Angelo
7 reviews
  • 8 years experience
  • 56 years
  • Slatina
  • She has already been contacted by 39 parents
  • Activity 7 days ago
  • Response time: 3 hours
  •  Střední škola Obchodní, Polygrafická
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 2 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Angelo P. PREMIUM

480 Kč/hour

  • (7)
  • 56 years
  • 8 years experience


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Hana C.22/03/2024Babysitting - via this platform

Angelo looks after our son regulary. He is very responsible and always on time. Our son has suspected ADHD and autism and after trying a few other babysitters , Angelo was the best fit for us and really ‘clicked’ with our boy. He understands the challenges we face and has a great approach with our boy who really enjoys spending time with him ☺️ he is very patient and kind and his focus is always 100% on our son while they are together. It was difficult to find someone that has the kind of experience which we needed , and who also spoke English, so we are very glad we came across Angelo ☺️


Kristýna S.04/02/2024Babysitting - via this platform

Pan Angelo nám už půl roku hlídá naši nyní 18měsíční dceru. S manželem jsme ze spolupráce nadšení – nejen, že Angelo je spolehlivý a dochvilný, ale bere ohled na potřeby dítěte (co a jak chce v danou chvíli dělat). Tedy vzít děťátko na vycházku v kočárku do parku nebo naopak projít celý objekt, když má dítě chuť pouze chodit po svých, není u pana Angela žádný problém. Velké plus je také fakt, že se dcera na hlídání těší a ani jednou ještě nezaplakala. 🙂


Karolína S.08/01/2024Babysitting - via this platform

Angelo k nám chodí hlídat už dva měsíce naši půl roční dcerku. Jsme s ním velice spokojeni, je vidět jeho pozitivní vztah k dětem. Sám nosí knihy, které si spolu prohlížejí. Od začátku působí velice zodpovědně, dcerku s ním necháváme i samotnou. Doporučuji :)


Šimon S.27/09/2023Babysitting - via this platform

Angelo nám pravidelně hlídá dceru, která má 15 měsíců. Malá je obvykle před novými lidmi zaražená, ale Angelo si ji získal během několika minut. Kromě toho, že spolu chodí na procházky, má Angelo i vlastní hračky (např. interaktivní knihu), z nichž je dcera nadšená. Co ale osobně oceňuji nejvíc je profesionální a spolehlivý přístup. Nezřídka se nám předtím stávalo, že nám s manželkou hlídačka odvolala hlídání klidně i v daný den, případně bez omluvy na schůzku vůbec nepřišla, což v kombinaci s naším zaměstnáním znamenalo velký problém. Angelo je první, s nímž tohle vůbec nemusíme řešit. Spolupráci s ním doporučím na sto procent všem, kdo se mě na ni zeptá :-)


Petra D.15/08/2023Babysitting - via this platform

Angelo nám hlídá opakovaně našeho dvouletého syna. Je velmi spolehlivý, chodí včas a syn se na něj vždy těší. Syn zatím nemluví a je poměrně hbitý, nicméně Angelo si s ním zatím vždy bez problémů poradil. Když jsem byla nervózní, tak poslal i fotky syna a celkově je jeho přístup skvěly.


OC02/06/2023Babysitting - outside this platform

Angelo je uzasny clovek, který se snazi detem a jejich potrebam skutecne porozumet. Pracuji jako terapeut pro deti s autismem a s Angelem jsem se seznamila diky sve jedne klientske rodine, ktere Angelo vypomaha jako asistent pro jejich dite s PAS. Velmi me na Angelovi zaujal jeho profesionalni pristup a také snaha naucit se zadane odborne strategie, které rodine doporucuji. Angelo umi s detmi velmi dobre pracovat, umi s nimi vhodne komunikovat a predevsim je zaujmout a namotivovat pro praci i hru. Angela bych rozhodne doporucila kazdemu, kdo potrebuje pomoc a hleda spolehliveho člověka.


Šárka H.02/11/2022Babysitting - via this platform

Angelo hlídá naši 4 letou dceru už měsíc a jsme spokojení. Už od prvního setkání spolu dobře vycházejí a myslím, že společný čas si užívají oba. Dcera je živel, o zábavu je tedy postaráno a Angelo vše zvládá se stoickým klidem. Aktivně se zapojuje do péče o dceru, kdy nám např. pomohl se zjištěním informací ke sportovním kroužkům. Angela můžeme tedy vřele doporučit.


About me

Srdečně zdravím maminky a tatínky,
jmenuji se Angelo. Vychoval jsem své 4 děti. Při hlídání dětí je pro mě vždy prioritou konkrétní potřeba dítěte a jeho další rozvoj přirozených vlastností.. Kromě běžného hlídání dětí, se také specializuji na hlídání dětí se zdravotním znevýhodněním PAS, vývojová disfáze, disfáze řeči a dysfunkce senzorické integrace. Aktivně sportuji a zpívám. Několik let vedu předškolní a školou povinné děti. v kroužcích a sportovním oddílu. Smlouva O péči o dítě je samozřejmostí.
Cena hlídání 1 dítě 480 Kč/h.
Cena hlídání 2 děti 600 Kč/h.
Budu se těšit na naší spolupráci :-)

Availability

Current calendar is not availaible

General Experience

infants

2 years

toddlers

2 years

preschoolers

4 years

schoolers

8 years

teens

8 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, and Sleep Disorders

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Dance/physical activity, and Sport

Sport - trénuji 8 let předškolní děti a děti školou povinné v pohybových hrách a v bojových sportech. Fotografování - absolvoval jsem fotografickou školu. Hra na kytaru - 20 leté zkušenosti. Zpěv - navštěvoval jsem konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze

Languages

Čeština and Slovak

Čeština - v plném rozsahu Slovenština - B2 Angličtina - A2

Certification

První pomoc dětem, Karate trenér III. třídy

photos

Where babysit

Primary city: Plzeňský » Kralovice » Praha 10