Co je nového u hlídaček? Dnes bych vám chtěla představit velkou novinku, kterou tým Hlídaček spustil od března 2016. Tím je pojištění pro děti!

banner1

Jako hlídačka v tom vidím velký přínos, protože každý rodič se přece jen bojí o své dítko a nikdy člověk neví, co by se vše mohlo přihodit. Díky pojištění bude dítě pojištěno po celou dobu hlídání.

Co je k tomu potřeba? Je to jednoduché... aby dítě mohlo být pojištěné, tak je nezbytné mít aktivní členství. Díky tomu se dá jednoduše zadat rezervace na hlídání.

V rezervaci si rodič vybere hlídačku, která mu má ten den hlídat, napíše to do kalendáře, zaznačí i přesnou dobu, kdy hlídání proběhne.

Rezervaci na hlídání může vytvořit i hlídačka. Po vytvoření rezervace ji vždy musí rodič přijmout, aby byla rezervace aktivní. Jakmile ji přijme a má aktivní členství, jeho dítko bude pojištěno až do 1 000 000 Kč na úraz.

insurance-699aa5b464eb3690e8e7aee168917422a4bcb9a7bdf9193299ed37178da82a76

Takže pokud již mám svoji hlídačku, stačí mi pouze zaplacené členství a vytvořená rezervace. Pokud si najdu hlídačku novou, musím s ní být nejdříve domluvená, aby hlídačka počítala se všemi detaily, věděla kde bydlím a mohla mi mou rezervaci potvrdit. :)

No, nezní to lákavě?

Velké výhody vidím v tom, že se rodič nemusí bát o své dítko a ví, že jakákoliv bolístka ze sportu či hraní se jednoduše vyřeší. Také bude jasně zapsané, která hlídačka hlídala a jak dlouho měla malé na starost. Člověk to zvládne sám v teple domova a ani nemusí chodit nikam na pobočku své dítko pojišťovat. Takto je to vše automaticky.

banner2