Market
30 reviews
  • 55 years
  • Praha
  • 153 users have already contacted her
  • Activity about 15 hours ago
  •  střední obor gastronomie a management
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
Languages

Market S.

400 Kč/hour

  • (30)
  • 55 years
  • Covid-19 vaccine

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Veronika S.12/04/2024Cleaning

S paní Markétou naprostá spokojenost! Komunikace milá a rychlá, dorazila včas, úklid excelentní (jak nový voňavý koupený byt)… no nemám slov… Doporučuji všemi deseti :)


Šárka K.30/03/2024Cleaning

Paní Markéta je naprosto spolehlivá, uklízí dokonale s velkou energií. Úklidem bytu mně vlila energii do žil.


Jan M.29/02/2024Cleaning

Markéta byla velice samostatná, dopředu mi dala vědět, co vše potřebuje, odhadla přesně, kolik bude potřebovat času, nic nebyl problém. Uklid precizní. Byl jsem maximálně spokojen.


Guillaume V.16/02/2024Cleaning

Marketa is just perfect! Very efficient, flexible and she obviously likes when things are spotless ;)
Highly recommended


Tereza M.23/01/2024Cleaning

Nemůžu než se přidat ke kladným recenzním přede mnou, na základě kterých jsem si Market na úklid našeho bytu vybrala. Hledali jsme už delší dobu paní na úklid, protože jsem v tomto poměrně náročná a velký puntičkář, takže jsme zkoušeli a zkoušeli. Až jsme konečně narazili na Market! Byt je krásně čistý, uklizený, jako už dlouho ne. Domluvily jsme se tedy hned i na pravidelných úklidech, na které se už moc těším. Určitě doporučuji!


Guilherme T.18/01/2024Cleaning

Marketa came to our flat today and everything was left spot-on. She provided me a list of things she needed and that made things easier. I was not having very good ~luck with the company we usually hire but we were pleasantly surprised with Marketa's agility and service quality. We hope to have her here many times again! I honestly recommend :)


Martina H.12/01/2024Cleaning

Market jsem si vybralana zaklade recenzi a rozhodne nelituji, je clovekem, ktereho jsem hledala. Na ulid je velmi samostatna, precizni a nas domov po jejim velkem uklidu prokoukl. Muzu jen a jen doporucit ;).


Anna M.04/01/2024Cleaning

Markétu můžu jen doporučit. Výborná a rychlá komunikace. Když něco řekne, tak to platí. Kvalitně odvedený úklid a pro mě bez starostí. Díky


Martin S.24/11/2023Cleaning

Paní Markéta dobře komunikovala, splnila, co slíbila - přišla přesně na čas, a pak nám velmi profesionálně a pečlivě umyla okna a těžko dostupné plochy v bytě. Ještě si u toho zvládla povídat s naší dcerkou, která ji zvědavě okukovala. :) Děkujeme.


Lucie N.14/11/2023Cleaning

Market reagovala rychle a ihned behem par dni u nas zacala s uklidem. Nemuzu rict nic jineho, nez uzasna :) maximalni spokojenost.


Chenxi Z.08/09/2023Cleaning

Markét odvedla svoji práci na více než profesionální úrovni, a velmi samostatně, v mnoha ohledech předčila moje očekávání. Některé Věci nám po úklidu přemístila tak, aby to dávalo větší smysl a je to opravdu hezčí a stylovější :) jsem moc ráda, že přijela i přes velkou vzdálenost. Děkuju! 🙏


Magdaléna Z.23/01/2023Cleaning

Paní Markéta k nám začala pravidelně docházet na úklid bytu a jsme s ní velmi spokojeni. Je komunikativní, pečlivá a profesionální. Moc doporučuji.


Martin S.21/01/2023Cleaning

Market u nas jiz byla 2x a zatim naprosta spokojenost. Byt je krasne cisty. Je pecliva, rychla a spolehliva. Super komunikace a domluva.


Dominika P.19/12/2022Cleaning

Už přes rok jsem hledala pořádnou paní na úklid. Během té doby jsem musela propustit více jak 5 slečen na úklid, jelikož jsem na tuto službu velmi náročná a nechci platit za něco, co si ''odfláknout'' můžu sama. Markét mi byla seslána z nebe. Neuvěřitelně poctivá a skvělá práce, doporučuji všemi 10!


Šimon Š.05/10/2022Cleaning

Markéta je schopná úklid rychle domluvit, přijít včas a svým výsledkem předčít očekávání zákazníka. Dnes u mě poprvé uklízela a nikdy jsem doma neměl tak čisto (a nepamatuju si, kdy jsem se tu naposledy cítil tak příjemně). Nemůžu jinak než opravdu vřele doporučit. 5/5 ✓


Petra K.29/08/2022Cleaning

Markéta převzala úklid malého bytu na krátkodobé pronájmy a já jsem s ní spokojena a konečně cítím úlevu (a ne stres, jak to dopadne). Je spolehlivá, dá se s ní svižně domluvit, úklid zvládá rychle, ale přitom kvalitně. Je schopna k úklidu navíc hosty odbavit sama, protože ovládá i několik jazyků. Má manažerské schopnosti. Za čistotu byt hosté chválí. Mohu jen doporučit.


84pcjd8ptd13/08/2022Cleaning

Markéta je opravdový profík. Neunikne ji žádný detail. Vše je perfektně čisté a krásně urovnané. Koupelna je jako nová! Nechápu, jak to dokázala :) za sebe mohu určitě doporučit.


Adriana P.21/11/2020Cleaning

S pani Marketou sme sa dohodli takmer okamzite. Prisla nacas, prezreli sme si domacnost, a pustila sa do uklidu. Marketa odviedla perfektnu pracu, Bola som velmi prijemne prekvapena ako precizne uklid zvladla, vsimne si kazdy detail! Okrem toho je velmi prijemna a vyborne sa s nou komunikuje. Mozem iba doporucit.


Sven V.17/11/2020Cleaning

Marketa did a great job and advised on products to buy for the next cleaning.


Olga B.26/10/2020Cleaning

S paní Marketou jsme byli velmi spokojení. Komunikace byla rychlá a jasná. Přišla včas a začala hned pracovat. Velmi rychle se v bytě zorientovala. Má smysl pro detail. Nemusela jsem ji ukolovat. Věděla přesně co má dělat. A uklidila i skrytá zakouti;). Působí velmi spolehlivě. Člověk se ji nebojí nechat v bytě samotnou.
Těšíme se na příště.


Aleš S.21/10/2020Cleaning

Jsem velký puntičkář na detaily a musím říct, že mě paní Markéta velmi mile překvapila svou precizností :)


Lucie H.27/09/2020Cleaning

Marketa se v uklidu vyzna :) Doporucila mi vhodne prostredky, jak se starat o jednotlive povrchy, hned co zacala pracovat tak to vzala pekne dukladne. Vse zeje cistotou a tesim se na dalsi navstevu!


Tereza O.04/09/2020Babysitting - via this platform

Pani Marketa mi pomaha nejen s vyzvedavanim a hlidanim deti ale i s uklidem domacnosti. Je naprosto spolehliva, zodpovedna, laskava, mila a deti ji maji rady. Byt nam uklidila uplne spickove, doslova jen zaril cistotou. Jsem moc rada, ze jsem ji nasla.


Denisa F.20/08/2020Cleaning

Pani Marketa je veľmi spoľahlivá a profesionálna, spolupracujeme s ňou už dlhšiu dobu a zatiaľ sme vždy boli veľmi spokojní. Na upratovaní si vždy dá záležať. Môžem ju len doporučiť


Natálie A.10/08/2020Cleaning

Paní Markéta za pár hodin dokáže zázraky i v domácnosti plné dětí a zvířat. Vyčistí zdánlivě nevyčistitelné a vysmýčí každý zapomenutý koutek. Domluva s ní je jasná a rychlá. Za celou naši rodinu naprostá spokojenost.


Victoria P.31/07/2020Cleaning

Paní Markéta to opravdu umí. Je výborná, doporučujeme


Eva Š.11/06/2020Cleaning

Markéta byla první, koho jsem zde oslovila. Odpověděla ihned a ihned jsme se domluvily - původně na "obstarání" mého invalidního táty jednou týdně, zároveň jsme se ještě domluvily na úklid. Jsme nadšení z pečlivosti a přístupu...nadherně dokonale uklizeno, žádný detail nevynechala. Komunikace vynikající, vím ,že se mohu spolehnout a v klidu např.odjet na dovolenou. Markéta je velmi milá a spolehlivá, 100% doporučuji! Eva


Bonita R.06/03/2020Cleaning

Marketa did a beautiful job cleaning our home. It has not felt so nice in a long time. We appreciate it very much. We look forward to having her help again.


Helge B.01/03/2020Babysitting - via this platform

We are booking Marketa regularly for taking care of our kids. Her childcare is on a very professional standard . She is able to respond emptahically to the needs of children. She is a `full service nanny´, that means that she is also doing the housekeeping incl. cooking. Her childcare also includes accompanying the children to appointments.

We are very satisfied with Marketa, also because she can do the communication that is related to everyday life (e.g. doctors, technicians and other service providers).


Vanessa M.14/02/2020Cleaning

Marketa came to clean my apartment for the 1st time today. All I can say is: OH MY GOD!! She is SO good and she has left my apartment spotless and smelling amazing!!
We've discussed about the amount of hours needed to clean and now I understand why she needs more time to clean... she literally will leave your apartment/ house incredibly clean.
I recommend her 100% for deep cleaning (she will make sure even the most hidden corner os clean!). Satisfaction guaranteed!


About me

Dear all, I'm an experienced housekeeper. I pride myself on the quality and level of my services, I am very precise and perfectionist. The quality and satisfaction of the client is important to me.
If you are interested in reviews, I am willing to provide you with contacts to satisfied customers. If they accept.
The client has all cleaning stuff-mop etc.
thank you for your interest

Availability

Jsem zdravá, necestovala jsem do infikovaných zemí ani jsem se s nikým z této oblasti nesetkala. Při mé práci používám roušku a rukavice.
Im healthy, wasn ´t in contact with infected persons also was not in infected countires. I wear a veil and gloves.


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština, English, Deutsch, Russian, and Slovak

Všechny jazyky, mám na komunikativní úrovni, v Německu jsem žila.

Where clean:

Primary city: Praha » Praha 3