Hana
6 reviews
  • 43 years
  • Nové Dvory
  • 10 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 8 days ago
  • Response time: 5 hours
  •  Gymnázium Hranice
  •  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita Brno
  • First Aid Certificate
  •  Overnight stay at my home
  •  Visit & play
  •  Dog walking
  •  Over the day at my home
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no children 0-5
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Hana Ž.

150 Kč/hour

400Kč/day

  • (6)
  • 43 years

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, obor Evropská studia v podnikání a ekonomice. Řidičský průkaz skupiny B od roku 1998. Certifikát Cvičitel lyžování (Fakulta sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně). Certifikát Instruktor jógy (Power Yoga Akademie Praha). Certifikát Jóga pro děti (Yoga World). Certifikát Umění jógového dotyku (Yoga World). Certificate Instructos English for Minis, English for Children (Mortimer).

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Lenka M.01/10/2023Babysitting - via this platform

Hanka k nám chodila celé jedno léto hrát si s naší tehdy 2letou holčičkou. Pak jsme se bohužel odstěhovali, jinak bychom s Hankou bývali rádi spolupracovali i nadále. Naše dcerka jí měla moc ráda - i teď po více jak 2 letech si pamatuje, jak spolu s Hankou stavěly šnečkům domečky na zahradě nebo trhaly ostružiny. :-) S Hankou k sobě holky prakticky okamžitě našly cestu, i přes velikou citlivost naší dcerky. Doporučuji a ráda vzpomínám!


Dominika Š.14/08/2023Babysitting - via this platform

Hanka nám hlídá dcery již 2 roky, přišla k nám, když mladší dceři bylo 10 měsíců, starší 3,5 roku. Je to žena s mnoha zkušenostmi s dětmi, organizačně i prakticky schopná maminka dvou chlapců, vstřícná, respektující a milující děti, zvířata a přírodu. Není to akční studentka, která běhá s dětmi po zahradě nebo je učí jezdit na kole, ani starší dáma, která lpí na starých metodách výchovy. Ale je to žena, která v domácnosti vytvoří klidnou atmosféru, děti vnímá, tvoří s nimi, hraje si/maluje/zpívá/tancuje, vezme je na zahradu/procházku, současně dokáže láskyplně nastavit hranice i vštěpovat návyky a životní hodnoty, děti obejmout, uklidnit, netrestá. Když je potřeba, tak uvaří, uspí, vyzvedne ze školky, podá léky, poradí si i s akutními zdravotními komplikacemi. Mé děti ji milují. Za tu dobu se stala naší dobrou rodinnou známou i dobrou přítelkyní.


Petra V.16/07/2021Babysitting - via this platform

Paní Hanku mohu vřele doporučit - syna hlídá od 2 let pravidelně, dceru 5 let nárazově. Syn je velmi kontaktní, měla jsem z hlídání upřímné obavy, ale dokázala si ho získat během prvních pár hodin. Dcera ji miluje, syn se na "tetu" vždycky moc těšil. Co se týče hlídání a výchovy, respektuje a přistupuje k mým dětem vždy přesně tak, jak jsou zvyklé. Jsem nesmírně vděčná, že jsme narazili právě na Hanku.


Raphael G.08/09/2020Pet care

Hana took care of my 2 cats with daily visits over the span of 2 weeks.
One of my cats has long hair, and tends to become a mess, but thanks to Hana's care, his fur was silky smooth when I came back.
The next time I need to leave my cats with someone, I'll definitely ask Hana!
Totally recommended


Mariana S.04/02/2020Verification center

Paní Hanku vřele doporučuji jako paní na hlídání. Dceru mi hlídala víc než rok a vždy byla spolehlivá a pružná, orientovala se dle mých potřeb, pokud to bylo možné. Nejen, že dceru hlídala, ale také s ní aktivně pracovala a rozvíjela psychomotorické schopnosti. Během doby, kdy nemohla chodit do školky, byla péče paní Hanky plně nahrazující v předškolních aktivitách. Dcera se tedy po dobu hlídání zdokonalila v běžných dětských dovednostech, jako je kresba, zacházení s nůžkami, různé hry jako jsou puzzle, stavění z kostek apod. Dcera si také osvojila základní anglická slovíčka. Kromě toho, že jsem byla s hlídáním nadmíru spokojená já, tak i dcera se na dopoledne strávená s paní Hankou velmi těšila a bylo na ní znát, že je u této "tety" spokojena.
Helena V.


Mariana S.04/02/2020Verification center

Hanka je moc milá a s našimi třemi dětmi to opravdu umí. Dokáže je vždy zabavit, vymýšlí s nimi různé aktivity, ale nechá se i inspirovat jejich nápady. Časově se vždy snaží vyjít vstříc, je dochvilná a spolehlivá. A děti ji mají rády, takže co víc si přát? :)


About me

My name is Hana and I live with my husband, two kids (7, 9), one dog and two cats in a country. Our garden and barn became couple of times sanctuary for old dogs (dogs from our Prague friends) because they couldnt cope with living in flat anymore due to their age and health condition. We also had a turtle staying with us for 3 months while our friends travelled in Portugal. Thanks to the size of our land and barn we have plenty of possibilites to accomodate your animal. Unfortunately we cannot take care of dog / cat inside our house.

What I would like to know about the of the dog/pet

I need to know basic information

Availability

k dispozici v pracovní dny kromě střed


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština, English, and Deutsch

Doučování angličtina, němčina, úroveň B2

Certification

Psychologie a pedagogika v rámci rekvalifikačního kurzu instruktora jógy

Where care:

Primary city: Středočeský » Dobříš » Lážovice, Středočeský kraj