Dominika
4 reviews
  • 30 years
  • Vrábče
  • 42 users have already contacted her
  • Activity 6 days ago
  •  Gymnázium B.Němcové Dačice
  •  Masarykova Univerzita, filozofická fakulta, Český jazyk a literatura
  •  ironing
  •  cleaning windows
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Dominika L.

220 Kč/hour

  • (4)
  • 30 years

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Nikol T.11/08/2021Pet care

Byli jsme na dovolené v ČB a Domča hlídala celý den naše štěně border kolie. Svěřila jsem poprvé našeho pejska někomu “ cizímu” a využila službu hlídání. Domča je skvělá a naše Bára měla celodenní super péči.
Mohu jen doporučit!:-)


Lucie S.25/02/2021Babysitting - outside this platform

Dominika hlídá mého 19m syna. Do této doby syna nikdo cizí nehlídal, tak jsem měla obavu, aby se to zvládlo. Když jsem syna po hlídání viděla usměvavého a veselého, bylo to úžasné. Domča je energická, veselá, má moc hezký přístup k dětem. Od začátku je mezi námi moc milá domluva, je spolehlivá. Velmi doporučuji..


Ivona10/02/2021Cleaning

Dominika has been taking care of cleaning of my apartment and sitting my 1.5 years spoiled bloodhound for over 3 weeks. She is efficient, reliable, pedant, careful and thorough in cleaning, with a very nice, approachable character. My dog loves her and I am confident when two of them are together. I can rely on her that the dog will be fed and groomed when necessary. Her english is impeccable, which for me as a foreigner is an extra plus. She communicates in time if there are some issues with working hours and she respects fully her schedule.


věra s.09/02/2021Cleaning

Jestliže hledáte pohodovou a pečlivou paní na úklid, Dominika je ta správná volba.
Od prvního úklidu spokojenost, mohu jen doporučit. Nechat klíče od bytu někomu "cizímu" není snadné rozhodnutí, ale určitě nelituji. Po letech máme konečně volnou neděli, kdy jsem dělali velký úklid :) Dominika nemá problém ani s naším psem a nepořádkem, který nadělá.


About me

S úklidem se jako každá žena, potažmo matka setkávám denně ve své domácnosti, ale mám zkušenost také s uklízením rodinného penzionu, dále jsem jako hospodyně uklízela domácnosti několik měsíců v Rakousku. Mám za sebou také uklízení veřejných a kancelářských prostor (bytové domy, kanceláře).
Jelikož požadavky každého jsou jiné, respektuji ty vaše a splním tak to, na čem se domluvíme, od klasického úklidu jako je např. utírání prachu, vytírání, úklid koupelny a WC až po velké úklidy, mytí oken, úklidy po rekonstrukci či stěhování.
Věřím, že naše spolupráce povede k oboustranné spokojenosti a má pomoc se tak stane pro vaši domácnost přijemnou úlevou :)

Availability

kalendář je v podstatě orientační, pokud bude potřeba, jsem ochotná si svůj čas vašim potřebám přizpůsobit :)


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština and Slovak

Češtinu a slovenštinu mám jako rodné jazyky, z angličtiny jsem v roce 2013 získala certifikát FCE (úroveň B2)

Where clean:

Primary city: Jihočeský » České Budějovice » Vrábče, Jihočeský kraj