Kateřina
8 reviews
  • 11 years experience
  • 30 years
  • Bečváry
  • She has already been contacted by 146 parents
  • Activity 3 days ago
  •  Předškolní a mimoškolní pedagogika SPGŠ Futurum, Masarykova SŠ chemická - farmaceutický laborant
  •  Univerzita Karlova - Speciální pedagogika
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  she can babysit 4 kids
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Kateřina M.

200 Kč/hour

  • (8)
  • 30 years
  • 11 years experience
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Veronika R.12/12/2017Babysitting - via this platform

Pani jsme si vybrali na zaklade kladnych hodnocení. Domluvili jsme si schuzku u nas doma a v den konání slecna nedorazila. Napsala az za cca 2h, ze se omlouva ale pokazil se ji mobil a v nem, ze mela ulozenou nasi adresu atd. Na dalsi schuzku prisla vcas a byla nam sympaticka. Domluvili jsme se na hlidani a pani souhlasila. Prvni hlidani bylo venku i spolecne semnou. Dalsi hlidani melo byt za tyden. Pani Katerina se vsak omluvila, ze neprijde kvuli nemoci. Za tyden melo byt dalsi hlidani a pani napsala, ze se ji neudelalo v tramvaji dobre a ze jede tedy domu. Na dalsi hlidani napsala, ze z osobnich duvodu dal nebude hlidat.


Marie P.05/07/2016Babysitting - via this platform

Katka je prostě skvělá:-) Už půl roku nám pravidelně dvakrát týdně a občas i večer hlídá dnes už 1,5letou holčičku. Nechá naši dceru, aby si sama řekla, co by chtěla dělat, ale zároveň je schopná ji vždycky zabavit. I když je to hodně akční dítě, Katka s ní řeší všechny situace v klidu a pohodě. Naše dcerka ji vždycky ráda vidí a nemá sebemenší problém s ní odejít ven. Katku můžeme jen doporučit!


Jana Š.31/01/2016Babysitting - via this platform

Kačka u nás intenzivně hlídala od února do října 2015 2letého chlapečka a nárazově hlídá dosud. Od té doby, co máme jí, už nechceme hledat nikoho dalšího. Bez problémů se vyrovnává se všemi nestandartními situacemi, které v každodenním provozu vznikají, syn jí má rád a stejně tak jeho starší sestra, kterou občas také hlídá. Vždy jsem měla pocit, že jedná zodpovědně a s rozvahou, nebojíme se jí syna svěřit. Poskytuje mu jak dost venkovních aktivit, tak vyžití doma třeba i během nemoci, zvládá postarat se o něj i nyní, když má zlomenou nohu v sádře. Jako rodina s velkým psem oceňujeme i její pozitivní vztah ke zvířatům, je schopná vzít ke kočárku i psa a ulehčit nám tak s venčením, když jsme v práci. Kačku rádi doporučíme všem dětem i rodičům.


Pavel M.12/01/2016Babysitting - via this platform

Kačku známe již dva roky. Její služby využíváme 2x týdně a někdy i na večerní hlídání. Máme dva kluky 1,5 a 4 roky a oba ji mají velmi rádi. Na tetu se vždycky moc těší a při odchodu ji nechtějí pustit domů :). Bez problémů zvládá oba dva najednou. Hraje si s nimi, malují, připravuje jim jídlo, vykoupe je a uspí.

Kačku nám doporučila kamarádka a my jsme s ní velmi spokojeni. Dá se s ní v pohodě na všem domluvit, vyhoví všem našim přáním. Je na ní spolehnutí.

Děkujeme :).


lucie v.30/09/2015Babysitting - via this platform

Katka je moc mila slecna, vyuzili jsme ji pro hlidani nasi 15 mesicni holcicky a naprosta spokojenost. Dopoledne ji dokazala zabavit (a to se ten den zrovna dcera spatne vyspala), po obede ulozit ke spanku. Urcite rada Katku vyuziji ke hlidani i do budoucna.


Martina A.22/09/2015Babysitting - outside this platform

Katka u nás hlídá již několik let. Nejprve syna(5 let) a teď i malou dcerku(8 měsiců), zvládá obě děti najednou bez problemů. Děti ji milují. Nebojím se je nechat samotné ani večer, když jedeme na nákup či jdeme do společnosti. Není to jen obyčejné hlídání, dětem se opravdu plně věnuje, učí je stále nové věci, je nápaditá, vždy mě s něčím překvapí. Opravdu mohu jen a jen doporučit!!!


Lubica H.21/09/2015Babysitting - via this platform

Katka je velmi mile a usmievave dievca. Komunikacia s nou bola prijemna. Prisposobila sa vsetkym mojim poziadavkom a informovala ma o priebehu strazenia, i ked som ju o to zabudla poziadat. Nas 4-mesacny syn sa pri nej citil bezpecne a spokojne- pri prichodu z prechadzky sa nu na usmieval a zvatlal z kociku :-).
Katku mozem vrelo doporucit a dufam, ze nam nasho syna bude strazit pravidelne...


Anna J.19/01/2015Babysitting - via this platform

Kačku Vám mohu jenom doporučit. Rok mi hlídala dnes 2 letého chlapečka cca 6x mesíčně deset hodin denně. Zvládla vše, přebalování, krmení, chození na procházky, s naším chlapečkem obtížné uspávání, učení se na nočník, nyní už chození na WC...Pomohla mi, když byl nahclazený, nemocný. Prožila s námi i letní alergické období, kdy musela s malým pravidelně inhalovat různé léky. Je spolehlivá, dochvilná, učí malého uklízet po sobě své věci, ale vždy klidná, trpělivá...Vždy ho uměla zabavit, když nemohli ven. Malovali obrázky, tiskali razítka, malovali prstovými barvami, učil se s ní říkanky...Tímto děkuji za vzornou péči :)


About me

Dobrý den,
jmenuji se Kateřina, je mi 30 let, jsem nekuřačka a bydlím v Červeném Hrádku u Bečvár.
Momentálně jsem na MD s dětmi 4,5 a 2 roky. Proto preferuji hlídání u nás doma. Máme rodinný dům s velkou zahradou, na které máme dětské hřiště, pískoviště, domeček. Máme také spoustu zvířátek.

S dětmi jsem ve styku už od dospívání, kdy se mému bratrovi narodil chlapeček. S tím jsem trávila hodně času a postupně k němu přibyli i další synovci a neteře. Od 15ti let jsem začala s hlídáním u známých a ti mě doporučovali dalším známým. Zjistila jsem, že práce s dětmi mě velmi baví a naplňuje.
Baví mě vymýšlet dětem program, který je bude bavit a zároveň je i něco naučí.
Jsem spolehlivá, dochvilná, ctím soukromí každé rodiny, k dětem se chovám laskavě a mile. S dětmi trávím čas aktivně - vytváření výtvarných a rukodělných výrobků, čtení pohádkových knih, básničky, zpívání písniček. Pokud je hezké počasí, chodím s dětmi ráda ven - hřiště, zoo, parky, ...
Mám roční zkušenosti s výpomocí na výtvarném kurzu, kde bylo 10 dětí ve věku 4-7 let.

Zkušenosti:
Mám 2 starší sourozence, kteří mají už svoje děti (děti 0-17 let). S těmi se vídám velmi často a které i často hlídám.
Od 15ti let jsem hlídala 2x týdně holčičku od známých - od jejích 6 měsíců až po nástup do školy (6,5 let).
Po maturitě (začátek června 2012 - konec září 2013) jsem odjela na 16 měsíců do Lucemburska k rodině jako au-pair. Tam jsem se starala o 2 chlapečky (v době mého příjezdu jim bylo 8 měsíců a 3,5 roku). Mladšího jsem měla na starosti 5 dní v týdnu, cca 11h denně (7.00-18.00). Po obědě jsem vyzvedávala staršího chlapce ze školky. Dětem jsem zajistila celodenní program, hraní, čtení, zpívání, pobyt venku, krmení, převlékání, uspávání, doprovod na kroužky, ... + zajištění chodu celé domácnosti a starost o psa.
Poté jsem pracovala:
Duben 2014 - únor 2015 - celodenní hlídání 16ti měsíčního chlapečka - 2x týdně.
Březen 2015 - září 2015 - celodenní hlídání 2 letého chlapečka - 4x týdně, s rodinou jsem v kontaktu dodnes - poskytování nárazového a večerního hlídání.
Od října 2015 pracuji na ŽL a hlídám pravidelně i nárazově děti od novorozenců po školáky. Převážně na Praze 4 a 5.
Od roku 2020 hlídám v místě nového bydliště.

Mohu dodat i doporučení od rodin u kterých jsem hlídala či stále hlídám.

Děkuji a těším se na spolupráci,
hezký den! :)

Availability

Záleží na domluvě


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

13 years

toddlers

13 years

preschoolers

12 years

schoolers

10 years

teens

10 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Diabetes, Asthma, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Visual Impairment, Hearing Impaired, Epilepsy, and Special needs

Osobní zkušenosti s většinou nemocí nemám, mám však odborné znalosti ze studia pedagogiky a psychologie. Ráda se se všemi speciálními potřebami Vašich dětí seznámím a budu se snažit jim být co nejvíce nápomocná.

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

S dětmi si ráda zazpívám, zatančím, zahraji nebo budu cokoliv tvořit, malovat a vyrábět. Ani jedno neumím perfektně, ale vše dělám s radostí :) Mám maturitu z výtvarné výchovy a základy hry na kalvír.

Tutoring children

Individual
general preparation

Languages

Čeština

Certification

photos

Where babysit

Primary city: Středočeský » Kolín » Bečváry, Středočeský kraj



Where am I available too?: Praha 5



Nabízím hlídání v našem domě se zahradou v Červeném Hrádku. Časy dle kalendáře.