Sophie
5 hodnocení
  • 2 roky zkušeností s hlídáním
  • 22 let
  • Hulín
  • Kontaktovalo ji už 22 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 24 hodinami
  • Odpovídá do: 3 hodiny
  •  Střední zdravotnická škola
  •  Univerzita Tomáše Bati
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
Jazyky

Sophie M.

200 Kč/h

  • (5)
  • 22 let
  • 2 roky zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Michal G.19/02/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Sophie hlídá naši téměř dvouletou holčičku a jsme maximálně spokojeni. :) Její zkušenosti, spolehlivost a láska k dětem nám dává záruku, že je o naši malou dobře postaráno. Podporuje ji v každodenním objevování nových věcí a pozitivně ji ovlivňuje po všech stránkách. Sophii doporučujeme jakémukoli rodiči, který hledá důvěryhodnou, milou a zodpovědnou hlídačku.


Vendula B.14/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Sophie hlídá naši malou holčičku. Bylo to pro nás první hlídání pro tříměsíční miminko, měla jsem tedy obavy, jak to spolu zvládnou, k tomu máme doma 2 pejsky. Sophie je úžasná, malá se na ni směje a po mém návratu domů vždy vypadá spokojeně. Navíc, jakmile Sophie k nám dorazí, pejsci za ní běží a vítají ji a chtějí se mazlit, což je pro nás další známka toho, že hlídání probíhá skvěle a Sophie to umí ne jenom s dětmi, ale i se zvířátky. :) Jsme moc spokojení a proto hlídání od Sophie budeme využívat pravidelně. Rozhodně doporučuji. Snadná domluva, rychlá komunikace, slečna hezky reaguje na potřeby miminka, je velmi přátelská a milá.


Kristýna B.11/09/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna hlídala našeho ročního syna cely den asi 15 hodin na naši svatbe. Byli jsme strašně spokojeni- hrozne hodna, skromna slečna, která to s dětmi vazne umi. Cely den měla pod kontrolou, reagovala na potřeby syna a vždy si dokázala poradit 🙏🏼 dokonce i všichni svatebcane si chvalili, jak jsme měli skvělou chuvu. Určitě můžeme jen doporučit a moc děkujeme , věříme, ze jsme se neviděli naposled!❤️


Darina P.30/08/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Vzhledem k nástupu do zaměstnání jsem sháněla chůvu pro mé tři syny ( 2 roky, 3 roky a 7 let) . Měla jsem z toho velké obavy a to z důvodu , že můj nejmladší syn nebyl doposud s nikým jiným než se mnou . Veškeré obavy pominuly po prvním přivítání slečny s mými syny . Hned je dokázala zaujmout natolik , že ani nevnímali můj odchod do zaměstnání . Během dnů se jim plně věnovala a já tak mohla v klidu pracovat . Slečna má krásný a milý přístup k dětem .


Kateřina G.15/08/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Sophie hlídala naši 6ti měsíční holčičku na naši svatbě a bylo to nejlepší rozhodnutí v mém životě. Nedokážu si představit, že bych ji měla na celý den svěřit někomu jinému. Jsem jak i já tak i všichni kolem byli nadšení. Slečna je neuvěřitelně úžasná, milá, naprosto profesionální tak už se musí člověk narodit. Malá se měla jak v 5-ti hvězdičkovém hotelu. Nakrmená, přebalená spokojená a vysmáta jak bývá většinou jen u maminky tak ji maminka nechyběla celý den. Můžu jen a jen doporučit, doufám že se někdy ještě potkáme a moc děkujeme ❤️


O mně

Dobrý den, milí rodiče, vítejte u mě na profilu.

Jmenuji se Sophie a vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu, obor Sociální činnost, nejsem tedy zdravotní sestra, ale můj obor se specializoval na péči o seniory. Po střední škole jsem nastoupila na Vysokou školu na Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně, kde jsem studovala obor Sociální pedagogika. Během studia Sociální pedagogiky jsem díky praxi měla možnost se setkat s dětmi různého věku. V Mateřské škole, Dětské skupině a Školní družině jsem zjistila, že mě práce s dětmi velmi baví a naplňuje. Poté jsem začala hlídat děti od 6 měsíců do 7 let ať už pravidelně u nich doma, či na oslavách a svatbách.
Mám i zkušenost s hlídáním v zahraničí (únor až červenec 2023), byla jsem jako Au-pair v Berlíně, kde jsem hlídala 2 letého chlapečka a jeho sestřičku, která se narodila v dubnu 2023.

Dostupnost

Mohu dle domluvy, ráda se přizpůsobím, když to bude v mých silách a časových možnostech.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

1 rok

batolata

2 roky

předškoláci

2 roky

dětský školní věk

1 rok

náctiletí

2 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Dětské nemoci, Problémy se spánkem, Epilepsie a Speciální potřeby

Dovednosti

Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenština

Kurzy

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Zlínský » Kroměříž » Hulín, Zlínský kraj



Kde také bývám: Zlín, Zlínský kraj



Bydlím v Hulíně, ale města jako Kroměříž, Holešov, Otrokovice, Zlín, Olomouc pro mě nejsou problém na dojíždění.