Halloween je za dveřmi, venku podzim jako vyšitý a děti jsou každou chvíli doma, protože se ve školkách a školách rozmůže nějaká nemoc. Ideální odbobí na vyrábění dekorací. V dnešním článku přinášíme inspiraci, ke které navíc nebudete potřebovat nic speciálního - většinu věcí určitě doma najdete.


Netopýr z toaletního papíru

 
Před Halloweenem začněte sbírat ruličky od toaletního papíru - můžete z nich jednoduše vytvořit skvělé dekorace. Stačí je pak oblepit černým papírem, přidat uši, oči a křídla a netopýr je na světě.
 


Bubáci z kapesníku

 
Bílé kapesníky jsou jako dělané pro vyrábění malých duchů. Pak už stačí jen fixou dodělat oči a pusu a můžete bubáky spojit do jednoho halloweenského řetězu nebo je náhodně pověsit po bytě.
 


Halloweenský svícen

 
Prázdné sklenice od přesnídávek, zavařeých okurek nebo od medu se dají využít na tvoření svícnů. Můžete je natřít průsvitnými barvami a ozdobit halloweenskými motivy, které vystříháte z barevného papíru nebo domalujete neprůhlednými barvami.
 


Bubáčci z plechovky

 
I plechovky od fazolí, broskví nebo protlaku poslouží k výrobě dekorací. Tentokrát ne jako svícen, protože nejsou průsvitné, ale jako strašidelnou ozdobu je můžete i pověsit, protože při pádu se na rozdíl od skla nerozbijí.
 


Ozdoby z balonků

 
Nafouknout a nakreslit obličej. Může být něco jednoduššího než bubáci z bílých balonků?
 


Netopýři z plata na vejce

 
Oddělte z plata spodní část a pak ji roztříhněte podélně napůl. Oba kusy nabarvěte černou barvou, přidejte oči a netopýr je na světě.