Sandra
24 reviews
  • 57 years
  • Praha
  • 203 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 1 day ago
  • Response time: 11 hours
  •  Středoškolské Praha
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
Languages

Sandra E.

200 Kč/hour

  • (24)
  • 57 years
  • Covid-19 vaccine

Reviews

Miloš B.28/03/2024Cleaning

Paní Sandra je pečlivá a milá paní a domluvili jsme se na pravidelném úklidu.


Lenka Š.29/10/2023Senior care

Dobrý den, paní Sandra se stará o mojí 94letou mamku (péče a úklid). Obě jsme s ní spokojené. Je komunikativní, prostě super. Vřele doporučuji 😊


Lucie K.27/07/2023Cleaning

Sandra je moc milá a precizní na úklid :) děkuji:)


Sylva L.09/01/2023Cleaning

S paní jsem velmi spokojená


Daniela A.14/11/2022Cleaning

Paní Sandra k nám chodí pravidelně a jsme nadšeni. Úžasně příjemná, pozitivní paní. Domluva vždy na 100%, spolehlivá, vždy chodí včas. Úklid rychlý, pečlivý, poctivý. Vždy to tu úžasně prokoukne. Na paní Sandru se vždy velmi těšíme. Jsem vděčná, že jsme našli právě ji.


Lubomír H.11/07/2022Cleaning

Děkuji paní Sandře Elizabeth za úklid k mojí spokojenosti. Je spolehlivá, komunikativní, otevřená.


Radka M.21/05/2022Cleaning

Sandra u nás byla už 3.. Domluva vždy na 100 %, je rychlá, komunikativní a úklid vždy proběhne podle mých představ. Doufám že budeme spolupracovat dlouhodobě.


Zuzana M.09/05/2022Cleaning

Sandra je neskutečně pracovitý a příjemný člověk, má dobré srdce a její úklid je perfektní, rychlý a poctivý. Jsem ráda, že jsem ji pro úklid u mojí maminky našla, rozumí si a budeme pokračovat v dlouhodobé spolupráci, určitě jí doporučujeme!!:-)


Andy L.22/04/2022Cleaning

Odpovídá neprodleně. Spolehlivost. Děkujeme!
Spricht und schreibt sehr gut deutsch!


Václav S.27/03/2022Cleaning

Včasný příchod, rychlá a precizní práce. Doporučuji.


AdamTopol07/12/2021Cleaning

Pani Sandra zajistila efetivni a kvalini uklid, da se s ni na vsem domluvit. Terminy navstev dodrzela, je spolehliva. Jsme velm spokojeni!


jana b.23/08/2021Cleaning

Dekuji p. Sandre za rychlý, energický a pečlivý úklid, velmi oceňuji pratelskost, otevřenost i aktivní přístup. Těším se na dlouhodobou spolupráci! Jana b.


Halka P.18/05/2021Cleaning

S paní Sandrou jsem se domluvila na úklidu. Byla velmi profesionální. Přišla včas, uklízela rychle a pečlivě. Maximální spokojenost. Doporučuji.
H.Pohlova


Renáta K.04/05/2021Other

S paní Sandrou jsme se domluvily na termínu, který přesně dodržela, dokonce den předem potvrzovala svoji návštěvu. K rodičům se chovala velmi hezky, mile, iniciativně. Úklid provedla dobře a byla rodičům i dobrou společností, hezky komunikovala, vyprávěla, byla velmi otevřená. Věřím, že s námi zůstane dlouhou dobu. Celkově mohu říci, že lepší dojem udělat nemohla a doufám, že si budeme rozumět i nadále. Ráda bych řekla, že pokud by se takto chovali k sobě navzájem všichni, bylo by nám všem mnohem lépe.


Helena B.16/02/2021Cleaning

Paní Sandra uklidila náš byt v dohodnutém termínu rychle, pečlivě a zkušeně. Je poznat, že uklízet umí. Zároveň má velmi srdečné a příjemné vystupování. Proto jsem se s ní dohodla na pravidelný úklid.


Jindra B.19/11/2020Senior care

Co napsat ? ? po delším hledání jsem našel co jsem potřeboval, serioznost, dochvilnost, zkušenosti a ochota, to vše jaksi dnes není jaksi v modě, přitom vše uvedené starší člověk potřebuje, VELKÉ DÍKY paní SAndro !!!Já jsem naprosto spokojen a naopak jsem neočekával tak výbornou spolupráci a přístup, jen buďme LIDI !!!Jsem spokojen že takové Hlídačky jsou.


Martina T.18/01/2021Cleaning

Bohužel mám totoznou zkušenost jako pi. Mgr.e. Paní Sandra mi slíbila předvánoční uklid a bez omluvy nedorazila. Když jsem jí volala, dělala že o ničem neví a ani se neomluvila. Za mě je pi. Sandra velmi nespolehliva.


Lubor J.18/01/2021Senior care

Paní Sandra se stará o mého 71 letého otce. Já i otec jsme s ní spokojení, je komunikativní, dochvilná, spolehlivá. S otcem si povídá a hledá společná témata pro rozhovor, úklid domácnosti provádí pečliě a rychle. Doporučuji. A.J.


Pavlína F.04/01/2021Cleaning

Paní Sandra u nás byla již několikrát. V současné době tedy již dochází na pravidelný úklid. Kromě toho, že je to báječný a velice vřelý člověk, tak je i dochvilná a velice pečlivá. Mě nejvíce ze začátku překvapila tím, že napsala sms o příchodu několik dní dopředu a ještě den předem se hlásila, že opravdu přijde.
Skvělá je komunikace s ní. Nemá problém, když jí člověk řekne svojí představu. Vyhoví snad úplně ve všem. Ale jak jsem se sama přesvědčila, člověk jí tu představu musí jasně říct. Je to ten typ, který má obavy, aby něco nepokazil. Dům po ní zůstává čistý, provoněný.
Četla jsem recenzi paní Mgr., ale ta musela buď poslat recenzi na úplně jinou Sandru nebo jim vázla vzájemná komunikace a to asi pak člověk vidí chyby i tam, kde vůbec žádné nejsou. Paní Sandru vřele doporučuji. Je ta nejlepší pomoc do domácnosti, jakou jsem kdy potkala.


Mgr. e.31/12/2020Cleaning

Bohužel musím udělit negativní hodnocení. Paní Sandra se sice na počátku spolupráce jevila jako velmi sympatický a komunikativní člověk, ale poté se ukázalo, že je velmi nespolehlivá, a to i přesto, že měla při úklidu od nás nadstandardní podmínky (domácí oběd, přestávky na kouření i telefonování, vše dokonce proplacené... ) . Kvůli ní jsem odmítla jinou slečnu na úklid, protože se nechtěla s nikým střídat a já ji uvěřila, že prý vše zastane sama a že se na ní mohu stoprocentně spolehnout. Poté mi však začala slibovaný velký předvánoční úklid bytu (domlouvaný od listopadu) z různých důvodů vždy na poslední chvíli rušit (jiná práce, havárie, cvičení, covid) a já ji naivně pořád důvěřovala a čekala na ní s úklidem po její karanténě, kdy mi ho nakonec dva dny před Štědrým dnem zase zrušila. Takto narychlo jsem si již nikoho jiného nestihla sehnat, ani sama s dcerou uklidit před plánovanou návštěvou rodiny. Za paní Sandrou tedy u nás zůstal jen zbytečný stres o Vánocích a bílé mapy na nábytku od čistícího prostředku (za její nepečlivost jsem ji neupomínala, očekávala jsem totiž, že vše pořádně smyje při slibovaném "generálním" úklidu...)


Alice14/12/2020Cleaning

S paní Sandrou jsme se potkaly zatím jednou. Úklid provedla kvalitně a důkladně. Přišla s předstihem, rychle se v naší domácnosti zorientovala. Je velmi milá. Doporučuji.


Eva T.04/12/2020Cleaning

Děkuju paní Sandře za rychlou reakci, perfektní komunikaci, dochvilnost a samozřejmě za dobře vykonanou práci. Kromě toho by se paní Sandra velmi osvědčila i jako milá společnice.
Eva Trefilová


Marketa M.30/11/2020Cleaning

Paní Sandra je dochvilná, rychlá, lidská. Doporučuji.


Branko B.23/11/2020Cleaning

Děkuji Sandře za perfektní úklid, hned napoprvé byla přesná, rychlá ale i pečlivá. Můžu doporučit všem dalším zájemcům.


About me

Dobrý den, Vážený klienti dělám zdravotní sestru v domov seniorů, a tuto aplikaci mám jelikož mám par dni volne, a proto bych ten čas chtěla věnovat Vám co to potřebujete, starani o seniory, a úklid domácnosti mě baví je zamnou vidět dobře odvedená práce. Budu se na Vás těšit. S pozdravem Sandra Elizabeth. Jinak s úklidem mám skusenosti a ze seniory také, mimo to dělám i pečovatelku.

Availability

Prosím první si vždy napíšeme nebo zavoláme chodím i do své práce, vždy si na Vas čas udělám. První krok sms a nebo volat. Vaše Sandra Elizabeth


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština, Deutsch, and Greek

Dobrý den,prosím Vás nedávejte mi rezervace pokud se spolu nedomluvime, jsem zaměstnaná v domově pro seniory . Budu ráda když se mi ozvete ,ale vždy buď telefonicky nebo písemně, děkuji za pochopení.

photos

Where clean:

Primary city: Praha » Praha 4