Ivana
3 reviews
  • 24 years experience
  • 50 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 185 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 2 days ago
  • Response time: 5 hours
  •  SŠ textilní
  •  Vysoká škola strojní a textilní Liberec
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 2 kids
  •   Birthday parties and other
She attended the first aid course with certificate.
Languages

Ivana S.

250 Kč/hour

  • (3)
  • 50 years
  • 24 years experience

She has passed video verification

more about video verification

ID card checked

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reviews

Nikola T.25/01/2024Babysitting - via this platform

Ivana hlídá již rok pravidelně 2x týdně moji dceru, a to od jejího roku do dvou let. S hlídáním jsme moc spokojené. S Ivanou je skvělá domluva, od adaptace vše probíhalo bez problémů. Zvládly jsme i citilivě projít obdobím separační úzkosti. Pro dceru se stala "tetou Ivanou", na kterou se každý týden těší. Jen velmi těžko se budeme loučit, a doufám, že v budoucnu využijeme alespoň občasné hlídání. Ivanu můžu jako chůvu stoprocentě doporučit.


Barbora K.19/07/2022Cleaning

Paní Ivana mi byla jednorázově pomoct s žehlením. Komunikace byla hladká a prádlo precizně vyžehlené. Určitě doporučuji.


Dagmar F.17/05/2022Babysitting - via this platform

Paní Iva je skvělá a je vidět,že ji práce s dětmi baví:) Moc děkujeme,že byla ochotna se sejít seznámit a následně pohlídat naši 15 měsíční dračici:) Na první hlídání jsme nemohli vybrat lepé:) Dáša a Malvínka


About me

PROFESIONÁLNÍ CHŮVA - OD února 2024 budu mít dva dny volné- momentálně mám plno do konce ledna 2024. V případě že plánujete závazné hlídání od února, tak mi dejte vědět, abychom se domluvili.

Jmenuji se Ivana, jsem mámou 2 dospělých dětí. Mám profesní certifikát Chůva pro děti akreditovaný MŠMT. Přestože jsem vystudovala technickou vysokou školu, zvolila jsem rekvalifikaci, abych mohla dělat něco, co má pro mne smysl. Mohu hlídat dopoledne i odpoledne, podle vzájemné domluvy. Nejlépe však od dopoledních hodin do brzkých odpoledních hodin. Děti beru jako rovnocenné moudré bytosti, které jsou zvídavé a rády se vše učí hrou bez drezury, soutěživosti a tlaku. Starostlivost o děti je pro mne radostí. Ráda hlídám miminka a batolata. Momentálně se starám o chlapečka, kterému je 26 měsíců, o holčičky 21 a 24 měsíců. Hlídání nejlépe od 8:30 nebo od 9 hodiny na 6 až 7 hodin za den.
Ideální hlídání je pro každého jiné - každopádně je vhodné, aby v přítomnosti rodiče ( práce home office nebo mateřská) byla možnost oddělených místností, kdy dítě po dobu hlídání v domácnosti nebylo po celou dobu v přímém kontaktu s rodiči. Když tomu tak není je hlídání komplikované pro všechny, protože dítě chce být přirozeně s rodiči.
Příprava jídla je podle volby rodičů- buď je jídlo připraveno nebo mohu já připravit umělou stravu - náhradu mateřského mléka nebo příkrmy.
Nedělám hospodyni v domácnosti. Po dobu kojení mohu vypomoci s drobným úklidem - pověsit prádlo, umýt nádobí či po domluvě.
U větších dětí - ráda chodím s dětmi na procházku, na hřiště, ráda s nimi hraji hry či vytváříme různé " umělecké výtvory" pro radost z tvoření. Velmi ráda dětem čtu knihy, povídám pohádky, můžeme tvořit z modelíny či z hlíny.
Ke své " práci" - hlídání, přistupuji zodpovědně a proto bych ráda, aby si rodiče uvědomili, že každé vypovězené hlídání pro mne znamená finanční ztrátu bez možnosti náhrady.
To jak se stavíme, chováme ke svým dětem je bude doprovázet celým životem. Tak, ať jim dáme hlavně klid, rozvahu, laskavost, povzbuzení a důvěru v tento krásný svět ( i když se může zdát, že to tak není)
Cena za hlídání 2 dětí je 350 Kč za hodinu.

Availability

Mám volno dle vyznačeného času. Prosím, pokud budete chtít hlídání zavolejte mi rovnou na mobil. Na internetu stále nejsem. Děkuji :-)


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

3 years

toddlers

3 years

preschoolers

3 years

schoolers

no experience

teens

no experience

Special Experience

Care for Sick Children and Food Allergies

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

keramika

Languages

Čeština and Slovak

Základní znalost AJ a RJ, domluvím se. Slovensky a česky umím perfektně.

Certification

Certifikát Chůva pro děti akreditovaný MŠMT

photos

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 8