Hana
3 reviews
  • 55 years
  • Sosnová
  • 47 users have already contacted her
  • Activity 9 days ago
  •  Střední
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
Languages

Hana A.

250 Kč/hour

  • (3)
  • 55 years

Reviews

Lucie P.23/12/2021Cleaning

Paní je šikovná s tím musím souhlasit, ale taky souhlasím s ostatními komentáři. Paní tu má uvedeno 120 Kč na hodinu nabídla jsem jí v dobré víře 200 Kč na hodinu čistého ;-) tedy za 5 hodin práce dostala 1000 Kč na ruku, ale řekla si o 2000 Kč. Tedy chci pouze upozornit aby si někdo nenaletěl. Toto jednání považujeme za podvod!

Paní Piškaninová, při sjednávání kontraktu díky náročným materiálům na údržbu a velkého rozsahu úklidové plochy jsme se domluvily na 2000,- Kč za úklid celého třípatrového domu. S touto cenou jste souhlasila. Souhlasila jsem s tím, že nejprve budu dělat postupně patro se všemi vnitřky skříní, adekvátní odměně 1000,-Kč. Takto jsem uklízela dva týdny. Na vaši prosbu uklízet ještě 23. 12. jsem vyhověla. Uklízet se mělo opět pouze část domu, ale práci jste stále přidávala, včetně svlékání postelí. Tak jsem nakonec uhoněná uklízela celý dům včetně tří koupelen ve tmavém skle, tří wc a všech matných černých povrchů, které potřebuji speciální ošetření. Honila jsem se, abych vše stihla co nejdříve a měla jste vše hotové. Když jsem se zmínila, že když jsem uklízela celý dům tak bych chtěla zaplatit dohodnutou cenu 2000,-Kč. Jsem si vyslechla co si dovoluji si říci takové peníze tady na vesnici, že mne vyprovodí ven. Za svou prací si stojím a dřině a ploše cena odpovídá. Nezáleží jestli jsem z Prahy nebo z vesnice. Sama jste z materiálů a údržby nešťastná. Mrzí mne, že mne napadáte za podvod. Cena je vždy na dohodě a náročnosti úklidu. Cena 120,- Kč je cena za běžný malý úklid, větší specifikace v profilu není možná, proto je vždy důležitá prohlídka co se bude uklízet a stanovení ceny předem, ale vždy se musí odsouhlasit a záleží na materiálech a ploše úklidu. Souhlas je na obou stranách a to by se mělo ctít a dodržovat. Nevím co je na domluvené ceně za podvod.
Sitter's response

Jana V.08/04/2019Cleaning

Paní nabízí v profilu 120,-Kč/h, ale práci na 2h ohodnotila na 700,- :-O. Bohužel jsme se (pochopitelně) nedohodli...

Omlouvám se, ale cena 700,- Kč je cena za práci celého podkroví s příslušenstvím a přízemního bytu dle požadavků majitele bytu v přízemí. Dle vašeho požadavku v inzerátu se mělo jednat o 2+kk. Prostory, které se mají uklízet neodpovídají kvalitní práce 2 hodiny. Hanka
Sitter's response

Lenka S.02/04/2019Cleaning

Paní Hana H. je šikovná na úklid, ale cenu měla vyšší nežli jsem požadovala.


About me

I have had cleaning experience for two years when I cleaned in Germany, now I cleaned in Česká Lípa and Liberec. Common housekeeping, ironing, washing. Great cleaning according to the client's requirements.

Availability

Čas je variabilní dle potřeby.


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština, English, and Slovak

zakladní

Where clean:

Primary city: Liberecký » Česká Lípa » Česká Lípa, Liberecký kraj



Where am I available too?: Liberec, Liberecký kraj



Dva dny jsem v Liberci. Ostatní dny v České Lípě