Jana
3 reviews
  • 10 years experience
  • 64 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 244 parents
  • Activity about 20 hours ago
  • Response time: 8 hours
  •  Střední obchodní s maturitou
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: more then 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
She attended the first aid course with certificate.
Languages

Jana V.

200 Kč/hour

  • (3)
  • 64 years
  • 10 years experience
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Střední odborná škola obchodní, obor Provoz obchodu. Maturitní zkouška z ruského jazyka. Vzdělávací program Profesionální chůva (Domestica). Kvalifikace Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky.

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Eva T.16/10/2018Cleaning

Paní Janu jsem našla zde na Hlídačkách a hned jsme si padly do oka. Je velice milá, pracovitá, samostatná a hlavně je znát, že má letité zkušenosti i s dětmi, i s vedením domácnosti. Nic jí nemusím vysvětlovat a složitě ukazovat, čehož si cením nejvíc. Spolupráce s ní mi šetří drahocenný čas, jsem s ní opravdu maximálně spokojená.


Alica S.12/05/2017Babysitting - via this platform

Paní Jana se přihlásila na můj inzerát. Na první schůzku se nemohla dostavit kvůli nemoci, což chápu. Na další proto, že si těsně před ní vzpomněla, že si musí vyzvednout řidičák (přepokládám, že ŘP vydávají průběžně ve více termínech). Pak mi volala, abyh si našla někoho jiného. Musela jsem svůj praocvní program několikrát měnit, abych se jí přizpůsobila. Považuji tento přístup za neseriózní.


Monika P.21/04/2017Cleaning

Paní Jana u nás teprve začíná. Na prvním setkání je přijemná, každé další je milejší a milejší. :-) Úklid je dle mých požadavků a ještě dobře poradí s dovybavením domácích vychytávek. Snaží se vše dělat velmi důkladně. Doporučuji.


About me

Jsem profesionálnī chůva. V prvé rodince mě chlapci říkali Jajaky, v druhé rodince mi dvojčátka říkala Jájo. V současné rodince màm 2 holčičky 1 a 3 roky . Velmi ráda a jsem přesvědčená, že úspěšně s dětmi pracuji. Zajímám se o psychologii.
I když mám vyšší věk, baví mě s dětmi různé aktivity. Chodím s nimi na výlety, do ZOO, plavat , občas jsem je měla u mne v domku. Miluji zvířátka, máme jich doma několik druhů a snažím se tuto lásku předávat i dětem. Moc je to obohacuje. Dvě z hlídaných dětí jsem učila R,Ř. Dvojčátka jsem naučila číst, psát než šla do školy. /bylo to přání rodičů/. S dětmi se vše učíme formou hry, soutěžemi. Mám hodně ráda práci s dětmi, protože když si jejich dušičku získáte, tak můžete rozvíjet jejich osobnost. I mne to obohacuje.
Jsem vdaná, mám dvě dospělé děti a vnoučátko. Jak už jsem uvedla, mám rada zvířátka, plavání, turistiku. V rodinách jsem pracovala pravidelně několik dní v kuse, jezdila s dětmi sama na jejich chalupu, pečovala o ně v době nemocích, také jsem jim věnovala, když rodiče byli na dovolené. Kdysi jsem byla oddílová vedoucí na táborech, později i hlavní vedoucí. Také kratičký úsek jsem pracovala s postiženými dětmi na Stochově.
Jsem připravená zodpovědět vše, co je pro vás důležité a nezmiňuji to v profilu.

Availability

Jsem certifikovaná chůva a hospodyně. Kromě kompletní péče o děťátka a domácnost pečuji o zvířátka a pracuji na zahradě. Práce mně naplňuje, jsem v oboru 15. let. Za tu dobu jsem mela zhruba 4 rodinky. U 2 rodinek jsem i na požádání bydlela. Poslední holčička jde do školky. Tudíž jsem volná. Budu se těšit na nová děťátka i domácnost. S pozdravem Jana

Ráda bych nabídla své služby.

i i miminka, péče o domácnost, žeh
nákupy. Starost o zvířátk

bude končit 4.5 - léta smlouva. Dě

už samostatné. Budu se těšitpozdr

Přeji pěkný den. Z finančních důvodů rodinky jsem volná. Jsem certifikovaná chůva, hospodyně. Práci mám ráda, dělám ji 15. rokem. Všude jsem byla dlouhodobě . Pracuji až 15. hod. denně. Kromě kompletní péče o děťátka a domácnost pečuji o zvířátka, pracuji na zahradě. Budu se těšit na nabídky. S pozdravem Jana

jednou

pečo

přes noc./ A jedenkrácca o711.3

jsem certi

babprodlouženámaminkymá j

To znamená, že to

dají spolupráci. S pozdra

Přeji pěkný den. Ráda bych nabídla své služby. V pondělní a ve středu od 13.hod. na Lukách nebo Stodůlkách. Ráda žehlím, vařím, pečuji o domácnost, mohu se postarat i o odpolední péči děťátka. Jsem i certifikovaná chůva. Děkuji předem za možné nabídky. S pozdravem Jana


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

1 year

toddlers

3 years

preschoolers

6 years

schoolers

5 years

teens

10 years

Special Experience

Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, and Special needs

Navštěvy logopeda následná cvičení logopedie .

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Kolo, plavání, ruční práce. Učím děti mīt vztah ke knihám. Hodně jsem jim četla. Děti se naučí čistě mluvit a rozvíjí se jim fantazie. Hodnè jsem je učila písničky a básničky z paměti. Miminkům jsem hodně zpívala. Malovala jsem s dětmi , pak jsem si o obrázcích s nimi povídala. Rozvíjela jsem v nich pohyb, tanec, měly rády, když jsem si nějaký taneček vymyslela. Doprovázela jsem je do Sokola , na balet, plavání.

Languages

Čeština and Slovak

Maturita z ruštiny, ale asi bych se postupně dostala do němčiny. Ráda poslouchám slovenštinu.

Certification

Certifikovaná chůva O-15 v rámcì toho kurz 1. Pomoci

photos

Where babysit

Primary city: Praha



Where am I available too?: Kladno, Středočeský kraj



Pracuji v Praze, od Pá do NE jsem v místě bydliště u Kladna.