Angelo
7 hodnocení
  • 8 let zkušeností s hlídáním
  • 56 let
  • Slatina
  • Kontaktovalo ji už 39 rodičů
  • Aktivní před 7 dny
  • Odpovídá do: 3 hodiny
  •  Střední škola Obchodní, Polygrafická
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Angelo P. PREMIUM

480 Kč/h

  • (7)
  • 56 let
  • 8 let zkušeností s hlídáním


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Hana C.22/03/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Angelo looks after our son regulary. He is very responsible and always on time. Our son has suspected ADHD and autism and after trying a few other babysitters , Angelo was the best fit for us and really ‘clicked’ with our boy. He understands the challenges we face and has a great approach with our boy who really enjoys spending time with him ☺️ he is very patient and kind and his focus is always 100% on our son while they are together. It was difficult to find someone that has the kind of experience which we needed , and who also spoke English, so we are very glad we came across Angelo ☺️


Kristýna S.04/02/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Pan Angelo nám už půl roku hlídá naši nyní 18měsíční dceru. S manželem jsme ze spolupráce nadšení – nejen, že Angelo je spolehlivý a dochvilný, ale bere ohled na potřeby dítěte (co a jak chce v danou chvíli dělat). Tedy vzít děťátko na vycházku v kočárku do parku nebo naopak projít celý objekt, když má dítě chuť pouze chodit po svých, není u pana Angela žádný problém. Velké plus je také fakt, že se dcera na hlídání těší a ani jednou ještě nezaplakala. 🙂


Karolína S.08/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Angelo k nám chodí hlídat už dva měsíce naši půl roční dcerku. Jsme s ním velice spokojeni, je vidět jeho pozitivní vztah k dětem. Sám nosí knihy, které si spolu prohlížejí. Od začátku působí velice zodpovědně, dcerku s ním necháváme i samotnou. Doporučuji :)


Šimon S.27/09/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Angelo nám pravidelně hlídá dceru, která má 15 měsíců. Malá je obvykle před novými lidmi zaražená, ale Angelo si ji získal během několika minut. Kromě toho, že spolu chodí na procházky, má Angelo i vlastní hračky (např. interaktivní knihu), z nichž je dcera nadšená. Co ale osobně oceňuji nejvíc je profesionální a spolehlivý přístup. Nezřídka se nám předtím stávalo, že nám s manželkou hlídačka odvolala hlídání klidně i v daný den, případně bez omluvy na schůzku vůbec nepřišla, což v kombinaci s naším zaměstnáním znamenalo velký problém. Angelo je první, s nímž tohle vůbec nemusíme řešit. Spolupráci s ním doporučím na sto procent všem, kdo se mě na ni zeptá :-)


Petra D.15/08/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Angelo nám hlídá opakovaně našeho dvouletého syna. Je velmi spolehlivý, chodí včas a syn se na něj vždy těší. Syn zatím nemluví a je poměrně hbitý, nicméně Angelo si s ním zatím vždy bez problémů poradil. Když jsem byla nervózní, tak poslal i fotky syna a celkově je jeho přístup skvěly.


OC02/06/2023Hlídání dětí - rodič mimo portál

Angelo je uzasny clovek, který se snazi detem a jejich potrebam skutecne porozumet. Pracuji jako terapeut pro deti s autismem a s Angelem jsem se seznamila diky sve jedne klientske rodine, ktere Angelo vypomaha jako asistent pro jejich dite s PAS. Velmi me na Angelovi zaujal jeho profesionalni pristup a také snaha naucit se zadane odborne strategie, které rodine doporucuji. Angelo umi s detmi velmi dobre pracovat, umi s nimi vhodne komunikovat a predevsim je zaujmout a namotivovat pro praci i hru. Angela bych rozhodne doporucila kazdemu, kdo potrebuje pomoc a hleda spolehliveho člověka.


Šárka H.02/11/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Angelo hlídá naši 4 letou dceru už měsíc a jsme spokojení. Už od prvního setkání spolu dobře vycházejí a myslím, že společný čas si užívají oba. Dcera je živel, o zábavu je tedy postaráno a Angelo vše zvládá se stoickým klidem. Aktivně se zapojuje do péče o dceru, kdy nám např. pomohl se zjištěním informací ke sportovním kroužkům. Angela můžeme tedy vřele doporučit.


O mně

Srdečně zdravím maminky a tatínky,
jmenuji se Angelo. Vychoval jsem své 4 děti. Při hlídání dětí je pro mě vždy prioritou konkrétní potřeba dítěte a jeho další rozvoj přirozených vlastností.. Kromě běžného hlídání dětí, se také specializuji na hlídání dětí se zdravotním znevýhodněním PAS, vývojová disfáze, disfáze řeči a dysfunkce senzorické integrace. Aktivně sportuji a zpívám. Několik let vedu předškolní a školou povinné děti. v kroužcích a sportovním oddílu. Smlouva O péči o dítě je samozřejmostí.
Cena hlídání 1 dítě 480 Kč/h.
Cena hlídání 2 děti 600 Kč/h.
Budu se těšit na naší spolupráci :-)

Dostupnost

Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

2 roky

batolata

2 roky

předškoláci

4 roky

dětský školní věk

8 let

náctiletí

8 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny a Problémy se spánkem

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Sport - trénuji 8 let předškolní děti a děti školou povinné v pohybových hrách a v bojových sportech. Fotografování - absolvoval jsem fotografickou školu. Hra na kytaru - 20 leté zkušenosti. Zpěv - navštěvoval jsem konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze

Jazyky

Čeština a Slovenština

Čeština - v plném rozsahu Slovenština - B2 Angličtina - A2

Kurzy

První pomoc dětem, Karate trenér III. třídy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Plzeňský » Kralovice » Praha 10