Kristýna
8 reviews
  • 5 years experience
  • 26 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 181 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity about 16 hours ago
  • Response time: 11 hours
  •  Českoslovanská akademie obchodní, střední odborná škola, Praha 2, Resslova 5
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Kristýna L. PREMIUM

350 Kč/hour

  • (8)
  • 26 years
  • 5 years experience
  • Covid-19 vaccine


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Československá akademie obchodní, obor podnikání. Certifikát za absolvování odborného kurzu pro chůvy.

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Alzbeta R.18/11/2023Babysitting - via this platform

Kristýna nám pravidelně hlídala mladší dceru skoro rok a půl a je opravdu skvělá - dochvilná, dokáže se na děti naladit, opravdu si s nimi hraje a zajímá se o jejich rozvoj. Neměla jsem pocit, že dávám děti jenom na "hlídání", ale naopak byly s někým, s kým si to opravdu užily. Kristýnu mohu s klidným svědomím doporučit.


Jana G.17/10/2023Babysitting - via this platform

Kristýna několikrát hlídala oba moje syny (4 roky, 1 rok). Mohla jsem se spolehnout, že dorazí včas. Na děti reagovala klidně a s respektem. Těšily se na ní. Profesionální komunikace.


Soňa L.02/09/2023Babysitting - via this platform

Kristýna hlídala mého Tobiho denně od cca jeho 1 do 1,5 roku, kdy nastoupil do školky a nárazově ho stále hlídá i s jeho 5ti letým bratrem. Při výběru chůvy pro mne byl velmi důležitý její respektující přístup k dětem a pocit, že se na ní mohu spolehnout. Než jsem Kristýnu poznala, měla jsem trochu obavy z jejího mladého věku. Nicméně okamžitě mě přesvědčila svými zkušenostmi, přístupem a klidnou osobností, kterou z ní okamžitě vycítil i syn. Přestože z neznámých lidí měl tehdy spíše obavy, s Kristýnou si od začátku rozuměl a hned se k ní měl. Kristýna si velmi rychle získala i mou důvěru a já zase klid, že nechávám Tobíka v dobrých rukou. Každý den chodili ven a doma si spolu aktivně tvořili nebo hráli s aktivitami, které sama přinesla. Oba kluci mají Kristýnku pořád moc rádi a jsou nadšení, když jim řeknu, že si s nimi přijde hrát.


Katerina P.10/08/2023Babysitting - via this platform

Kristýna hlídá pravidelně mou dceru již přes půl roku od jejich ~10 měsíců každý všední den a jsem s ní velmi spokojena, zejména díky jejímu velmi respektujícímu a individuálnímu přístupu. Dcera ji má velmi ráda a vždy se na ni těší. Kristýna ji často bere ven na hřiště, učí ji lozit do/ze schodů, hraje si s ní, zpívá ji, je velmi pozorná k vývojovým milníkům batolete, zda je lezení v pořádku, chůze v pořádku, atd., nemá problém ji uspat ani ve dne ani v noci. Je vždy na čas a hlídání neruší, volna vždy plánuje po společné domluvě. Kristýnu doporučuji.


Olii Š.04/10/2022Babysitting - via this platform

Kristýnku mohu jen doporučit!! Hlídala mi 2-3x týdně 2 letou dcerku a i když jsem byla celý den doma a dělala si své věci, dcera za mnou doběhla jen párkrát, jinak chtěla být jen s ní. Jindy s jinými chůvami jsem jí měla u sebe stále nalepenou a doma jsem nic neudělala. Malovali spolu, modelínkovaly, skládaly všechno možné a když bylo počasí, vždy vyrazily někam ven - do ZOO, na hřiště, do parku krmit kačenky nebo v létě se koupat atd atd. Kristýnka vždy vymýšlela nějaký nový a zajímavý program. Vždy přišla včas. Zároveň praktikovala respektující výchovu, což mi vyhovuje. Troufnu si říct, že byly s dcerou dobrý tým. Teď už je dcera ve školce, tak se tolik nevídáme, ale určitě ji ráda oslovím na večerní hlídání :).


Jana K.19/07/2022Babysitting - via this platform

S Kristýnou jsme měli veliké štěstí. Sháněli jsme hlídání pro rok a čtvrt starou dceru na naší svatbu. Kristýna byla první hlídačka, se kterou jsme se sešli a hned jsme si sedli. Několikrát hlídala dceru před svatbou, aby si na sebe zvykly. Naší svatbu jsme pak měli pojatou jako celovíkendovou akci. Kristýna se po celou dobu perfektně o dceru postarala a navíc si přichystala i aktivity pro ostatní děti. Oceňuji také dochvilnost, rychlou domluvu a spolehlivost.


Natálie A.06/05/2021Babysitting - via this platform

Kristýnka k nám chodí už dva roky. Začala mi pomáhat s tehdy půlroční dcerkou a od té doby je naše. :) S dcerou i staršími dětmi má skvělý vztah, vždycky se na ni moc těší. Já se zase můžu spolehnout, že je o děti vždycky perfektně postaráno.


Anna M.22/03/2017Babysitting - via this platform

Kristýnu mohu jen doporučit! Umí se na děti napojit... zná jejich potřeby a jedná s nimi pěkně a přitom dodržuje vytyčené hranice. Všechno zastane (příprava svačinky, zorganizování úklidu), takže nepůsobí jako nějaký cizí element v naší rodině, ale stává se jeho součástí. Je spolehlivá a dochvilná. Jsem moc ráda, že jsme ji našli! :)


About me

Krásný den, milí rodiči,

jmenuji se Kristýna, je mi 26 let a jsem profesionální chůva se specializací na předškolkové a školkové děti už 7 let.

Myslím, že mou velkou předností ve vztahu k dětem je vciťování se do jejich pocitů a potřeb. Děti se snažím vést k soběstačnosti, k rozvoji jejich jedinečnosti, aby uměli komunikovat své potřeby, ale také aby uměli respektovat i potřeby druhých. Jsem velmi klidná osoba a svůj klid se snažím předávat i dětem :)

Ráda s dětmi trávím čas malováním, tvořením, deskovkama a hrama které si děti sami vytvoří :) , ale úplně nejraději jsem s dětmi venku a tam dovádíme. Po večerech doma mě baví vytvářet různá grafomotorická cvičení pro předškoláky, senzorické pomůcky pro menší, nějaké tvoření pro aktuální roční období a podobně.

Ve volném čase se vzdělám v oblasti modernímu přístupu k dětem (čerpám z webu Nevýchova .cz ve kterém aktuálně procházím kurzem, sleduji kanál děti jsou taky lidi) a čtu knihy na toto téma. Hodně se zajímám o seberozvoj, abych byla lepší směrem k dětem. Myslím se, že citlivost a respekt jsou dva důležité aspekty, proto aby z malého človíčka vyrostl silný a sebevědomý člověk.

Jak jsem už psala jsem profesionální chůva. Je to moje práce, která mě velmi naplňuje a posouvá v mém životě dál. Dávám si záležet aby byl můj přístup profesionální jak směrem k rodičům, tak k dětem. Snažím se vždy chodit v čas, pokud se něco stane okamžitě dávám vědět. Preferuji dlouhodobou spolupráci. Myslím si, že děti (hlavně ty malé) potřebují mít dloudobě jednoho externího pečujícího člověka, kterému mohou důvěřovat.

Inspirativní knihy které ovlivnily můj přístup k dětem:

- Respektovat a být respektován
- Trauma očima dítěte
- Děti jsou taky lidi
- Jak mluvit aby nás děti poslouchaly
- AHA rodičovství

STORNO POPLATKY:

Za zrušené hlídání předem nejméně 24 h neúčtuji nic, ale pokud není hlídání zrušené v čas účtuji 100%

Těším se na spolupráci s Vámi a Vašimi dětmi.

Availability

Záleží na domluvě


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

5 years

toddlers

5 years

preschoolers

3 years

schoolers

3 years

teens

2 years

Special Experience

Asthma, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, and Epilepsy

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, and Sport

Děti se snažím vést k pohypové aktivitě, kreativitě, kultuře a pořádku. Ráda s dětmi zajdu do divadla, bazénu, na výstavu, do zoo, na hřiště, nebo na výlet. Při nepřznivém počasí můžeme doma něco společně vytvořit. Zvládám dětské říkanky a písničky. Jsem schopná naučit hrát děti na flétničku.

Languages

Čeština

Certification

Vlastním cerifikat CHUVA PRO DĚTI od 0m+ do zahájení povinné školní docházky.

photos

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 6