Lucie
11 reviews
  • 24 years
  • Praha
  • 331 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 19 minutes ago
  •  Gymnázium Frýdlantu nad Ostravicí
  •  Vysoká škola ekonomie a managementu, Právo v manažerské praxi
  •  ironing
  •  cleaning windows
Languages

Lucie F.

300 Kč/hour

  • (11)
  • 24 years
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Simona H.09/04/2024Babysitting - via this platform

Lucie byla báječná! Skvělá komunikace, dochvilná a s hlídáním mých 2 (!) synů si poradila skvěle, i když to neměla jednoduché. Krásně to ale zvládla a já si vše stihla zařídit. Ještě jednou děkuji! 😉😊


Marcela T.18/03/2024Cleaning

Lucie mi doma pomohla s mytím oken. Přijela přesně v domluvený čas, okna umyla velice pečlivě a precizně. Je velmi milá, tichá a samostatná. Dala se do práce a vůbec jsem o ní nevěděla. Za mě vynikající zkušenost, moc ráda zůstanu v kontaktu pro další mytí a mohu ji vřele doporučit.


Radka W.23/01/2024Babysitting - via this platform

Slečna hlídala mou 14měsíční dcerku během návštěvy lékaře. Rezervace proběhla rychle, efektivně, slečna je milá a nesmělá. Je vidět, že k dětem má vřelý vztah. Ráda ji s dcerkou nechám znovu.


Natálie V.17/08/2023Cleaning

Lucka je na první pohled velmi milá, kultivovaná a sympatická slečna s profesionálním vystupováním. Snadná a rychlá domluva, chodí včas a práci odvede svědomitě. Je poznat, že je již zkušenou hlídačkou. Sháněla jsem na pravidelné uklízení bytu, byla u mě podruhé a jsem naprosto spokojena, nevidím jediný důvod ji vyměnit :) její pomoc mi značně usnadňuje a zpříjemňuje život, jsem moc ráda, že jsme na sebe narazily! Vřele doporučuji.


Jitka T.24/04/2023Cleaning

Velmi sympatická a spolehlivá slečna .
Co se domluví , to platí . Uklid perfektní. Vřele Doporučuji .
Jitka


Aneta H.07/12/2022Babysitting - via this platform

Lucka nám hlídá 8m holčičku a je naprosto skvělá. Malé se věnuje na 100% a mohu se na ni naprosto spolehnout. Lucka vždy chodí včas, je moc milá a flexibilní. Chodí k nám na pravidelné hlídání a jsem šťastná, že mám takovou pomoc!


Petra H.30/11/2022Cleaning

Slečna uklízela náš byt. Je velmi rychlá ,efektivní a milá. Za 2h to měla uklizeno a to že nemáme úplně jednoduchý byt na úklid se tremi dětmi...:)Časově je velmi přizpůsobiva. Jsme domluveni na pravidelnosti jednou za 14 dní a určitě s ní plánujeme byt v kontaktu i nadále. Celková spokojenost.


Martina Š.28/10/2022Babysitting - via this platform

Lucie hlídala několikrát mě dvě deti (1,5 a 3,5) a vše proběhlo bezproblemu, kluci se na ni těší a od prvního setkání s ní navázali kontakt a hned ji zapojili do hry. Těším se na příště.


Simona S.27/09/2022Cleaning

Se slecnou Luckou jsem dnes byla maximalne spokojena nejen kvalitou uklidu,ale i profesionalnim pristupem a navic jeste milou povahou. Jsem moc rada,ze jsem nasla tak bajecnou slecnu na pravidelny tydenni uklid nasi domacnosti :-). Dekuji moc Luci!


Veronika J.20/09/2022Babysitting - via this platform

Slečna Lucie hlídala mou dvouletou dceru. Všechno proběhlo v naprostém pořádku. Slečna mě zachránila na poslední chvíli a byla schopná pružně reagovat. Dcera byla spokojená, byt ve stavu v jakém jsem ho opustila. Slečnu bych se nebála kontaktovat znovu.


Markéta M.24/08/2022Babysitting - via this platform

Se slečnou byla špatná komunikace,a na telefon vůbec nereagovala. Nezodpovědné chování,což mě mrzí.
Má zkušenost.


About me

S úklidem mám spousty zkušeností, denně uklízím doma, v létě také na hudebních festivalech. Nyní uklízím pravidelně u několika rodin, a taky byty pronajímané přes Airbnb. Samozřejmostí je běžný úklid, ale můžeme se domluvit téměř na čemkoliv. :)

Availability

Po předchozí domluvě můžu kdykoliv :)


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština, English, Deutsch, Russian, and Slovak

Where clean:

Primary city: Praha » Praha 11