Jana
7 reviews
  • 14 years experience
  • 36 years
  • Čakovičky
  • She has already been contacted by 92 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 13 days ago
  •  Vyšší odborné
  •  Ekonomické
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: more then 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 4 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
Languages

Jana P.

180 Kč/hour

  • (7)
  • 36 years
  • 14 years experience
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Maria Z.07/02/2024Babysitting - via this platform

Janča hlídá mojí dceru 1,5 roku. Jsem s ní velmi spokojená, jelikož se mi líbí celkový přístup a hlavně jí důvěřuji. Dcera je vždy spokojená. Co víc si přát. Moc děkuji za veškerý čas a energii, který mé dceři věnuješ a vážím si tvé skvělé práce! Takže ráda Tě doporučuji dál :)


Petra V.07/02/2024Babysitting - via this platform

Moc Janu doporučujeme. ❤️ Naší dcerku hlídá už skoro rok a půl (od jejích 14 měsíců) a vždy jsme spokojení. Jana je moc ochotná, hodná a milá. Je vidět, že jí na všech dětičkách záleží a že to dělá s láskou. Navíc je hodně flexibilní, nikdy nám hlídání neodmítla (ani narychlo ze dne na den), protože se hlídáním živí a každý den u sebe někoho má. Jsme moc rádi, že jsme na Janu narazili, protože když není dcerka s námi tak vím, že se nemusím bát a bude o ní dobře postaráno.
Moc děkujeme za vše, Jani! ❤️


Kristyna N.25/05/2023Babysitting - outside this platform

Paní Jana hlídá mého syna několikrát týdně od věku 6 měsíců. Vždy od ní odchází spokojený, najedený a čistý a dokonce správně připoutaný v autosedačce.
Paní Jana mi průběžně posílá fotky a aktualizace. Vždy je k zastižení, je velmi ochotná, spolehlivá a moc příjemná.
Také si velmi vážím toho, že pokud jí požádám o něco speciálního (například aby mi napsala přesně v kolik a kolik vypil mléka) tak to bez problémů splní.
Vřele doporučuji a moc děkuji!


Michal P.07/03/2023Babysitting - outside this platform

Paní Jana nám hlídala dcerku od cca jejího půlroku do 1,5 let. Tedy rok. O dceru se starala skvěle a svědomitě, posílala nám info a fotky během dne. Děti mají dostatek různých hraček a knížek.

Dceru jsme vždy vyzvedávali vysmátou a spokojenou. Paní Janu mohu rozhodně doporučit! Byli jsme z hlídání nadšeni.


Jana P.07/03/2023Babysitting - via this platform

Měla jsem hrozné obavy ze začátku, protože jsem začala dávat holčičku k paní Janě, když jí bylo 6 měsíců. Žádné obavy ale nejsou na místě. Moje malá je u Jany už víc jak rok a naprosto jí zbožňuje a vždycky, když jí vidí k ní natahuje ručičky a směje se.
Jana má doma skvělé zázemí pro děti (hračky, herničku, odrážedlo, spoustu knížek atd.) a navíc vždycky naprosto precizně uklizeno. Což nechápu, jak stíhá :)) Kdybych měla dát za někoho ruku do ohně při hlídání dětí, tak je to určitě paní Jana. Moc děkujeme!


Michal L.02/02/2021Babysitting - via this platform

S Janou jsme nadmíru spokojeni. Hlídá našeho syna už asi 6 měsíců, vždy je velmi milá, vstřícná, zodpovědná a dětem se maximálně věnuje. Má naší důvěru, a proto jí můžeme jen a jen doporučit.


Pavel F.09/11/2018Babysitting - via this platform

Jana je velmi příjemná, komunikativní, spolehlivá. O děti má zájem a věnuje se jim.


About me

Dobrý den milí rodiče,
radá bych Vám nabídla hlídaní dětiček v domácím prostředí s individuální péčí a láskyplným přístupem. Jak dlouhodobě, tak krátkodobě. Jsem chůva s certifikátem pro děti do zahájení povinné školní docházky. Pracuji v oboru již 12 rokem. Dětičky hlídám u nás v rodinném domě v Kojeticích, abych mohla vyhovět více rodičům. Dle dohody jezdím i za dětmi domu.např.večerní,noční hlídaní. Trávíme spoustu času venku na zahradě a v přírodě. Kousek od domu máme 2 dětská hřiště, kde si dětičky vyhrají a setkají i s ostatními dětmi. Doma máme pro děti zázemí herničku (dětský pokojík) se spousty hračkami a výbavou knížek nejen pro hraní, ale i pro učení. Když je venku zima nebo ošklivé počasí beru děti do naší soukromé tělocvičny, kde rozvíjime trochu i pohybové aktivity:-) (kurz fitness trenér) Hlídám dětičky od malých miminek až po děti ve školním věku. Mám zkušennosti s hlídaním i nemocných dětí ( downův syndrom, epilepsie) nebo s dětmi se zvláštnímy potřebami např. ADHD. Případné reference od rodičů mohu doložit:-) Nyní tu máme každý den skoro dvouletou holčičku, která je u nás od 4 měs. Máme ji už jako vlastní a bohužel nám letos bude odcházet do školky:-( Proto bych ráda touto cestou našla další skvělou rodinu s miminkem nebo starším dětátkem , která by byla zas součastí naší rodiny a my té její. V případě zájmu se budu moc těšit na setkání:-)

Availability

Celý týden


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

9 years

toddlers

9 years

preschoolers

14 years

schoolers

14 years

teens

18 years

Special Experience

Asthma, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Hearing Impaired, Epilepsy, and Special needs

Downův syndrom, ADHD

Skills and Hobbies

Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Languages

Čeština and Deutsch

Certification

Certifikat vedoucí dětských táborů, certifikát chůva , fitness trener

Where babysit

Primary city: Středočeský » Neratovice » Kojetice, Středočeský kraj



Where am I available too?: Neratovice, Středočeský kraj



Praha, Neratovice,Kojetice,bašt,Líbeznice,měsice,Hovorčovice, Libiš,Čakovice,nová ves,cakovicky,Jiřice,kostelec nad Labem,Brandýs nad labem,Předboj, Třeboradice, Tišice, Mlékojedy, zlonin