Veronika
3 reviews
  • 10 years experience
  • 34 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 21 parents
  • Activity 11 days ago
  •  SPgŠ J.H.Pestalozziho
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  she can babysit 1 kids
  •   Travel for Vacations
Languages

Veronika M.

200 Kč/hour

  • (3)
  • 34 years
  • 10 years experience
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho, Litoměřice, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika.

Verified e-mail and phone number

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Mariana S.23/03/2020Verification center

Slečna Veronika u nás pobývala jako au-pair v letech 2016/2017. Náplní její práce byla celodenní starost o naší nyní dvouletou dceru Eszter a drobný úklid domácnosti. Péče o Eszter vyžadovala mj. přípravu a podání snídaně, oběda, svačin, každodenní vycházky ven, oblékání, přebalování a v neposlední řadě hraní her či zabavení prostřednictvím stimulujících aktivit přiměřených věku.

O Veronice mohu říci, že je velmi ctižádostivá a je na ní vždy spolehnutí. Jistě jsme také ocenili, že je velmi iniciativní a schopna improvizace, zároveň je velice kreativní.

Ve výchově byla konzistentní a vládla pevnou rukou, čímž si byla schopna vybudovat přiměřený respekt naší dcery.

Ve vztahu k nám byla vždy otevřená a komunikativní. Bylo nám potěšením tu Veroniku mít a můžeme ji jistě doporučit k další práci s dětmi.

Žaneta Š.


Mariana S.23/03/2020Babysitting - via this platform

Potvrzuji, že paní Veronika u nás byla zaměstnaná v letech 2015/2016 jako učitelka mateřské školky. Pedagogicky styl paní učitelky byl podporující, sympatizující. Obohacovala program v MŠ o zajímavé aktivity, věnovala maximální pozornost dětské tvořivosti. Snažila se o budování dobrých kolegiálních vztahů, o atmosféru důvěry mezi pedagogy a ostatními pracovníky školy, ovládala dovednost komunikace a spolupráce s rodiči. Průběžně si doplňovala svou pedagogickou kvalifikaci.
Lenka Č.


Mariana S.23/03/2020Verification center

Slečna Veronika pracuje sezónně v naší agentuře již od roku 2011. Důvodem této dlouhodobé spolupráce je naše spokojenost s prací, kterou u nás Veronika odvádí. Jezdí s železnou pravidelností na naše letní dětské tábory, kde plní hned 2 funkce: v rámci dopolední výuky je lektorkou zumby a v rámci odpoledního programu samostatně vede svou skupinu jako zkušená oddílová vedoucí.

Nejen na poli zumby se projevuje její schopnost nadchnout své svěřence pro "věc" a zcela je zahltit svých neutuchajícím optimismem a nadšením. Dokáže děti motivovat a vést je v duchu fair-play. Je skvělým týmovým hráčem, který navíc vyniká divadelním talentem, který se nebojí, v rámci pobavení ostatních dětí i dospělý, použít. Pokud bych ji měl zhodnotit jako oddílovou vedoucí, tak se domnívám, že Veronika za těch pět let u nás dospěla do pozice, kdy nemáme absolutně žádné obavy svěřit ji vlastní skupinu dětí. Víme totiž, že je zabezpečí jak po stránce zdravotní - dodržování hygieny, kontrola správného stravování, dodržování pitného režimu, pravidelné užívání medikace, vhodné oblékání, atd - tak i psychické - sleduje a vyhodnocuje vztahy ve skupině, naslouchá dětem, je jim oporou.

Pokud bych měl zhodnotit i její negativní vlastnosti, vyzdvihl bych její občasné impulzivní chování.

Závěrem tohoto posudku bych Vám chtěl spolupráci se slečnou Veronikou skutečně vřele doporučit. Získáte zodpovědného pracovníka, který ví, jak probudit v dětech touhu po poznání a učení se nových věcí a zároveň je schopen komunikovat vhodnou formou s jejich rodiči.

Marek H.


About me

Jmenuji se Veronika . Je mi 34let a pracovala jsem do roku 2022 jako učitelka v MŠ.

Nyní jsem maminkou na rodičovské dovolené s malou holčičkou.

Mám zkušenosti 6 let jako táborová vedoucí a lektorka ZUMBY u ústecké táborové agentury .

Pracovala jsem 1 rok jako au-pair v Anglii .

Jsem zastáncem toho, že kdo si hraje -nezlobí . Dítko se nesmí nudit, proto je třeba ,aby bylo stále zaměstnané hrou :) Mám ráda výtvarné tvoření za využití různých technik a pokusů.Hraju na klavír, flétnu a učím se na ukulele. Jsem pohybově nadaná (věnuji se fitness) , velice ráda chodím na procházky do přírody a hledám v Praze různé vyhlídky ,mám rada zdravé vaření a pečení . Práce s dětmi mě naplňuje ,protože i se stoupajícím věkem člověk zůstává v duši dítětem.

Availability

Většinou je vše na domluvě,dokážu se přizpůsobit :)


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

1 year

toddlers

1 year

preschoolers

12 years

schoolers

7 years

teens

6 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Asthma, Hyperactivity, Food Allergies, Visual Impairment, Epilepsy, and Special needs

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Languages

Čeština and Slovak

Certification

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 6