Máte domácího mazlíčka a trápí vás čas od času otázka: "Kam s Punťou, když letím na dovolenou?" či "Kdo vyvenčí Rexe, když se vrátím z práce až v noci?". Hlídačky.cz spustily novou část. Kromě slečny na hlídání dětí či úklidu, si zde nyní můžete nalézt i slečnu na opatrování vašeho mazlíčka!
 
 
mazlíčci 2
 
 
Stačí se pouze na Hlídačky.cz zaregistrovat a podívat. Poté můžete napsat inzerát s poptávkou po slečně a detaily o vašem čtyřnohém kamarádovi. 
 
 promo a pes
 
Výhody při hledání
 
Také se můžete podívat na slečny v okolí: jak se prezentují, jaké mají zkušenosti s jakými zvířaty. Můžete si vyfiltrovat slečnu přesně pro vás, podle jejich vyplněných údajů. Nemusíte se bát, pokud máte velikého psa, i takové slečny ve filtrech najdete. 
 
 
mazlíčci 3
 
 
 Psí detektiv 
 
Od teď můžete mít každé své opatrování mazlíčka pod záštitou Psího detektiva. Pokud by se stalo, že by se váš miláček zaběhl, tak vám Psí detektiv pomůže v pátrání.  
 
psí detektiv hl stranka
 
Jak to funguje?
 
Stačí mít aktivní členství, vytvořit rezervaci na opatrování mazlíka (v kterou dobu a den).  Opatrování potom máte pod záštitou psího detektiva. Pokud by se stalo, že se vám miláček zaběhne, stačí kontaktovat Psího detektiva. U něho vám hradíme hledání v ceně až do 10 000 Kč. To je 4x dražší než jejich nejprodávanější balíček na pátrání.
 
rezervace