Anna
3 reviews
  • 4 years experience
  • 22 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 53 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 3 months ago
  • Response time: 1 hour
  •  Anglické gymnázium, SOŠ a VOŠ, Pardubice
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 4 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
Languages

Anna P.

300 Kč/hour

  • (3)
  • 22 years
  • 4 years experience
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Veronika F.22/11/2023Babysitting - via this platform

Anna k nám chodí straziť malého od mája, keď ešte nemal ani 1,5 roka a hneď po prvýkrát si na ňu sadol a hneď sa s ňou chcel hrat!

Sme nad mieru spokojní. Vystriedali sme asi 5 rôznych opatrovateliek, kým sme našli Annu. Je extrémne spoľahlivá a ja mám kľud, keď sú spolu, že sa o neho postará ako vlastná babička alebo iná časť rodiny!

Zaroven je empatická a trpezlivá, takze teraz pri raste posledných stoličiek nášho malého zvlada úplne bravúrne jeho občasne záchvaty bolesti a z toho plynúceho revu. Dokáže ho veľmi rýchlo skludnit, upokojiť a dostat naspäť do hry. Keď občas počujem jej rozhovory s malým, tak sa často sama inšpirujem, pretože s ním komunikuje s rešpektom, ale zároveň ho vie naviest na to, co treba urobiť - obliecť sa a odísť von v klude a s úsmevom na tvári alebo po príchode zavesiť oblečenie na vešiaky, kam patrí…

V neposlednej rade sa nám s manželom veľmi páči, že je kreatívna a podporuje u Juliana slobodnú hru. Chodia obcas hádzať listy do potoka, ktorý mame kúsok za bytom. Dokazu sa zabaviť s čímkoľvek, co jeho baví - raz som ich našla rukami hrať o perforovaný plech na balkóne, co vydávalo super zvuk…

doporučila som Annu už dvom kamarátkam a obe sú nad mieru spokojne. K jednej chodí večer a tam ich malého aj uspáva do 5tich minút ;)) ak hľadáte niekoho empirického a kreatívneho, kto sa vie naladiť na vašej dieťa, tak určite vyskúšajte Annu, myslím, že uz nikoho ďalšieho hľadať nebudete ;)


Klára10/10/2023Babysitting - via this platform

S Annou jsem se snažila dohodnout na pravidelném hlídání mé skoro tříleté dcery. Anna je bohužel nespolehlivá, a oproti předchozí dohodě mi zrušila dvakrát hlídání prakticky až v okamžiku těsně před jeho realizací. Poprvé na můj dotaz v neděli, zda bude hlídat v pondělí. Po druhé, když jsem jí 15 minut před dohodnutým vyzvednutím dcery ze školky psala instrukce ohledně svačiny, tak mi sdělila, že s hlídáním nepočítá. Telefon mi následně nezvedala, na zprávy neodpovídala.Jednou jsem hlídání zrušila já v den hlídání, uhradila jsem polovinu ceny za neproběhlé hlídání dle jejích požadavků.
Bohužel se jí také nedařilo navázat pozitivní vztah s dcerou. Měla jsem pocit, že nemá o hlídání zájem.

Kláro, není pravda, že bych Vám pondělní hlídání zrušila v neděli. O tom, že v pondělí nemohu, jsem Vám psala už předchozí úterý (6 dní předem) a v neděli jsme si pouze potvrzovaly jiné dny, co z mé strany platily. Na pravidelném hlídáním jsem se s Vámi snažila domluvit 3 měsíce. 4x jste mi zrušila termín i přes opakované potvrzování - 2x jste mi ani nedala vědět a dozvěděla jsem se to, až když jsem přišla do školky, 2x jste to zrušila ten den pár hodin před. Reálně jsem u Vás hlídala jednou. Potom jste mi to na místě zrušila a následně jste se neozvala. Žádná pravidelnost v tom nebyla, minulé termíny byly opakovaně potvrzované (aby pak z Vaši strany neplatily) a tady nic, proto jsem s tím termínem nepočítala. Situace mě velice mrzí, protože jsem se Vám snažila vyjít vstříc ze všech sil.
Sitter's response

Danielle M.12/06/2023Babysitting - via this platform

Anna arrived on time and was quick to befriend my 16month old Son. She has a really gentle nature and she kept me updated through out the night which was lovely. I really appreciate how well she took care of him and followed all my instructions. Will definitely recommend her.


About me

Dobrý den, je mi 21 let. Dřív jsem pravidelně hlídala děti, potom už jsem na to kvůli škole neměla tolik času, ale teď bych se k tomu ráda vrátila, protože čas strávený s dětma miluju. Několikrát už jsem hlídala i tady skrz hlídačky. Roky jezdím na 16 denní dětský tábor jako vedoucí, kde mám na starosti skupinku různě starých dětí. Nemám problém dětem pomoci s DÚ z jakéhokoliv předmětu, jsem velice trpělivá a snažím se je navádět, aby si ke všemu došly ony (chodila jsem na alternativní základní školy - montessori a waldorf). Mohu hlídat i mladší děti, číst jim pohádky, chodit s nima na hřiště, malovat, tvořit - vše co je bude bavit:) Každá rodina je jiná, funguje jinak, má odlišné přístupy a já se ráda přizpůsobím potřebám a pravidlům rodiny. Je mi sympatický respektující přístup, o který se dost zajímám. Pracuji, ale moje časové možnosti jsou poměrně velké, takže není problém s hlídáním dopoledne, odpoledne, večer, přes noc, na víkend, pravidelně, nepravidelně… zkrátka domluvit se dá na čemkoliv!

/další dítě +50 Kč

General Experience

infants

1 year

toddlers

3 years

preschoolers

3 years

schoolers

4 years

teens

2 years

Special Experience

Care for Sick Children

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument and Drawing, painting

Languages

Čeština

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 6