Anna
3 hodnocení
  • 4 roky zkušeností s hlídáním
  • 22 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 53 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 2 měsíci
  • Odpovídá do: 1 hodina
  •  Anglické gymnázium, SOŠ a VOŠ, Pardubice
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 4 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Anna P.

300 Kč/h

  • (3)
  • 22 let
  • 4 roky zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Veronika F.22/11/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Anna k nám chodí straziť malého od mája, keď ešte nemal ani 1,5 roka a hneď po prvýkrát si na ňu sadol a hneď sa s ňou chcel hrat!

Sme nad mieru spokojní. Vystriedali sme asi 5 rôznych opatrovateliek, kým sme našli Annu. Je extrémne spoľahlivá a ja mám kľud, keď sú spolu, že sa o neho postará ako vlastná babička alebo iná časť rodiny!

Zaroven je empatická a trpezlivá, takze teraz pri raste posledných stoličiek nášho malého zvlada úplne bravúrne jeho občasne záchvaty bolesti a z toho plynúceho revu. Dokáže ho veľmi rýchlo skludnit, upokojiť a dostat naspäť do hry. Keď občas počujem jej rozhovory s malým, tak sa často sama inšpirujem, pretože s ním komunikuje s rešpektom, ale zároveň ho vie naviest na to, co treba urobiť - obliecť sa a odísť von v klude a s úsmevom na tvári alebo po príchode zavesiť oblečenie na vešiaky, kam patrí…

V neposlednej rade sa nám s manželom veľmi páči, že je kreatívna a podporuje u Juliana slobodnú hru. Chodia obcas hádzať listy do potoka, ktorý mame kúsok za bytom. Dokazu sa zabaviť s čímkoľvek, co jeho baví - raz som ich našla rukami hrať o perforovaný plech na balkóne, co vydávalo super zvuk…

doporučila som Annu už dvom kamarátkam a obe sú nad mieru spokojne. K jednej chodí večer a tam ich malého aj uspáva do 5tich minút ;)) ak hľadáte niekoho empirického a kreatívneho, kto sa vie naladiť na vašej dieťa, tak určite vyskúšajte Annu, myslím, že uz nikoho ďalšieho hľadať nebudete ;)


Klára10/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

S Annou jsem se snažila dohodnout na pravidelném hlídání mé skoro tříleté dcery. Anna je bohužel nespolehlivá, a oproti předchozí dohodě mi zrušila dvakrát hlídání prakticky až v okamžiku těsně před jeho realizací. Poprvé na můj dotaz v neděli, zda bude hlídat v pondělí. Po druhé, když jsem jí 15 minut před dohodnutým vyzvednutím dcery ze školky psala instrukce ohledně svačiny, tak mi sdělila, že s hlídáním nepočítá. Telefon mi následně nezvedala, na zprávy neodpovídala.Jednou jsem hlídání zrušila já v den hlídání, uhradila jsem polovinu ceny za neproběhlé hlídání dle jejích požadavků.
Bohužel se jí také nedařilo navázat pozitivní vztah s dcerou. Měla jsem pocit, že nemá o hlídání zájem.

Kláro, není pravda, že bych Vám pondělní hlídání zrušila v neděli. O tom, že v pondělí nemohu, jsem Vám psala už předchozí úterý (6 dní předem) a v neděli jsme si pouze potvrzovaly jiné dny, co z mé strany platily. Na pravidelném hlídáním jsem se s Vámi snažila domluvit 3 měsíce. 4x jste mi zrušila termín i přes opakované potvrzování - 2x jste mi ani nedala vědět a dozvěděla jsem se to, až když jsem přišla do školky, 2x jste to zrušila ten den pár hodin před. Reálně jsem u Vás hlídala jednou. Potom jste mi to na místě zrušila a následně jste se neozvala. Žádná pravidelnost v tom nebyla, minulé termíny byly opakovaně potvrzované (aby pak z Vaši strany neplatily) a tady nic, proto jsem s tím termínem nepočítala. Situace mě velice mrzí, protože jsem se Vám snažila vyjít vstříc ze všech sil.
Odpověď od hlídačky

Danielle M.12/06/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Anna arrived on time and was quick to befriend my 16month old Son. She has a really gentle nature and she kept me updated through out the night which was lovely. I really appreciate how well she took care of him and followed all my instructions. Will definitely recommend her.


O mně

Dobrý den, je mi 21 let. Dřív jsem pravidelně hlídala děti, potom už jsem na to kvůli škole neměla tolik času, ale teď bych se k tomu ráda vrátila, protože čas strávený s dětma miluju. Několikrát už jsem hlídala i tady skrz hlídačky. Roky jezdím na 16 denní dětský tábor jako vedoucí, kde mám na starosti skupinku různě starých dětí. Nemám problém dětem pomoci s DÚ z jakéhokoliv předmětu, jsem velice trpělivá a snažím se je navádět, aby si ke všemu došly ony (chodila jsem na alternativní základní školy - montessori a waldorf). Mohu hlídat i mladší děti, číst jim pohádky, chodit s nima na hřiště, malovat, tvořit - vše co je bude bavit:) Každá rodina je jiná, funguje jinak, má odlišné přístupy a já se ráda přizpůsobím potřebám a pravidlům rodiny. Je mi sympatický respektující přístup, o který se dost zajímám. Pracuji, ale moje časové možnosti jsou poměrně velké, takže není problém s hlídáním dopoledne, odpoledne, večer, přes noc, na víkend, pravidelně, nepravidelně… zkrátka domluvit se dá na čemkoliv!

/další dítě +50 Kč

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

1 rok

batolata

3 roky

předškoláci

3 roky

dětský školní věk

4 roky

náctiletí

2 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Dětské nemoci

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj a Kreslení, malování

Jazyky

Čeština

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6