Jitka
7 hodnocení
  • 47 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 263 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 24 hodinami
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Obchodní akademie
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Diabetes
  •  Problémy s mobilitou
  •  Pomoc s hygienou
  •  Příprava jídla
  •  Doprovod k lékaři
Jazyky

Jitka B.

220 Kč/h

  • (7)
  • 47 let
  • covid-19 vakcína

Hodnocení

Adéla M.12/02/2023Úklid

Paní byla moc šikovná a příjemná :)


Jitka Š.07/02/2023Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Jitkou jsme byli moc spokojeni. Potřebovala jsem hlídání na poslední chvíli, paní přijela včas, byla moc ochotná a můj dvouletý syn byl po hlídání spokojený, i když ho běžně nikdo cizí nehlídá. Rádi paní Jitku příště využijeme a můžeme ji doporučit.


Hana Š.29/01/2023Úklid

Paní Jitka u nas byla dvakrát. Poprvé bylo vše v pořádku - sice pracovala pomaleji, ale venkovní žaluzie a okna umyla hezky, takže jsme byli spokojeni. Podruhé jsme se domluvili na kompletní úklid celého bytu při stěhování. Výsledkem byl byt, který se muset z 90 % znovu uklízet - okna byla šmouhatá, některé části bytu netknuté (sprchový kout, část podlah, velká část kuchyně...). Podlahy a některé další části bytu byly jen roztahaná špína, protože se neměnila hadra/voda,... Nejvíc mě naštval a zarazil přístup paní - na místě sice omlouvala některé nedostatky úklidu (za dveře se nikdo nedívá, sprchu zapomněli, nevěděli že mají umýt i dlaždice v koupelně...), ale konstatovala že chápe, že jsem zklamaná a že se jí úklid tentokrát nepovedl. Zároveň mi ale nebyla schopna vysvětlit, na čem strávila celkem 35 hodin času, které se prý uklízelo. Konstatovala jen, že tam ten čas strávila a opravdu se snažila. Neměli bychom problém s tím, kdyby se něco nestihlo, nebo kdyby úklid trval více hodin, než jsme předpokládali. Problém byl ten, že paní trávila čas úklidem, výsledkem kterého nebyla uklizená domácnost a musel se tak dělat téměř celý znovu. Celé nás to stálo navíc další spoustu času, peněz a posunutého nájemného. Výsledek úklidu měl pro nás spíše zápornou hodnotu. Když jsme s paní řešili, že bychom uvítali ponížení ceny vzhledem k zásadním nedostatkům, místo převzetí zodpovědnosti za nepovedenou práci paní argumentovala svou těžkou životní situací a tím nás dostávala do opravdu nepříjemné pozice. Pro mě osobně to byla asi nejvíce nepříjemná zkušenost se službou, kterou jsem zažila a bohužel za sebe paní rozhodně nemůžeme doporučit.

Dobrý den, přikládám svůj komentář k tomuto hodnocení. Jsem hluboce rozhořčena negativním vyjádřením paní Š., která si mě pozvala na úklid bytu. Po příchodu jsem zjistila, že si paní do svého velkého bytu, který chce mít za tři dny připravený k předání, pozve ještě současně na dva dny malíře. Rovněž jsem netušila, že si bude klást další a nové věci k úklidu. Mrzí mě, že paní Š. píše o nějakých 90% snad neuklizeného bytu, když čas nebyl promarněn, ale poctivě odpracován a paní Š. také průběžně kontrolován. Pokud paní Š. nyní uvádí, že jsem byla už tehdy pomalá, tak mě překvapuje, že už následně si za týden nepozvala někoho jiného či úklidovou firmu. Naopak mně říkala, že je velmi spokojená a hovořila i o spolupráci do budoucna. K dalšímu úklidu byly domluvené pouze koupelny s obklady, toalety a hlavně okna s žaluziemi kterých je v tomto nadprůměrném bytě kolem dokola celého - spousta.K samotnému úklidu bych chtěla uvést, že se voda měnila a hadr často ždímal. Podlahu jsem vytírala naopak důsledněji a to na kolenou, což nakonec paní vše sama viděla, protože v okamžiku vytírání se tam taky zastavila. V tomto úklidu mi to přišlo účinnější než mopem.Jsem pravdu svědomitý a pečlivý člověk, jen paní si nechala úklid nejspíš opravdu na poslední chvíli, protože to na mě působilo, jestli už někdo po špatné zkušenosti – neodešel. Zrovna taky jí nyní zmiňovanou kuchyni, kterou taktéž uvádí, si navíc velmi pochvalovala, jak je vše krásně vyčištěno a vyleštěno. A zmiňované nedostatky úklidu, co se mělo v pondělí doladit, tak se už nestihlo projít, jelikož paní si vymyslela místo toho další novinku a to čištění spár v dlažbě místností parním strojem a pak ručním čištěním spárů v dlažbě v místnostech na bílo. Toto jako běžný úklid už nepovažuji, i když s mojí povahou bych vypomohla. Teď opravdu tam na zmiňované pondělí za mě– zbylo jen projít byt, jak bylo i plánováno a doladit. Ano – zapomenutý sprchový kout– pouze doleštit sklo, což jsem hned po příchodu paní Š do bytu ohlásila a otřít baterii zespodu v jedné z koupelen, tam se do poslední chvíle totiž chodilo pro vodu. A to, že jsem nedokázala mluvit, svědčí jen o tom, jak moc jsem byla zklamaná z opravdu těžce upracovaného celého nedoceněného a nakonec i nezaplaceného víkendu. Po úklidu mi paní Š totiž odmítla mnou původně poníženou, navrhnutou a dohodnutou cenu (z důvodu vědomí,že to bude časově náročnější) uhradit. Paní mi řekla, že mi zaplatí maximálně o 3500kč méně a pro mě to byla opravdu čára přes rozpočet, kde jsem s penězi už počítala. Podle mě byla práce odvedená kvalitně. Mám dojem, že paní mě pouze využila. Jak uvádím, paní do bytu průběžně chodila a vyděla, co je hotovo, tak nechápu, proč se o mně nyní takto nehezky vyjadřuje na aplikaci. Jitka B
Odpověď od hlídačky

Martina G.19/12/2022Úklid

Paní na úklid byla výborná, skvělá domluva a krásně uklizený byt podle domluvy (vytřeno, vyluxováno, prach, koupelna, WC). Navíc ještě vynesené koše. Budeme využívat pravidelně.


Kateřina S.01/08/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Jíťa je člověk, který vám vždy zvedne náladu a dobije takzvaně baterky:D a to nejen protože vám pohlídá vaše milované ratolesti/pejska.
Má totiž hodně pozitivní energie kterou hýří a rozdává kolem sebe;). Je vidět, že to co dělá má moc ráda a baví jí to což vycítí i ty děti.
Celá rodina jsme si ji zamilovali a těšíme se na každé další hlídání.


Drahomíra S.27/07/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jitka hlídala našeho pejska Beníka a vše zvládla na jedničku. Děkujeme moc.🐕‍🦺👍👋


Ondřej D.12/02/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jitka je moc milá, trpělivá, empatická a hlavně spolehlivá. Pomahá mi s malým synem, umí ho hezky zabavit a vymyslet mu radostnou zábavu.

Vždy se nám snaží vyjít vstříc, na začátku nám výrazně pomohla, o to více si ji vážim. Všem mohu jen doporučit.


O mně

Mé jméno je Jitka. Jsem komunikativní, empatická, spolehlivá a mám zato, že každý den by se měl co nejlépe prožívat a žít naplno. Moc ráda pomáhám, jsem přizpůsobivá, snažím se být, co nejvíce "při ruce". Během studií jsem docházela za starší paní, se kterou jsme se potkali a seznámili nemocnici a stali se z nás dlouholeté kamarádky. I nyní mám nejlepší kamarádku, kterou beru skutečně jako rodinu paní, se kterou jsme "si sedly" v původní práci, kdy tato odcházela do důchodu a já se vracela po mateřské dovolené. Mohu pomoci téměř s čímkoli, jen nemám zdravotnický kurz. Takže pomoc s úřady, vařením, pečením, hygienou, úklidem a domácností celkově nebo si jen tak zahrát, zajít na procházku, případně vyvenčit vašeho mazlíčka, popovídat si, .. samozřejmostí jsou doprovody k lékaři, prostě ćokoli, budu se snažit dojet kamkoli po Praze a těšit se, na čas, který spolu strávíme. V sudém týdnu bývám dostupná vlastně celé dny.

Dostupnost

Mohu večery a víkendy


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Slovenština

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 9