Sophie
5 reviews
  • 2 years experience
  • 22 years
  • Hulín
  • She has already been contacted by 22 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 4 days ago
  • Response time: 3 hours
  •  Střední zdravotnická škola
  •  Univerzita Tomáše Bati
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: more then 40 hours/week
  •  I babysit at parents' place
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
Languages

Sophie M.

200 Kč/hour

  • (5)
  • 22 years
  • 2 years experience
  • Covid-19 vaccine

She has passed video verification

more about video verification

ID card checked

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reviews

Michal G.19/02/2024Babysitting - via this platform

Slečna Sophie hlídá naši téměř dvouletou holčičku a jsme maximálně spokojeni. :) Její zkušenosti, spolehlivost a láska k dětem nám dává záruku, že je o naši malou dobře postaráno. Podporuje ji v každodenním objevování nových věcí a pozitivně ji ovlivňuje po všech stránkách. Sophii doporučujeme jakémukoli rodiči, který hledá důvěryhodnou, milou a zodpovědnou hlídačku.


Vendula B.14/10/2023Babysitting - via this platform

Slečna Sophie hlídá naši malou holčičku. Bylo to pro nás první hlídání pro tříměsíční miminko, měla jsem tedy obavy, jak to spolu zvládnou, k tomu máme doma 2 pejsky. Sophie je úžasná, malá se na ni směje a po mém návratu domů vždy vypadá spokojeně. Navíc, jakmile Sophie k nám dorazí, pejsci za ní běží a vítají ji a chtějí se mazlit, což je pro nás další známka toho, že hlídání probíhá skvěle a Sophie to umí ne jenom s dětmi, ale i se zvířátky. :) Jsme moc spokojení a proto hlídání od Sophie budeme využívat pravidelně. Rozhodně doporučuji. Snadná domluva, rychlá komunikace, slečna hezky reaguje na potřeby miminka, je velmi přátelská a milá.


Kristýna B.11/09/2023Babysitting - via this platform

Slečna hlídala našeho ročního syna cely den asi 15 hodin na naši svatbe. Byli jsme strašně spokojeni- hrozne hodna, skromna slečna, která to s dětmi vazne umi. Cely den měla pod kontrolou, reagovala na potřeby syna a vždy si dokázala poradit 🙏🏼 dokonce i všichni svatebcane si chvalili, jak jsme měli skvělou chuvu. Určitě můžeme jen doporučit a moc děkujeme , věříme, ze jsme se neviděli naposled!❤️


Darina P.30/08/2022Babysitting - via this platform

Vzhledem k nástupu do zaměstnání jsem sháněla chůvu pro mé tři syny ( 2 roky, 3 roky a 7 let) . Měla jsem z toho velké obavy a to z důvodu , že můj nejmladší syn nebyl doposud s nikým jiným než se mnou . Veškeré obavy pominuly po prvním přivítání slečny s mými syny . Hned je dokázala zaujmout natolik , že ani nevnímali můj odchod do zaměstnání . Během dnů se jim plně věnovala a já tak mohla v klidu pracovat . Slečna má krásný a milý přístup k dětem .


Kateřina G.15/08/2022Babysitting - via this platform

Sophie hlídala naši 6ti měsíční holčičku na naši svatbě a bylo to nejlepší rozhodnutí v mém životě. Nedokážu si představit, že bych ji měla na celý den svěřit někomu jinému. Jsem jak i já tak i všichni kolem byli nadšení. Slečna je neuvěřitelně úžasná, milá, naprosto profesionální tak už se musí člověk narodit. Malá se měla jak v 5-ti hvězdičkovém hotelu. Nakrmená, přebalená spokojená a vysmáta jak bývá většinou jen u maminky tak ji maminka nechyběla celý den. Můžu jen a jen doporučit, doufám že se někdy ještě potkáme a moc děkujeme ❤️


About me

Hello, dear parents, welcome to my profile.

My name is Sophie and I graduated from the Secondary School of Nursing, majoring in Social Work, so I'm not a nurse, but my major specialized in care for the elderly. After high school, I entered the University of Tomáš Bata University in Zlín, where I studied Social pedagogy. During my studies in Social Pedagogy, I had the opportunity to meet children of different ages thanks to practice. In Kindergarten, Children's group and School group, I discovered that I enjoy working with children very much and it is very fulfilling. After that, I started babysitting children from 6 months to 7 years old, either regularly at their home or at parties and weddings.
I also have experience in babysitting abroad (February to July 2023), I was an Au-pair in Berlin, where I looked after a 2-year-old boy and his little sister, who was born in April 2023.

Availability

Mohu dle domluvy, ráda se přizpůsobím, když to bude v mých silách a časových možnostech.


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

1 year

toddlers

2 years

preschoolers

2 years

schoolers

1 year

teens

2 years

Special Experience

Care for Sick Children, Sleep Disorders, Epilepsy, and Special needs

Skills and Hobbies

Dance/physical activity and Sport

Languages

Čeština, English, and Slovak

Certification

Where babysit

Primary city: Zlínský » Kroměříž » Hulín, Zlínský kraj



Where am I available too?: Zlín, Zlínský kraj



Bydlím v Hulíně, ale města jako Kroměříž, Holešov, Otrokovice, Zlín, Olomouc pro mě nejsou problém na dojíždění.