Hana
9 reviews
  • 23 years experience
  • 45 years
  • Brno
  • She has already been contacted by 151 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 25 days ago
  • Response time: 1 day
  •  gymnazium
  •  pedagogická fakulta
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
Languages

Hana J.

220 Kč/hour

  • (9)
  • 45 years
  • 23 years experience

Reviews

Stanislav S.26/01/2024Babysitting - via this platform

Pani Hanu môžeme vrele doporučiť. Je ochotná, milá, presná, dá sa s ňou flexibilne dohodnúť, naše deti (6, 5 a 2) sa na ňu vždy tešia. Čítajú spolu, hrajú hry, výtvarne tvoria...S najmladším synom chodí dopoludnia na prechádzky do parku, ale postráži večer aj všetky 3 deti.


Lenka B.26/10/2020Cleaning

Paní Hana nám přišla pomoct s úklidem bytu. Dá se s ní příjemně popovídat a zároveň práce nestojí. Já se mohla v klidu věnovat prckovi a nebýt ve stresu, že doma není naklizeno. Všechno hravě zvládla, i když u nás strávila více času, než původně asi předpokládala. :) Se vším si poradila a s ničím neměla problém.
Jsme moc spokojeni a už jsme domluvené na pravidelném úklidu. :)


Eva S.12/06/2019Cleaning

Paní Hana u mne uklízí a jsem velice spokojená. Je velice pečlivá a nevynechá žádný kout. V uklízení je vyškolená, takže ví jak nato. Je spolehlivá, vstřícná a dobře je s ní domlouvá. Nezalekla je ani mé zanedbané domácnosti, kterou ubyvají dvě malé děti. Nemá problém uklízet s mými ekologickými prostředky.


Martin B.11/06/2019Cleaning

Pani Hanu jsem si pozval na zehleni a uklizeni satniku. S jeji praci jsem byl spokojeny, veci mam pekne vyzehlene, poskladane ci povesene v satniku. Pokud si radi povidate, s pani Hanou si muzete popovidat o vsem moznem nebo vam take muze dat par cestinarskych tipu :) Dekuji a doporucuji.


Veronika B.19/06/2018Babysitting - via this platform

Paní Hana nám pravidelně hlídá už asi třičtvrtě roku 2 dcery - 4 roky a 1,5 roku. Tu mladší tedy od cca 11 měsíců věku. Jsme velmi spokojení, protože paní Hana je spolehlivá a s dětmi to umí. Hlídá nám občas i večer, takže můžeme s manželem jít za kulturou. Dcery ji mají velmi rády. Paní Hana pohlídá i když jsou dcerky nemocné, to velmi oceňuji.


Martina M.28/05/2018Babysitting - via this platform

S paní jsme se dohodli na dlouhodobé spolupráci. Zatím s námi spolupracuje 14 dní a jsme spokojeni. Synovi se věnuje, chodí s ním na procházky, maluje , čte mu knížky ...


Soňa J.13/05/2018Babysitting - via this platform

Paní Hana už nám s našimi dvěma holčičkami pomáhá víc jak rok a jsme velmi spokojení. Holčičky ji berou jako tetu a "teto Hano" jí taky říkají:-) Naše starší je lehce autistická a ani to není pro paní Hanu problém - vždycky vše se Sofinkou zvládá. U naší mladší odhalila drobný logopedický problém a pomohla nám jej odstranit. Není problém domluvit se na hlídání i v době, kdy jsou holčičky nachlazené. Paní Hana se nám vždy snaží vyjít vstříc:-) Je to prostě naše oblíbená hlídací teta:-)


Simona C.11/05/2018Babysitting - via this platform

Pani Hana nás veľmi sklamala, boli sme dohodnutí na strážení a v dohodnutý deň nám stráženie odvolala. Následne sme sa dohodli na inom strážení a odvtedy sa pani zatajuje, nezdviha telefonáty a neodpovedá na SMS. Pôsobila na nás spočiatku milo a zodpovedne, o to väčšie bolo sklamanie...

Dobrý den p. Ch., reaguji na vaši zprávu ohledně hlídání Vaší nevlastní 12 leté dcery.V inzerátu jste sice opravdu psali s tatínkem dcery, že je těžce psychomotoricky postižená, a při návštěvě, kterou jsem u Vás v domě absolvovala, i s půldenní ukázkou péče o dceru-mixování jídla, krmení lahví, přebalování, koupání apod jsem si zprvu myslela, že vše zvládnu. Bohužel nejsem kvalifikovaná zdravotní sestra, kterou po mém uvážení dcera potřebuje a opravdu se necítím na takovou zodpovědnost, a proto jsem hlídání zrušila den předem, ne v den hlídání, a pak i další termíny.Na telefony a sms jsem nereagovala z důvodu těžkého úrazu mého přítele, a tímto se Vám omlouvám, a přeji Vaši dceři hodně zdraví a hluboce si vážím, co pro dceru dělá její otec, Hana J.
Sitter's response

Veronika H.29/05/2017Babysitting - via this platform

Paní Hana nám hlídá syna (2r9m) a jsme velmi spokojení. Paní Hana je šikovná, krásně to s dětmi umí, zná spoustu pohádek, básniček i písniček. Syna hlídá pravidelně jeden den v týdnu plus vždy, když je nemocný a nemůže babička, v takovém případě se o syna vždy vzorně postará. Opravdu ji můžeme vřele doporučit. Jezdí se synem na výlety, tvoří s ním, maluje, kromě toho umí i výborně vařit, syn s nikým nejí tak pěkně, jako s ní :-)


About me

Dobrý den,jsem vystudovaná učitelka mateřské školy s 20 letou praxí. Jsem zodpovědná, spolehlivá, loajální. Pracovala jsem jako učitelka i jako ředitelka.S dětmi jsem měla vždy hezký vztah, měly mě rádi i rodiče dětí.Mám praxi s dětmi od půl roku do 10 let i více. Učila jsem jak v mateřské škole s jeslemi i na prvním stupni základní školy. Mohu i doučovat český jazyk a matematiku prvního stupně ZŠ.S dětmi ráda maluji, kreslím, vytvářím dle ročního období, umím spoustu říkanek i pohádek.O svěřené děti se starám velice ráda, jelikož mě tato práce s dětmi pozitivně naplňuje. Mám spoustu akreditací, reference, ostatní mohu doložit telefonicky.Děti. které hlídám u mě i spí, v případě, že rodiče nezvládají. Jsem časově nezávislá, spolehlivá, příjemná.V mé přítomnosti se děti cítí bezpečně a mile.

Availability

Mohu hlídat i večer a přes noc.
Mohu každý den,dopoledne i odpoledne


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

6 years

toddlers

6 years

preschoolers

11 years

schoolers

11 years

teens

12 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Diabetes, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Epilepsy, and Special needs

Mám certifikaci na logopedii.

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, and Dance/physical activity

pohádky,říkanky,písničky,vyráběnítanečky, výlety.

Languages

Čeština, Deutsch, Russian, and Slovak

Ruský jazyk maturita německý jazyk 6 let

Certification

Jsme na jedné lodi, Edukativně -stimulační skupinka/příprava na základní školu/, Jak zkvalitnit Rámcový vzdělávací program, Matematické přadstavy.

photos

Where babysit

Primary city: Jihomoravský » Brno » Brno-Královo Pole



Where am I available too?: Brno-Královo Pole