Kristýna
6 hodnocení
  • 12 let zkušeností s hlídáním
  • 38 let
  • Neratovice
  • Kontaktovalo ji už 114 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před asi 8 hodinami
  •  SOŠ pro knihkupce a nakl. pracovníky
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 5 dětí
  •   Oslavy
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Kristýna L. PREMIUM

350 Kč/h

  • (6)
  • 38 let
  • 12 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Střední škola pro knihkupce (obor Knihkupecká a nakladatelská činnost). Kurz Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Barbora M.18/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Kristýna pravidelně hlídá má 15m dvojčata a mohu jen doporučit:). Je moc milá a spolehlivá, rychle si zvykla na specifika hlídání dvojčat. Opouštím holky s klidem a stejně se domů i vracím.


Kateřina Š.12/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Kristýna nám od září hlídá syna (necelé 2 roky) na celé dopoledne jednou za 14 dní a jsme zatím spokojeni. Syn na ni reaguje velmi dobře a je po hlídání spokojený. U Kristýny oceňuji hlavně spolehlivost a dobrou dohodu o hlídání (o termínech i obsahu hlídání, rychlá komunikace). Jsem ráda, že se synem tráví většinu času venku a aktivně se mu věnuje. Dobře zvládá i odvádění pozornosti, když se syn začne ptát po mamince a když je potřeba, tak bez problémů i uspí :-) Mohu Týnu jen doporučit!


Veronika Š.22/06/2023Hlídání dětí - rodič na portále

S Kristýnou jsme spokojeni. S naším skoro čtyřletým synem si začali rozumět hned po první hodině. Oceňuji, že je Kristýna milá na děti a trpělivá, i když náš syn je temperamentní a jsou i chvíle, kdy se mu nechce úplně poslouchat :) Z rekcí syna jsem poznala, že s Kristýnou tráví čas rád. Líbí se mi, že Kristýna je ochotná podnikat se synem různé akce, které předem naplánuji - návštěva divadélka pro děti, jízda na koloběžce v parku, hra s míčem na hřišti. Děkujeme, Týno!


Lucia U.19/06/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Kristyna pravidelne hlida nasi dcerku od jejich 18M a jsme za ni velice radi :) Nejedna se jenom o hlidani, ale dcerce se aktivne venuje, hraji si a ctou si spolu a perfektne si rozumi. Kristyna je velice trpeliva a klidna, i kdyz u nas nekdy dostava hodne zabrat :) Je videt, ze ma bohate zkusenosti a ze ji na detickach zalezi a ma je moc rada. Kdykoli potrebujeme zmenit program nebo termin hlidani, tak nam vychazi vstric. Od prvniho hlidani mela nasi plnou duveru a vedeli jsme, ze bude s dcerkou krasne fungovat i proto, ze mame podobny pohled na vychovu deticek. Take moc ocenuji, ze Kristyna absolvovala kurzy prvni pomoci a dokaze si poradit i v narocnejsich situacich. A i kdyz dcerka nastupuje do skolky, Kristyna pro nas bude i nadale volbou c. 1, az budeme potrebovat hlidani :)


Michelle N.27/01/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Jsem moc ráda že jsme našli Kristýnu. Je spolehlivá, slušná, a je dobrá v komunikaci. Hlavně je milá a skvělá s mými dětmi. Umí je zabavit a jde vidět že má dobrou zkušenost s dětma. Kristýnu určitě doporučuju.


Zuzanna B.14/01/2019Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Kristýnou jsme byli velice spokojeni. Zvládala se postarat pravidelně a celodenně o dvouletého chlapečka, vždy byla nejen spolehlivá, ale také aktivní a vymýšlela program pro syna tak, aby ho bavil a rozvíjel. Je vidět, že má s dětmi velké zkušenosti, a největší plus pro nás bylo, že jsme se shodli na přístupu k výchově, takže jsme mohli synka Kristýně svěřit s úplnou důvěrou. Kristýnu můžu jen vřele doporučit.


O mně

Jsem profesionální chůva s mnohaletou praxí. Pracovala jsem několik let v dětské skupině zaměřené na děti 2-3 roky, předtím jsem pracovala jako soukromá chůva v rodinách. Mám certifikát chůvy pro děti do zahájení povinné školní docházky, zkušenosti, průběžně si doplňuji školení a práci s dětmi mám ráda. Aktuálně žijí v RD se zahrádkou, je možné hlídaní u mě i u vás. V případě zájmu se ozvěte:) V současné době nabízím hlídání nepravidelně, jelikož spolupracuji se stálými rodinami, nicméně po prázdninách bude situace jiná a mohu vzít pravidelné hlídání. Standardní cena je 350 Kč/h - rodina, o víkendu 400 Kč/h. Při pravidelném hlídání a vaší časové flexibilitě je možná sleva;). Hlídám nejméně 3 hodiny v kuse. Děkuji za pochopení a budu se těšit a vaše děti:)

Dostupnost

Hlídám pravidelně ve více rodinách, dostupnost nárazově dle domluvy/volné kapacity.



Kalendář naposledy aktualizován před 6 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

3 roky

batolata

6 let

předškoláci

5 let

dětský školní věk

4 roky

náctiletí

2 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem a Speciální potřeby

Dovednosti

Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Děti velmi ráda rozvíjím v oblastech, ve kterých je to potřeba. Přistupuji k nim individuálně, snažím se za sebou něco pozitivního zanechat:)

Doučování dětí

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština a Angličtina

Kurzy

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Neratovice, Středočeský kraj



Kde také bývám: Praha 1



Jezdím v okolí Neratovic - kdekoliv, kde je dobrá dostupnost vlakem a nejčastěji hlídám v Praze.