Denisa
7 hodnocení
  • 9 let zkušeností s hlídáním
  • 31 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 72 rodičů
  • Aktivní před 11 dny
  • Odpovídá do: 7 hodin
  •  Gymnázium
  •  VOŠHerecká
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Denisa V.

250 Kč/h

  • (7)
  • 31 let
  • 9 let zkušeností s hlídáním

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Vyšší odborná škola herecká (obor Herectví a moderování).

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Iva I.20/03/2024Hlídání dětí - rodič mimo portál

Na Denisu jsme narazili víceméně náhodou a jsme za to opravdu rádi. Hned při seznamování se s ní dcera (2 roky) snadno skamarádila, což u ní nebývá úplně běžné. Moc se mi líbí, že k dětem přistupuje s respektem a zároveň dbá na běžné zdravé návyky (hygiena, jídlo, oblékání, atd.). Když jde dcera na hlídání k Denise, mám jistotu, že bude v čistém a zdravém prostředí a bude o ni postaráno jako doma :) Plus k tomu bude mít ještě spoustu zábavy a bude v malém kolektivu dětí, který jí doma chybí. Dcera už chodila a stále chodí i do větší dětské skupiny, máme tedy srovnání a je až neuvěřitelné, jak hladce hlídání u Denisy přijala. Vždy se k ní těší a doma potom vypráví, jak si dopoledne u tety Denisky užila :) Definitivně doporučuji jako lepší alternativu k běžným dětským předškolkovým skupinám.


Lenka J.13/03/2024Hlídání dětí - rodič mimo portál

Hned od navázání kontaktu byla s Denisou skvělá a příjemná domluva. Po prvních seznamovacích schůzkách si rychle získala mou i dceřinu důvěru. Adaptace proběhla bleskově a dcera neměla problém s mým odchodem. Denisa je profesionál, je vždy připravena na všechny možné situace, s dětmi komunikuje přirozeně, s porozuměním a bez nátlaku. Dcera se na Denču vždy těší, baví ji perfektně vybavená hernička, čas, který společně tráví venku i seznamování s ostatními dětmi, s kterými se v rámci skupinky potká. Ráda touto cestou 100% doporučuji!


Karolína K.14/03/2024Hlídání dětí - rodič mimo portál

Denisa je naprosto skvělá, přirozená a laskavá. Syn (2,5 roku) je introvert, bývá pro něj těžké najít si k novým lidem a dětem cestu a s Denisou byl už snad při druhé návštěvě tak v pohodě, že mi prostě jen zamával a nechal mě úplně v pohodě jít. Deni s dětmi nejenom tráví hodně času venku, ale celkově dbá na jejich zdraví a prospívání. Syn u ní neskutečně vyzrál, naučil se spoustu nových věcí (mýt si ručičky po příchodu z venku, zapnout si sám bundu, apod.). To, že byl v těch nejlepších rukách bylo jasné třeba i z toho, že se mu často ani moc nechtělo domů. Zkrátka Denisa je člověk, za kterého bych, co se hlídání dětí týče, dala ruku do ohně.


Petr M.18/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Denisa svou prací žije, a to se projevuje ve všech směrech – v otevřené a erudované komunikaci s rodiči i v nadšení, které vkládá do času s dětmi. Vyšla nám velmi vstříc během adaptace, kdy jsme se několikrát nezávazně potkali a snažila se naši holčičku opravdu poznat. Oceňujeme naprostou spolehlivost, důslednost a zároveň respektující přístup. Také si vážíme toho, že aktivně vymýšlí program a snaží se děti opravdu rozvíjet – nejen na ně dohlížet. Většinu času tráví venku, zároveň mají k dispozici zázemí útulné herničky, prostor ke stolování i postýlky na odpoledního šlofíka. Velké plus pro nás je, že Denisa většinou hlídá několik (3–4) dětí naráz a dcerka si tak postupně může zvykat na malý kolektiv dřív, než nastoupí do „opravdové“ školky. Můžeme jedině doporučit :)


Marie H.14/10/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Denisa hlídá našeho malého od jednoho roku a k tomu si občas přibere i naší tří leťačku. Hlídání obou dětí zvládá s naprostým přehledem. Děti si jí oblíbily a co navíc oceňuji je, že se je snaží vychovávat, aby zdravě prospívaly a osvojily si správné návyky a byly samostatné.


Michaela V.29/10/2019Rodinný příslušník

Denda hlídala poprvé svého synovce v 6mesicich a od té doby si spolu vybudovali neuvěřitelný vztah, který závidí i babičky. Syn se na ni vždy strašně těší, hned u dveří ji chytá za ruku a odvádí jí do pokojíčku. Dokonce ho naučila v jeho 23mesicich odsát si dobrovolně rýmu z nosu, do té doby jsme s ním bojovali a neobešli se bez pláče. Denda k hlídání přistupuje velmi zodpovědně a profesionálně, kdykoliv u nás hlídá, víme, že je malý v nejlepších rukou :)


Aaron J.23/01/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Denisa je skvělá kamarádka pro naše dva syny (5 let a 15 měsíců). Spolupracujeme s ní dlouhodobě a vždy chodí včas, je velmi spolehlivá a zodpovědná. Obě děti ji mají rády a těší na ni. S dětmi si ráda hraje, je pro každou legraci. Můžeme ji bez obav s dětmi nechat, jsme si jisti, že o ně bude ve všech ohledech postaráno. Denisu můžeme velmi rádi doporučit.


O mně

Ahoj, mé jméno je Denisa, je mi 31 let a jsem z Prahy. Trávení času s dětmi mě natolik baví, že jsem se tomu začala věnovat naplno. Od února 2023 už hlídání probíhá pouze u mně na Letné, kde je zařízený dětský pokojíček/hernička i se spinkáním :). Občas by byl i kolektiv 2-3 dětí a z toho důvodu nabízím hlídání pro děti ve věku 2 a více let. S dětmi trávím i hodně času venku, pár minut pěšky je Letenská pláň s hřišti, zemědělské muzeum a celkově spoustu možností, co podniknout.
(Prosím dočtěte až do konce. )
Co se týká mých zkušeností s hlídáním dětí, mám praxi v různých variantách, ze začátku jsem hlídavala většinou tetám, kamarádkám, známým. A také jsem hlídávala svého mladšího brášku, kterému je teď už 14 let a synovce s neteří (3 a 6 let) O:). Poté hlavně několik let v rodinách odtud a z doporučení. Také mám už teď nějakou dobu i profesní kvalifikaci chůvy pro děti 0-předškolní věk. Momentálně hlídám pravidelně děti v rozmezí věku 2 - 5let. V případě nutnosti, není problém od rodin, kde jsem hlídala/ hlídam, požádat o doporučení :). Též jsem vedla tanečky pro tříleté holčičky. Ráda se pohybuji mezi dětmi a vymýšlím různé aktivity. Trávení času s nimi mě opravdu naplňuje. Nejblíže mám k těm předškolkovým a školkovým, u nichž je nejvíce vidět, jak rostou před očima, co vše jsem je naučila apod... Podle mě je důležité, aby se dítě rozvíjelo, tudíž k hlídání tak přistupuji. Hodně s nimi komunikuji, jsem z dětmi kamarádka, beru je jako sobě rovné bytosti a buduji mezi námi vzájemný respekt. V případě, že dítě něco nezvládá ve škole (např. starší ourozenec), ráda se zaměřím i na to, aby se zlepšilo :).
Jsem pro každý sport, pro každou legraci. Baví mě kreativní věci...:)

Důležité info:
Berte prosím na vědomí, NEhlídám nemocné děti, tj. když mají vyšší teplotu a je zřejmé, že to není např. od zoubků, jasně zelená rýma, chrchlavý kašel apod... Takové děti, mají být podle mě s rodičem i s psychického hlediska.
Sama se udržuji zdravá a v kondici. Nedovolím si hlídat nemocná. Respektuji zdraví ostatních.

V případě hlídání u rodiny doma je cena 300,-/hod. (Bývá už jen výjimečně)
- 3 hodiny a méně (za den) je to 350,-/hod.
V případě, že je dětí víc než jedno, též se cena liší, záleží pak na věku dětí.
V případě večerního hlídání (po 19 hodině), je cena 350,-/hod + zajištění dopravy.

Při zrušení méně než 24 hodin předem, žádám o proplacení domluveného hlídání, je téměř nemožné si tak rychle najít kompenzaci.

Garantuji 100% spolehlivost.

Dostupnost

Hlídání probíhá u mě na Letné, nejčastěji 8:00- 13:00/ 17:00 😊 Momentálně mám 1-2 místečka některé dny volná. Ale spíše teď 2,5 let a více...



Kalendář naposledy aktualizován před 11 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

4 roky

batolata

8 let

předškoláci

7 let

dětský školní věk

3 roky

náctiletí

3 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Dětské nemoci a Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Učím se s dětmi i různé básničky, snažím se je rozvíjet ve všech směrech. Stavíme bunkry, tvoříme všechno možné :).

Jazyky

Čeština a Slovenština

Mluvím plynule hovorovou angličtinou, jsem schopná učit Aj uplného začátečníka či mírně pokročilého. :)

Kurzy

Kurz profesionální chůvy schválený MŠMT

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 7