Jana
13 reviews
  • 5 years experience
  • 50 years
  • Brno
  • She has already been contacted by 157 parents
  • Activity 23 days ago
  • Response time: 1 day
  •  Švadlena
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Jana Š.

90 Kč/hour

  • (13)
  • 50 years
  • 5 years experience

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Výuční list - švadlenka. Kvalifikace pracovníka v sociálních službách: Pečovatelka o děti do 15 let (162 vyučovacích hodin). Kurz první pomoci u dětí od Českého červeného kříže. Řidičský průkaz sk. B (od r. 2011).

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Zuzana F.29/09/2022Babysitting - via this platform

Teta Jana se stala našim hlídacím "Andělem", když byly dceři 3 roky. Byla online práce z domova a zavřené školky. Bez ní bychom toto období těžko zvládli. Opravdu u ní byla dcera moc šťastná a to po dva roky, než musela do státní školky. Osobně jsem odchod do školky obrečela, protože teta Jana je prostě tak skvělá žena, že ji chcete potkávat každý den. Takže pokud hledáte někoho zodpovědného, milujícího děti, kdo se Vám snaží vyjít vstříc a současně to s dětmi umí, včetně láskyplně stanovených hranic, tak vřele doporučuji. A doufám, že teta Jana zůstane, teď už bohužel jen příležitostně, součástí našeho života. Děkujeme.


Gabriela Z.01/08/2017Babysitting - via this platform

Na Paní Janě je mi sympatické to, že hlídá děti u sebe v rodinném domě se zahradou, zatímco já se mohu doma nerušeně věnovat svým pracovním aktivitám. Navíc to dělá tak přirozeně a s radostí, že hlídání snad ani nebere jako práci, ale koníček. Můj syn (2 roky) k ní chodí již téměř rok (příležitostně hlídá i staršího čtyřletého sourozence) a za tu dobu si nemůžu na nic stěžovat, děti si ji ihned oblíbily. Na paní Janě oceňuji také její časovou flexibilitu, ochotu přizpůsobit se na poslední chvíli změnám a v neposlední řadě chci také pochválit její domácí kuchyni. Děti jsou u ní spokojené a někdy ani nechtějí domů, což hovoří samo za sebe. Vřele doporučuji ostatním rodičům.


Petra N.25/05/2017Babysitting - via this platform

Rádi bychom hlídání dětí paní Janou doporučili všem rodičům, kteří váhají komu svěřit „své poklady“ v době, kdy potřebují pracovat nebo strávit chvíli volna bez dětí. Teta Jana nám pravidelně hlídá dcerku Sofii (nyní 21 m) již více než půl roku. Hned při první schůzce na nás udělala tak dobrý dojem, že jsme schůzky s dalšími možnými „hlídacími tetami“ zrušili. A ukazuje se, že jsme udělali dobře. Jde poznat, že teta Jana má upřímně ráda děti a práci s nimi. Naše dcerka se na každou návštěvu těší – teta se jí věnuje na 100 % a rozvíjí ji - učí ji říkanky, hraje si sní, tvoří, rozvíjí motoriku, jde s ní na hřiště. Tetě se daří i uspávání, s čímž doma sami často bojujeme.
Opravdu jí důvěřujeme, je spolehlivá – což je, i dle našeho okolí a jejich zkušeností s jinými „hlídačkami“, velmi vzácné a jsme za to rádi. Rádi bychom vyzdvihli, že má velmi příjemné jednání, je s ní výborná domluva a je zodpovědná (komunikace, administrativa spojená s placením, vše dle domluvy – např. z počátku – zaslání SMS v průběhu hlídání, ochota přijet při domluvě "na poslední chvíli", bezpečnost dítěte, ráda poradí ze svých zkušeností – jídlo, uspávání apod.). Děkujeme moc za spolupráci, N.


kristyna t.27/04/2017Babysitting - via this platform

Když je můj dvouletý Jindříšek s tetou Janou, jsem absolutně klidná a moc se netrápím tím, že mu právě nemůžu věnovat svůj čas. U tety je absolutně v bezpečí a načerpá spoustu krásných zážitků... Teta má to kouzlo, které děti hned vycítí. Dokáže je totiž jemným způsobem vést, ale i zabavit a v rámci věku vzdělávat a učit novým dovednostem... Jsem moc ráda, že jsme tetu našli...
Teta Jana hlídá Jindru od jednoho roku a až bude moje druhé tříměsíční miminko malinko větší, bude jistě za tetou chodit taky. Děkujeme, paní Jano.
Kristýna T.


Anna V.24/06/2016Babysitting - via this platform

Paní Janu můžu vřele doporučit, je spolehlivá, milá, s dětmi snadno navazuje kontakt, jednoduše ví co dělá. Hlídá nám osmnáctiměsíčního syna, vždy jsme byli spokojení.


Šárka P.18/05/2016Babysitting - via this platform

Paní |last name hidden| je výborná. Hlídá mi 6ti měsíční dceru a ta je u ní spokojená. Už po prvním hlídání se usmívala a neměla žádná uplakaná očka. Vřele doporučuji!


Sára L.04/04/2016Verification center

Paní Janu mi doporučila kamarádka, které hlídala pravidelně dvojčata, kluky ve věku 2 let. Já sama mám děti tři, dva kluky 7 a 8 let a holčičku ve věku 3 let. Paní Jana nám hlídá pravidelně holčičku a občas i večer všechny tři děti. A neměla absolutní problém ani s hlídáním (a samozřejmě i uspáváním) dětí našich a dceru mé kamarádky.
Děti jsou s paní Janou vždycky spokojené. Od samého počátku se ani jednou nestalo, že by naše tenkrát dvouletá holčička nechtěla k „tetě“ jít a vždy se k ní nebo na ní těší. Paní je velmi trpělivá, dokáže děti vždy zabavit při hře, četbou, hlídá „aktivně“, nikoli „pasivně“(např. tím, že by dětem pustila televizi).
Paní Janu mohu jen doporučit.

Eva N.


Sára L.04/04/2016Verification center

Jana v občanském sdružení pro rodinu vykonávala praxi v počtu 50 hodin. Zúčastnila se kroužku pro děti od dvou do sedmi let, pracovala jako dobrovolnice na mimořádných akcích. Jana se seznámila s výtvarnými technikami - kresba tuší, tužkou, koláž, malba pastelem, voskovým pastelem, akvarelem, temperovými barvami, tiskem, na trička, batikou a mnoha jinými technikami. Setkala se s technikami rozvoje jemné i hrubé motoriky dětí, otické diferenciace, předmatematických představ, sluchové diferenciace, řeči a dalších oblastí. Seznámila se se strukturou vedení hodiny různých věkových kategorií. Naučila se zhodnotit vhodnou činnost pro různé věkové kategorie, sama je vyhledávat a vést. Velmi dobře pracovala s individualitou dětí, přirozeně se zapojovala a potřebovala pouze minimální vedení. Děti Janu velmi dobře přijímaly, je optimistická, empatická, energetická a iniciativní. Dobře se zorientuje v dětských nemocech, zvláštnostech psychiky, umí zvážit bezpečnost situace i programu, který připravuje.

Na závěr bychom rádi zdůraznili samostatnost Jany a schopnost rozpoznat a řešit problémy.

Místopředsedkyně občanského sdružení Barbora Š.


Sára L.04/04/2016Verification center

Paní Jana k nám přišla v době, kdy jsem čekala třetí dítě a těhotenství bylo velice rizikové. Potřebovala jsem s manželem někoho, kdo by se postaral o naše dva kluky, kteří v té době velice těžce nesli absenci maminky, potřebovali někoho, kdo by jim porozuměl a uměl je i pohladit. Obrátila jsem se na agenturu, která nám poslala několik tet, které kluci nepřijali. Potom k nám přišla paní Jana a všechno se změnilo. Kluci se každý den těšili, až teta přijde a bude mít pro ně nějaké překvapení, že si budou spolu hrát a chodit na procházky. Do svého pokoje jsem slyšela radostný dětský smích, to bylo to nejdůležitější, co jsem v tu dobu potřebovala. Paní Jana dbala na zvyklosti naší rodiny, chod domácnosti byl zachován tak, jak jsme byli zvyklí, včetně diety, kterou kluci drží. Vedla je přirozenou cestou k hrám, které pomáhaly dětem rozvoj po všech stránkách psychiky, motoriky, pohybu a jiných oblastí. Paní Jana je velice přizpůsobivá, dochvilná, spolehlivá, dobře se orientuje v potřebách děti a rodiny. Velká škoda, že jsme tetu nepotkali dříve. Dnes jsem na mateřské a až budu potřebovat paní na hlídání vím že se budu moci obrátit na paní Janu.

Cynthia P.


Sára L.04/04/2016Verification center

Milá teto, děkuji Vám za krásné chvíle, které jste Elišce věnovala. Byla jste její nejlepší teta. Máme Vás s Eliškou moc rádi a s láskou na Vás budeme vzpomínat. Anh H.


Pavla K.11/01/2016Babysitting - via this platform

Paní Jana se nám už skoro půl roku stará o dvojčata. Klukům je ted 2,5 roku a u paní Jany tráví 3 dny v týdnu. Momentálně rušíme i montessori jesle (se kterými jsme byli velmi spokojeni) neboť naši kluci jsou nejspokojenější u paní Jany. Jako vytížení rodiče si velmi ceníme flexibility - když portřebujeme, paní Jana se maximálně přizpůsobí našemu pracovnímu tempu (kluky hlídá u nás nebo u sebe doma, přiveze, odveze...). S těžkým srdcem přesouváme kluky do školky - a to soukromých :)...) S manželem jsme si říkali, že bychom jednoho dne byli rádi tak laskavi a trpělivi k našim klukúm, jako je paní |last name hidden|. Nejen pro naše dvojčata, ale i pro naši hlídací tetu chceme to nejlepší a tak ji nedoporučejeme všem, ale jen těm, co taky chtějí pro své děti to nejlepší!!!


Monika M.26/11/2015Babysitting - via this platform

Paní Jana se nám stará o dvě děti 6 měsíc a 4 roky. S dětmi to opravdu umí, je ochotná a spolehlivá. Rozhodně ji mohu komukoli doporučit.


Van21/06/2015Babysitting - via this platform

Teta Jana nám hlídá dvojčatka a nejmladší dcerku už 4 roky. Jsme s tetou opravdu moc spokojeni. S dětma to umí a to jak se staršíma( Honzík + Monička jsou jim 7 let), tak s miminkem.(Teta hlídala nejmladší Verunku když měla několik měsíců)
K dětem má přátelský přístup, ale zároveň si u nich umí budovat autoritu, což si ceníme. Je pečlivá, čistotná. Dětem chutná jídlo co teta jim uvaří. Děcka se s ní nenudí. Naprosto ji důvěřujem. Je spolehlivá. Naše děcka ji zbožňujou ,teta si s nima dokáže nejen hrát, ale plno věci je naučit. Jsme v práci a vracíme se vždycky až k večeru, když jsou děti v rukou tety Jany jsme v klidu a nemusíme se stresovat, protože víme, že jsou s tetou v bezpečí.
Hlídání můžeme vřele doporučit.
Van.


About me

Přeji pěkný den všem maminkám i tatínkům.
Je mi 50 let, jsem matka dvojčat, a již od mládí mě velmi bavilo starat se o děti. Jako nejstarší dítě s rodiny jsem měla na starosti nejen moji o 5 let mladší sestru, ale i bratrance a dvě sestřenice.
Před pěti lety jsem si udělala kurz péče o děti od 0-15 let a začala jsem hlídat děti nejdříve pod agenturou a teď na živnostenský list. Mám zkušenosti s hlídáním dětí v rodinách, kde jsem prováděla celkovou péči, včetně vaření, nákupů, návštěvy lékařů, vyzvedávání dětí ze školky, školy, doprovod na kroužky … Teď aktuálně hlídám u mě doma dvojčátka. Jeden den v týdnu chodím hlídat miminko a čtyřletou holčičku. Ráda chodím s dětmi ven na hřiště, do lesa, tvoříme, malujeme, tančíme, zpíváme a učíme se básničky. K dětem mám kladný vztah a proto, se jim chci věnovat.
Na moje koníčky mi již nezbývá moc času, ale ráda jezdím na kole, lyžuji, nebo jen tak si zajdu do lesa. Také se starám o zahrádku a kytky.
Těším se na Vaše děti.
S pozdravem Jana.

Availability

Dobrý den, maminky. Momentálně jsem plně vytížena.


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

3 years

toddlers

4 years

preschoolers

2 years

schoolers

1 year

teens

no experience

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Diabetes, Asthma, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Visual Impairment, Hearing Impaired, and Epilepsy

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Languages

Čeština and Slovak

Certification

Hlídání dětí od 0-15 let i s poruchami

photos

Where babysit

Primary city: Jihomoravský » Brno » Brno-Komín