Monika
27 reviews
  • 32 years
  • Valašské Meziříčí
  • 62 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 1 day ago
  • Response time: 2 hours
  •  Střední škola obchodu a služeb
  • First Aid Certificate
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Monika M.

250 Kč/hour

  • (27)
  • 32 years

She has passed video verification

more about video verification

ID card checked

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reviews

Vojta M.06/03/2024Cleaning

Monika přijela v podvečer v neděli a až do půlnoci pracovala spolu se mnou, v mém bytě na různých věcech: žehlení, montování políček, umývání bot, běžný úklid,… Neuvěřitelné. Dle mé zkušenosti a dle jejích slov je schopná pomoct s čímkoli. Takže pokud máte pochybnosti, že Váš požadavek je nadstandardní, Moniky se rozhodně nemusíte bát zeptat na nic, protože moc dobře ví, že pomoc v domácnosti není jenom o běžném úklidu. Dávám 5 hvězdiček a doporučuji.

Vojta


Naděžda V.23/02/2024Senior care

Paní Monika mi hlídala a opatrovala maminku. Byla velice hodna a příjemná. Maminka ji nechtěla ani pustit domu. Taky ji provedla předvánoční úklid, což mi velice pomohlo. Byla velmi rychlá a šikovná. Doporučuji všem.


Petra Z.18/07/2023Senior care

Monika opatruje moji nemocnou maminku, která se o sebe již nemůže postarat. Pomáhá a pečuje s takovou láskou, trpělivostí a pochopením . Naprosto perfektní! Je to 100% hlídačka :)
velké díky Petra zavadilová
.


Hana Z.31/12/2022Pet care

Paní Monika nám pohlídala našeho pejska, zatímco jsme jeli na dvoudenní výlet. Přizpůsobila se nám co se týká termínu, velmi dobře se o pejska postarala. Protože je náš pes dost divoký, byla jsem zvědavá, jak hlídání mimo rodinu dopadne. Nicméně ho Monika dokázala skvěle utahat procházkami a hraním na zahradě ;-) Takže byl spokojený jak pejsek, tak my. Moc děkujeme.


Adela M.19/12/2022Cleaning

Monika byla skvělá, dělala mamince vánoční úklid a i přes sněhovou kalamitu/ nemožnost vyjet až k domu a nemoc maminky vše zvládla!!! Mamka byla nadšená! Moniko moc díky! Velká pomoc!


Lucie Š.05/12/2022Cleaning

Paní Monika byla velmi ochotná, domluva byla bezproblémová, přijela v odpoledních hodinách. Okna jsou opravdu pěkně umytá a starší sedačka je jako nová, s tím jsem ani nepočítala, že to půjde takto vyčistit 😁


Jana K.31/10/2022Cleaning

Naprostá spokojenost, rychlá a precizní práce. Paní Monika je na okna machr :) Ozveme se zase až bude potřeba.


Lubomíra P.30/10/2022Cleaning

Paní Monika je skvělá. Moc mi pomohla s mytím oken u dědy v domě se staršími okny, které už dlouho nebyly myté. Pečlivá, příjemná, určitě doporučuji. Umí i tepování koberců.


Karolína C.08/10/2022Cleaning

Rychle a bezvadně umytá okna po rekonstrukci. Velmi doporučuji a budu se těšit na další spolupráci!


Martina G.21/09/2022Pet care

Paní Monika byla úžasná...hlídala naši fenku Huskyho a ta se tam měla jako v ráji...průběžně posílala fotky a hlavně jí nevadilo, že jsem ji vyhledala na poslední chvíli - cca 2 dny před odjezdem. Vše co bylo dohodnuto, bylo i splněno. Moc si toho vážíme a můžeme jen doporučit.


Jana F.26/07/2022Cleaning

Paní Moniku jsem kontaktovala ohledně umytí oken po stavebních úpravách i po jarním pylu, okna vždy umytá s precizností. Poté jsme se domluvily i na dalším úklidu domácnosti a taktéž velká spokojenost, koupelny se lesknou, tak jak jsem si představovala 😁. Paní Moniku můžu jen doporučit.


Filip M.14/07/2022Cleaning

Monika je pečlivá, vstřícná a ochotná. Úklid proběhl na jedničku a bleskovou rychlostí . Děkuji


Eva M.27/06/2022Pet care

Paní Monika venčila naše dva pejsky po dobu naší dovolené v červnu 2022. Narychlo nahradila jinou službu, která selhala. Velmi mile mě překvapila rychlost rozhodnutí, neobvyklá ochota a vstřícnost paní Moniky. Domluva byla rychlá, paní Monika komunikativní a milá a především spolehlivá. Všechno, na čem jsme se dohodly, beze zbytku udělala a navíc jsme z každé procházky dostali fotku našich mazlíčků. Po návratu jsme našli pejsky ve skvělé kondici. Služby paní Moniky vřele doporučuji! Eva Maurerová.


Olga Ž.25/04/2022Cleaning

Paní Monika u nás začala s pravidelným úklidem. Bez problémů zajistila úklid domu hned na poprvé na jedničku a stihne při tom ještě i vyvenčit naše psí holčičky. Určitě doporučuji.


Martin B.18/02/2022Senior care

Monika je uzasny clovek s velkym srdcem. Pecuje o meho tatu s takovym uprimnym zajmem mu pomoci, ze jsem sama prekvapena, jak je ochotna a vnimava k potrebam cloveka, ktery nemuze nyni sam chodit, a je odkazany na jine. Pomaha nam cele rodine zvladnout pro nas novou velmi tezkou situaci, jak se postarat o tatinka v jeho nemoci. Jeji pece je nadstandartní. Je to takovy andel, ktery nam pomohl pochopit co to obnasi a ze laska, porozumeni, pece a lidskost stale existuje. S diky Marketa


Marl14/01/2022Cleaning

Monika nam pomohla pri uklidu v dome, umyla okna po rekonstrukci, pak pomohla s celkovum uklidem. Je moc inteligentni, snaziva a da se na ni spolehnout. Monika neni clovek, ktereho budete muset hlidat pri praci, je proste nezavisla.


Antonín K.18/01/2022Cleaning

Za mě všechno v naprostém pořádku, můžu jen doporučit!


Tomáš P.31/12/2021Pet care

Rychlé a bezproblémové jednání. Víme, že o naší kočičku bylo dobře postaráno. 100% doporučujeme.


Monika V.28/12/2021Cleaning

Moc děkuji Monči za úžasné vyčištění oken! Děkuji a doporučuji! Skvělá práce 👍👏👏.


Leoš N.21/12/2021Cleaning

Super úklid moc doporučuji


Ivan K.21/12/2021Cleaning

Paní Monika odvedla skvělou práci s umýváním oken. Doporučuji.


Zdenka U.17/12/2021Other

Paní Monika,je skvělí člověk,na kterého je spoleh ve všech směrech.Vždy nám pomůže,když ji potrebujem.Je vstřícná, spolehlivá, ochotná a to hlavní je LIDSKÁ.
Doporučuji paní Moniku všem, který potřebuji pomoct


Ondřej P.29/11/2021Cleaning

Generální úklid restaurace včetně toalet a kuchyně, vše naprosto vyhovující a precizní, rychlá a snadná domluva za dobrou cenu. Děkujeme a doporučuji.


Kristina S.09/11/2021Other

Monika vypomáhala na naší rodinné oslavě jako barmanka, číšnice a vše zvládala bravurně. Můžu jen a jen doporučit :-)


Sarka M.07/11/2021Cleaning

Paní mi pomáhá s úklidem,jsem hodně pracovně vytížení. Paní ke mě sice chodí teprve krátce, ale mužů říci, ze je pracovitý,spolehlivá , vždy se spolu domluvíme, co je potřeba . Jsem s ni spokojena. Mohu ji všem ženám, které také nestíhají Uklid domácnosti, s čistým svědomím doporucit


Romana K.05/11/2021Cleaning

S Monikou jsem byla moc spokojená, umyla nám okna v hospodě. :) konečně šlo vidět, jaký je svět za nimi. Moc děkuju, Loni, a doporučuju!!!! :)


Michaela D.04/11/2021Pet care

Paní nám nekolik let kazde léto hlídá naši fenku Ritu.Rozhodně doporučuji.Ritě se od Moniky a její rodiny ani nechce zpátky domů.


About me

Krásný den.
Nebaví, nebo dokonce unavují Vás domácí práce? Nebo jste časově vytíženi? Pak jsem tu pro Vás. S všestranným úklidem mám několik let více než bohaté zkušenosti nejen doma při již 5 malých dětech, ale především roky práce v úklidové firmě, v obchodní galerii, hospodách a převážně právě v domácnostech jak v bytech i domech. Na okna používám vlastní vysavač Karcher a ověřený leštící přípravek, jinak preferuji přípravky Vaše, na které jste zvyklí, případně mohu poradit, s kterými jsem sama spokojená. Úklidové práce mne baví, mám ráda čistotu a pořádek a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky, což mohu doložit referencemi mých zákazníků - spolupracuji u některých již dlouhodobě. Pokud chcete mít také doma kvalitně a voňavě uklizeno, napište mi, budu se těšit na skvělou spolupráci, jak jednorázovou, tak dlouhodobou.
Cena od 250,- Kč / hod. + doprava
Okna dle velikosti a zašpinění, vychází hodinově od 400 Kč ( mám je ale rychle a kvalitně hotová)
❗❗❗POZOR NOVINKA ❗❗❗
🔴 ČIŠTĚNÍ sedaček, koberců, automobilů profi strojem.
- cena dle délky čištění, zašpinění, velikosti plochy.. + doprava
🔴 Není mi cizí ani práce venku - sečení křovinořezem, řezání a štípání dříví, plení zahrádky, sázení stromků,...
Cena od 300,- Kč /hod. + doprava
Dojedu v podstatě kamkoliv v okolí Valašského Meziříčí, Vsetína i Nového Jičína, Hranic na Moravě, Rožnova, Kelče, ale i Velkých Karlovic aj...
S pozdravem, Monika

Availability

Kdykoliv, každý den, dělám i víkendy a svátky s příplatkem, domluvu upřednostňuji přes telefon nebo zprávu, kalendář nemusí být úplně aktuální, děkuji za pochopení.


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština and Slovak

Angličtina a němčina - základy

Certification

photos

Where clean:

Primary city: Zlínský » Valašské Meziříčí, Zlínský kraj



Where am I available too?: Vsetín, Zlínský kraj



Jsem mobilní, dojedu i do okolních měst a vesnic ( Vsetín, Jablůnka, Bystřička, Valašská Bystřice Valašské Meziříčí, Nový Jičín aj..) kdyžtak mě neváhejte kontaktovat, určitě se domluvíme 😇