Ilona
10 reviews
  • 10 years experience
  • 57 years
  • Brno
  • She has already been contacted by 100 parents
  • Activity 4 days ago
  • Response time: 4 hours
  •  střední vzdělání
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: more then 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 2 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Ilona S.

230 Kč/hour

  • (10)
  • 57 years
  • 10 years experience

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Barbora B.19/09/2023Babysitting - via this platform

Ilonka k nám chodí hlídat skoro rok. Byla tady pro nás oporou, když mě s dvouměsíčním miminkem opustil manžel a jen díky její pomoci jsme to všechno zvládly a překonaly. Je to úžasný člověk a dcerka ji doslova miluje. Krásně si spolu hrají doma i venku. Můžu jedině doporučit!


Petra K.14/09/2023Babysitting - via this platform

Naše děti tetu Ilču už 4 roky milují (a my taky). O naše syny pečuje od narození, resp. od 3 měsíců, umí to s miminky, stejně tak s batolaty, ale i školkovými dětmi. Vždycky ví, jak děti zaujmout, motivovat je a vymýšlí pořád nové podněty k zábavě. S dětmi tráví hodně času venku. Je aktivní, spolehlivá, dochvilná a my se na ni můžeme 100% spolehnout.


Alena K.04/09/2023Babysitting - via this platform

Teta Ila by si těch 5 hvězdiček zasloužila hned několikrát. Syna nám hlídala pravidelně od roku do cca 2 let a jediný, kdo byl spokojenější ještě víc než my, rodiče, byl právě syn Alex :) Hlídaní v jejím podání rozhodně není jen "udržení při životě", Alex po dni s Ilonou často uměl nová slova a zvládal si hrát novými způsoby, s tetou chodil na procházky, na hřiště i za zvířátky, a to vždy s plnou důvěrou od nás. Spolehlivost, zkušenosti a krásný přístup 100 % :) Děkujeme!


Marie B.26/09/2021Babysitting - via this platform

Paní Ila hlídala našeho syna a dceru 2 roky - byla nejlepší z hlídaček, které jsme kdy měli. Je spolehlivá, dochvilná, práci s dětmi zvládá skvěle - jak aktivity doma, tak pobyt venku. Děti ji měly rády a my také. Synovi byl necelý rok, když k nám přišla - vždy jsem si přebírala po skončení hlídání spokojené a klidné dítě. Dcera byla vždy nadšená aktivitami, které Ila vymyslela, když přišli ze školky.
Jako hlídačku ji můžeme jednoznačně doporučit.


Tereza S.15/09/2019Babysitting - via this platform

Paní Ilonka to s dětmi opravdu umí a našemu pětiměsíčnímu synovi se hned zalíbila. Dokonce i u oblékání, u kterého nám běžně křičí, se na paní Ilonku smál. Ilonka je velice ochotná a profesionální a s dětmi je jednička. Mohu jen doporučit!


Veronika H.11/09/2019Babysitting - via this platform

Paní Ilonku mohu vřele doporučit. Hlídá nám čtyřměsíčního syna. Je velmi milá, ochotná a spolehlivá. Není pro ni problém vůbec nic, splní všechny požadavky rodičů. Paní Ilonka je pořád dobře naladěná, má krásný vztah k dětem a opravdu to s nimi umí. Má zkušenostmi s dětmi už od malička, hlídala několik velmi malých dětí. Kromě toho je výhoda, že bydlí v Brně a z Brna neodjíždí, takže pro ni není problém hlídání například o prázdninách, mimo semestr apod., což je ideální pro dlouhodobou spolupráci. Jsme moc rádi, že jsme na paní Ilonku narazili a můžeme ji všem vřele doporučit.


Jana K.05/09/2019Babysitting - via this platform

Pani Ilona, mne hlidala malou dceru, sverila jsem ji tedy to nejcennejsi, co mam. Byla spolehliva, dochvilna, velice ochotna. Dceri se krasne cely den venovala, mela jsem v praci klid, ze je dcera opravdu v dobrych rukou. Veskera pravidla a nase pozadavky respektovala.
Obcas hlidala i druhe starsi dite, bez problemu.
Jakakoliv zmena nebyl problem, vsemu se ochotne prizpusobila.
Tuto spolupraci s p. Ilonou s cistym svedomim doporucuji kazdemu rodici.
Je mila, prijemna, stale usmevava a dobre naladena.
Je pro deti milym a prirozenym partakem, se kterym jsou rády👍😊


Vendula L.26/11/2018Babysitting - outside this platform

Pani Ilonku můžeme doporučit všemi deseti.Vždy byla 100% připravena na hlídaní,pro děti vymyslela nějakou pro ně novou a zajímavou aktivitu.Hojně jsme využívali i její kulinářské dovednosti a děti se vždy ptali ,jestli dnes vaří večeři teta Ilča.Je ochotná pomoci s domácností i drobným úklidem.Má vždy úsměv na tváři a žádné překážky se nezalekne.


zora h.25/11/2018Babysitting - via this platform

Dobrý den, paní Ilča je opravdu moc hodná a hlavně dobrý člověk! U dětí má přirozený respekt a můj syn se na ni vždycky těšil. V době, kdy ho paní Ilča hlídala, měl jisté zdravotní problémy, což jí nevadilo. Dokázala mi pomáhat ve chvílích, kdy se od nás ostatní odvraceli zády. Mám ji ráda a v rodině, kam bude docházet, bude plnohodnotným členem!


Eva B.21/11/2018Babysitting - via this platform

Velmi spolehlivá, milá, hodná, ochotná a příjemná. Děti paní Ilu milují a na její návštěvy se upřímně těší :). Neváhá se rozdělit klidně i o svačinu a vždy se snaží vyjít maximálně vstříc! Vřele doporučujeme!


About me

Nabízím celoživotní zkušenosti, vychovala jsem 2 děti, mám 2 vnoučátka.
Jsem veselá, empatická, tvůrčí, energická ,pracovitá.
Ráda si s dětmi hraji, rozvíjím jejich schopnosti a znalosti, mám bohaté zkušenosti (15 let praxe) hlídáním v rodinách . Práce s dětmi mě velice těší a naplňuje,hlídám většinou děti od narození.
Pečlivost a spolehlivost je u mne samozřejmostí.

Availability

Po telefonické domluvě


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

2 years

toddlers

3 years

preschoolers

2 years

schoolers

2 years

teens

no experience

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

ruční práce,vaření,estetické cítění,šití,ráda čtu ,mám ráda kulturu,pohyb.

Languages

Čeština, Russian, and Slovak

Certification

Where babysit

Primary city: Jihomoravský » Brno » Brno-střed