Monika
12 reviews
  • 32 years
  • Nárameč
  • 241 users have already contacted her
  • Activity 3 days ago
  • Response time: 10 hours
  •  Střední odborná škola pedagogická
  • First Aid Certificate
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Monika V.

200 Kč/hour

  • (12)
  • 32 years
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

maturitní vysvědčení ze SOŠ pedagogické (obor předškolní a mimoškolní pedagogika), kurz akreditován MŠMT - Primární logopedická prevence

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Zdislava N.26/07/2023Babysitting - via this platform

Monča si umí skvěle poradit i s našimi dvěma divokými dětmi. Má naši důvěru, děti ji mají moc rády, jde poznat, že má spoustu zkušeností a opravdu ví, jak děti co nejlépe zabavit. I když mají děti různé nálady, poradí si s nimi hravě. :) Spokojenost 100%!


Honzik K.23/12/2019Babysitting - via this platform

Naprosto v pořádku! Paní Monika přišla se synem a hned od začátku si s naší dvouletou dcerou rozuměli a celý den se hezky bavili. Rozhodně doporučuji.


Lucie P.07/02/2019Babysitting - via this platform

Paní Monika se stará o naši roční dceru od října 2018. Jsme s ní naprosto spokojeni, je velmi profesionální, felxibilní a milá. Vždy se na všem konstruktivně domluvíme. Můžeme bez výhrad doporučit.


Monika P.19/09/2018Babysitting - via this platform

Maximální spokojenost.


Jana S.25/06/2018Babysitting - via this platform

Paní Monika V. mi pomáhá s dětmi už skoro 9 měsíců, je velmi milá a příjemná, komunikace s ní je vždy výborná, na všem se rychle domluvíme a případné změny řešíme dlouho dopředu. Je opravdu spolehlivá. Hlídá mi dva syny, 3 a 5 let a zvládá s nimi i náročné situace při delším dojíždění v MHD a vyzvedávání ze školky, je na ni spolehnutí. Starší syn s lehčí formou dětského autismu je také náročnější na spolupráci a i toto Monika výborně zvládá, syn ji má rád a poslouchá ji, bere ji jako paní učitelku. Monika je na děti hodná, ale je taky dostatečně rázná a dbá na jejich bezpečnost. Jsme velmi rádi že ji máme, mohu ji jen doporučit. Můžete si na mě vzít od paní Moniky V. kontakt a doporučím i osobně/telefonicky. J. S. , Brno -Královo Pole


Petra L.05/11/2017Babysitting - via this platform

Monika je perfektní. S mým synem to krásně zvládá a vůbec nechápu, jak je ho dokáže uspat zároveň se svým chlapečkem :-) Za nás mohu jedině doporučit. Je šikovná, spolehlivá a zkušená a věřím, že naše děti budou super kamarády.


Soňa K.12/10/2016Babysitting - via this platform

Slecna Monika hlida nasi 17 mesicni dceru a jsme opravdu spokojeni, vzdy dorazi vcas, vi ja dceru zaujmout, ackoliv je dera ocela velky mamanek tak se u Moniky rychle uklidni, hraji si spolu, chodi na prochazky. Mohu vrele doporucit.


Monika C.24/03/2016Babysitting - via this platform

Slečnu Moniku mohu jedině vřele doporučit. Moje 3letá dcerka ji má moc ráda a vždy se na ni moc těší. Monika je velmi příjemná, otevřená, flexibilní, vždy přijde na čas a dopředu dá vědět. S dcerkou si hraje, učí ji novým věcem, vždy vše rozumně vysvětlí. Je velmi kreativní a má zdravý selský rozum, řídí se intuicemi. Jsme s ní velmi spokojeni.


VáclavLorenčík14/10/2015Cleaning

Příjemná, rychlá, bez problému.


Hana K.22/09/2015Babysitting - via this platform

Slečna Monika nám hlídá kluky dvojčata. Jsme s ní naprosto spokojeni. Dokáže kluky zabavit, ale i improvizovat když ne vždy vyjde počasí. Kluci jsou vždy spokojení když si je přebíráme zpět :-)


Dana C.13/09/2015Babysitting - via this platform

Monika byla skvělá, hlídala nám skupina asi 30 dětí na svatbě a vše proběhlo bez sebemenších problémů k naší naprosté dokonalosti. Vše si připravila a po skončení akce zase uklidila všechny hračky. Byli jsme moc spokojení a děti a rodiče také. Mohu jen doporučit


Zuzana L.03/08/2015Babysitting - via this platform

Dobrý den se slečnou Monikou jsme naprosto spokojeni. Děti se vždy na ni těší. Monika přijde na čas a krásně se postará o děti i když se jedná o delší dobu hlídaní či kratší. Hodně se dětem věnuje kreslí, tvoří, chodí na procházky atd. Slečna Monika je prostě Jednička


About me

Nevadí mi žádná práce.Potřebujete-li pomoci napište,určitě se domluvíme :)
Již jsem byla uklízet v domě, v bytě,žehlím, peru,hlídám a starám se o zvířata.. práce se nebojím

Availability

V Náramči a jeho okolí 🍂


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština

Angličtina - pasivně

Certification

Where clean:

Primary city: Kraj Vysočina » Třebíč » Nárameč, Kraj Vysočina



Where am I available too?: Náměšť nad Oslavou, Kraj Vysočina



Nárameč a jeho okolí