společně tvořili a vyráběli a skvěle se bavili. Díky tomu byly děti naprosto spokojené a rodiče se mohli pobavit také, beze strachu o bezpečí a zábavu svých potomků. Jelikož ji děti nechtěly pustit domů, zůstala jim dokonce k dispozici mnohem déle, než jsme se původně domlouvaly. Jsem absolutně nadšená, že dnes ještě existují takhle úžasné mladé dámy! Nikolko, moc Ti děkuji! A věřím, že se ještě uvidíme. :-) Přeji, ať se Ti ve všech ohledech daří, jsi prostě skvělá! Veronika


Nela m.08/08/2019Hlídání dětí - rodič mimo portál

Nikolka je jednim slovem POKLAD. Hledala jsem spolehlive a pozitivni devce na hlidani 2 chlapecku (1 rok a 3 roky) a nasla jsem mnohem vic! Nikolka je uzasny clovek a moje deti ji miluji. Krasne si s nimi hraje, zabavi je, uci je novym vecem, tvori spolu, dokaze je obstarat tak, ze se domu vracim ke spokojenym tvarickam. A jeste je doma uklizeno😀 Hlida u nas uz rok a poradila si opravdu s ruznymi situacemi. Nikolka je inteligentni mlada dama se srdcem na pravem miste! Vrele doporucuji!


O mně

Dobrý den milí rodiče,

Jmenuji se Nikola a je mi 27 let. Aktuálně dálkově studuji didaktiku pro předškolní věk a první stupeň základní školy. Bydlím v Prostředních Bludovicích, kde společně s Těrlickem nabízím ranní či odpolední hlídání. Zkušenosti s hlídáním dětí mám již 12 let, od novorozenců po školáky.

Během minulého roku jsem začala hlídání i na edukační bází s polsky mluvícími dětmi. Nejen, že jsem je učila českému jazyku, ale šlo také o rozvoj a prohlubování kognitivních funkci - procvičování řeči a paměti, udržení pozorností , jemné motoriky apod. Od srpna roku 2022 obohacuji své zkušenosti i jako učitelka v Mateřské škole.

Jsem velmi aktivní osoba, pro děti se vždy snažím vymyslet zábavu, ale také jim dát prostor pro rozvíjení vlastní fantazie, což si myslím, že je velmi důležité. Vždy se snažím, aby se děti nenudily a společný čas jsme si maximálně užili. Ráda s dětmi podnikám různé procházky do přírody či kreativně tvoříme. Před televizí dávám přednost knížkám - čtení nebo vytváření vlastního příběhu. Děti se toho snažím mnoho naučit a hlavně jim umožnit si věci či činnosti samy vyzkoušet.
Vždy mě zahřeje u srdíčka, když se dětem vykouzlí na tváří ten pravý dětský smích plný radosti.

Mám zkušenosti i jako chůva nebo animátorka na svatbách či oslavách. Zde vytvářím pro skupinky dětí zábavné programy pomocí her, soutěží, kreativního tvoření, hledání pokladu apod.

Ve volném čase se věnuji rodině a přátelům, studiu, kreativnímu tvoření, cestování, sportu a četbě.

Momentálně můžu nabídnout hlídání v týdnu během dopoledne, odpoledne či večera po následné domluvě. V případě potřeby můžu děti pohlídat i přes noc u Vás doma. Vše záleží na společné domluvě.

Budu se na Vás i Vaše děti těšit.

S pozdravem,

Vaše Nikol :))

Dostupnost

Bydlím v Prostředních Bludovicích, ale nemám problém dojet do blízkého města nebo obce cca 10 km


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

8 let

batolata

9 let

předškoláci

10 let

dětský školní věk

8 let

náctiletí

7 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Dětské nemoci, Alergie na potraviny a Problémy se spánkem

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Kurzy

Osvědčení: Výživového poradce Certifikáty: Celostní medicína Přírodní medicína Zdravý životní styl

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Moravskoslezský » Havířov » Horní Bludovice, Moravskoslezský kraj



Kde také bývám: Havířov, Moravskoslezský kraj