Sandra
6 reviews
  • 33 years
  • Kladno
  • 158 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 2 days ago
  • Response time: 1 hour
  •  Střední zdravotnická škola a vyšší odborná zdravotnická škola Karlovy Vary
  • First Aid Certificate
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Sandra H. PREMIUM

300 Kč/hour

  • (6)
  • 33 years


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Kurz Problematika péče o seniory. Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická, obor Ošetřovatel. Střední odborná škola, obor Podnikání. Průkaz absolventa studijních středisek (Český červený kříž).

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Martina B.23/04/2024Babysitting - via this platform

Sandra hlídala mého skoro ročního syna. Chodila s ním hlavně na procházky v kočárku a hrála si s ním. Je velmi empatická a skvěle reaguje na jeho potřeby. Je vidět, že to s dětmi umí.


Mariana S.15/04/2024Verification center

Paní Sandra mi pohlídala mé dvě dcery ( 3 a 6 let). Už jsem pár tetičkám :) své dcerky svěřila ale pokaždé jsem neměla úplný klid na duši. To nastalo u paní Sandry okamžitě když na holčičky promluvila. Její přístup k dětem je vážně úžasný. Umí děti zabavit, je stále usměvavá, neskutečně empatická a hlavně jde na ní vážně vidět, že je to žena na svém místě. Určitě její sužby budeme využívat častěji. Protože mé dcerky si tetičku moc oblíbily a my také. Takže od teď na pohlídání jedině paní Sandra :). Tereza D.


Jan S.01/04/2024Babysitting - via this platform

Sandra nám pravidelně hlídá dvojčata už od jejich půl roku. Je úžasná a kluci ji milují. Je spolehlivá, vždy chodí včas, je s ní rychlá a bezproblémová komunikace. Nemá s ničím problém a vždy se snaží vyjít vstříc a se vším si poradí, což zvlášť když jde o dvojčata, je potřeba.


Adela S.07/10/2023Babysitting - via this platform

Sandra reaguje velmi rychle, je velmi komunikativni a skvele nam pomohla, kdyz jsme to nejvic potrebovali. S detmi si skvele hraje. Ma stejne stare deti, tak presne vi, co potrebuji. Vzdy prijela vcas a dodrzela vsechny dohodnute terminy.


Stela N.28/08/2023Babysitting - via this platform

Paní byla uplne úžasná!!syn už v prvý deň nechcel ani domu😁😁😁postaráno uplne skvěle,s klidek sem jela do prace a kdyz budú potrebovať hlidani tak urcite tuhle pani!👍👍👍👍👍


Jitka P.17/06/2023Senior care

Sandra pomahá mamince (97 let) s večerním ukládáním do postele po té, co si s ní povídá a pomahá s drobnými službami. Je velmi empatická, vstřícná a komunikativní. Už teď, po týdnu docházení, si to bez její pomoci nedovedeme představit. Maminka, která je ke všem pečovatelkám velmi kritická, si jí velmi oblíbila. Myslím, že bude stejně skvělá i při hlídání dětí.


About me

Dobrý den, nabízím úklid vašich domácností. Jmenuji se Sandra a bydlím na Kladně. S úklidem se setkávám denně. Mám vystudovanou zdravotnickou školu a tady asi vznikla má “nemoc” mít stále uklizeno😅 Mám ráda čistotu a pořádek, pokud to tak není jsem nespokojená. Diskrétnost je samozřejmostí! Jsem si jistá, že s mými službami budete spokojeni. Budu se těšit na Vaše nabídky.

Availability

Dalo by se říci, že žádný čas není problém. Určitě se domluvíme😊



Calendar last updated before about 7 hours

Languages

Čeština

Certification

Where clean:

Primary city: Středočeský » Kladno » Kladno