Kristýna
6 reviews
  • 12 years experience
  • 38 years
  • Neratovice
  • She has already been contacted by 116 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity about 14 hours ago
  •  SOŠ pro knihkupce a nakl. pracovníky
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 5 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Kristýna L. PREMIUM

350 Kč/hour

  • (6)
  • 38 years
  • 12 years experience
  • Covid-19 vaccine


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Střední škola pro knihkupce (obor Knihkupecká a nakladatelská činnost). Kurz Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky.

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Barbora M.18/10/2023Babysitting - via this platform

Kristýna pravidelně hlídá má 15m dvojčata a mohu jen doporučit:). Je moc milá a spolehlivá, rychle si zvykla na specifika hlídání dvojčat. Opouštím holky s klidem a stejně se domů i vracím.


Kateřina Š.12/10/2023Babysitting - via this platform

Kristýna nám od září hlídá syna (necelé 2 roky) na celé dopoledne jednou za 14 dní a jsme zatím spokojeni. Syn na ni reaguje velmi dobře a je po hlídání spokojený. U Kristýny oceňuji hlavně spolehlivost a dobrou dohodu o hlídání (o termínech i obsahu hlídání, rychlá komunikace). Jsem ráda, že se synem tráví většinu času venku a aktivně se mu věnuje. Dobře zvládá i odvádění pozornosti, když se syn začne ptát po mamince a když je potřeba, tak bez problémů i uspí :-) Mohu Týnu jen doporučit!


Veronika Š.22/06/2023Babysitting - via this platform

S Kristýnou jsme spokojeni. S naším skoro čtyřletým synem si začali rozumět hned po první hodině. Oceňuji, že je Kristýna milá na děti a trpělivá, i když náš syn je temperamentní a jsou i chvíle, kdy se mu nechce úplně poslouchat :) Z rekcí syna jsem poznala, že s Kristýnou tráví čas rád. Líbí se mi, že Kristýna je ochotná podnikat se synem různé akce, které předem naplánuji - návštěva divadélka pro děti, jízda na koloběžce v parku, hra s míčem na hřišti. Děkujeme, Týno!


Lucia U.19/06/2023Babysitting - via this platform

Kristyna pravidelne hlida nasi dcerku od jejich 18M a jsme za ni velice radi :) Nejedna se jenom o hlidani, ale dcerce se aktivne venuje, hraji si a ctou si spolu a perfektne si rozumi. Kristyna je velice trpeliva a klidna, i kdyz u nas nekdy dostava hodne zabrat :) Je videt, ze ma bohate zkusenosti a ze ji na detickach zalezi a ma je moc rada. Kdykoli potrebujeme zmenit program nebo termin hlidani, tak nam vychazi vstric. Od prvniho hlidani mela nasi plnou duveru a vedeli jsme, ze bude s dcerkou krasne fungovat i proto, ze mame podobny pohled na vychovu deticek. Take moc ocenuji, ze Kristyna absolvovala kurzy prvni pomoci a dokaze si poradit i v narocnejsich situacich. A i kdyz dcerka nastupuje do skolky, Kristyna pro nas bude i nadale volbou c. 1, az budeme potrebovat hlidani :)


Michelle N.27/01/2022Babysitting - via this platform

Jsem moc ráda že jsme našli Kristýnu. Je spolehlivá, slušná, a je dobrá v komunikaci. Hlavně je milá a skvělá s mými dětmi. Umí je zabavit a jde vidět že má dobrou zkušenost s dětma. Kristýnu určitě doporučuju.


Zuzanna B.14/01/2019Babysitting - via this platform

S paní Kristýnou jsme byli velice spokojeni. Zvládala se postarat pravidelně a celodenně o dvouletého chlapečka, vždy byla nejen spolehlivá, ale také aktivní a vymýšlela program pro syna tak, aby ho bavil a rozvíjel. Je vidět, že má s dětmi velké zkušenosti, a největší plus pro nás bylo, že jsme se shodli na přístupu k výchově, takže jsme mohli synka Kristýně svěřit s úplnou důvěrou. Kristýnu můžu jen vřele doporučit.


About me

Hi, my name is Kristyna and i am. I like cooking and play games with them. I have teo chlorem nad I work with children every day. I have house with garden and prefare caring ať my home.

Availability

Hlídám pravidelně ve více rodinách, dostupnost nárazově dle domluvy/volné kapacity.



Calendar last updated before 3 days

General Experience

infants

3 years

toddlers

6 years

preschoolers

5 years

schoolers

4 years

teens

2 years

Special Experience

Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Visual Impairment, Hearing Impaired, and Special needs

Skills and Hobbies

Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Děti velmi ráda rozvíjím v oblastech, ve kterých je to potřeba. Přistupuji k nim individuálně, snažím se za sebou něco pozitivního zanechat:)

Languages

Čeština and English

Certification

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky

photos

Where babysit

Primary city: Středočeský » Neratovice, Středočeský kraj



Where am I available too?: Praha 1



Jezdím v okolí Neratovic - kdekoliv, kde je dobrá dostupnost vlakem a nejčastěji hlídám v Praze.