Eliška
6 reviews
  • 9 years experience
  • 26 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 123 parents
  • Activity 2 months ago
  • Response time: 9 hours
  •  Gymnázium
  •  Jihočeská univerzita, Speciální pedagogika předškolního věku - učitelství pro mateřské školy; Speciální pedagogika
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Eliška B.

400 Kč/hour

  • (6)
  • 26 years
  • 9 years experience
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Všeobecné gymnázium. Zkouška z anglického a německého jazyka. Řidičský průkaz skupiny A1, A2, B, B1 a AM platným od 28. 1. 2016, aktivní řidička.

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Mariana S.11/08/2019Verification center

Eliška pracovala v Dětském centru se skupinkou dětí s mentálním postižením a s kombinovaným postižením ve věku od cca dvou do šesti let. I přes rozmanitost mentální úrovně a schopností dětí komunikaci a práci s nimi zvládala dobře.
Práce s dětmi většinou probíhala skupinově, dokázala však pracovat s dětmi i individuálně. Navazovala s dětmi přiměřenou komunikaci a pozorně vnímala jejich potřeby.
Měla možnost sledovat práci zaměstnanců při péči o těžce postižené děti. Využila příležitost sledovat práci učitelů (speciálních pedagogů) při zajišťování výuky v rámci individuálních vzdělávacích programů (IVP) pro děti s těžkým mentálním handicapem. Měla možnost zúčastnit se canisterapie. Byla informována o možnostech pomoci Dětského centra rodinám s postiženým dítětem. V komunikaci byla aktivní a zvídavá.
Komunikace s dalšími zaměstnanci byla bezproblémová. Příchod a odchod na pracoviště byl dochvilný. Pracovala spolehlivě a ochotně.
Pavla B.


Jaroslava S.25/07/2018Babysitting - via this platform

Vystřídalo se u nás doma několik "hlídaček", které byly skvělé, s některými jsme si neseděli. Elišku mohu, s klidným srdcem, zařadit mezi ty skvělé "hlídačky". Dcery (3 a 7 let) Elišku přijaly dobře. Eli nejen, že holky pohlídá, také se jim věnuje, učí novému, vymyslí program na celý den. Co se domluví, to platí. Během hlídání s holkami vyvenčí i rodinného mazlíčka (kokršpaněl). Jak jsem již zmínila a také se to opakuje v předchozích referencích, Elišku mohu jen vychválit. Dochvilnost, spolehlivost, k dětem a zvířatům citlivý, laskavý a chápavý přístup, to vše patří do jejích hlavních rysů.
Naše holky Elišku mají rády. Po hlídání nadšeně básní, co vše celý čas dělaly. A to je pro rodiče hlavním ukazatelem, že natrefili na správnou osobu pro jejich záskok. Za celou naši rodinu doporučuji.


Blanka Š.03/10/2017Babysitting - via this platform

Na hodnocení Elišky má systém málo hvězdiček. Ve všech ohledech naprosto perfektní spolupráce, Eliška je dochvilná a spolehlivá, dcera i psíci ji zbožňují. Jednoznačně doporučuji :)


Veronika T.09/08/2017Babysitting - via this platform

Eliška B. hlídala našeho syna od jeho 2 let do 4,5 let. Eliška k nám přichází v dobré náladě, syna zabaví, bere ho často ven, získala si ho prakticky okamžitě. Věnuje se mu naplno, syn byl po hlídání vždy veselý. Neměla problém ani s hlídáním během nemoci syna, což jsme uvítali. Domluva vždy vstřícná a loajální. Pro lepší pocit jistoty při hlídání je plusem kurz první pomoci. Eliška mohu doporučit všem maminkám, o dítě v její péči bude dobře postaráno. Děkujeme!


Anna K.31/05/2017Babysitting - via this platform

Eliška nám hlídala po 3dny syna (5let) a byla naprosto skvělá. Přišla vždy včas, se synem si moc hezky hrala, vyráběli spolu třeba krasne věci z papíru; ačkoliv syn nemohl ven po nemoci, dokázali se velmi dobře zabavit i na delší čas. Syn s ní byl evidentně moc rád a velmi si sedli. Nemám nic, co bych vytkla a mohu jen doporučit. pokud to půjde, určitě si Elišku na hlídání ještě někdy pozvu.


Šárka V.02/09/2016Babysitting - via this platform

Na slečnu Elišku je vždy spoleh, má mou absolutní důvěru. Dcera Elišku zbožňuje a často se na ni ptá. Mohu vřele doporučit.


About me

Milá maminko, milý tatínku,

moc ráda bych Vám nabídla hlídání pro Vaše děti. Mé jméno je Eliška, je mi 25 let. Mám vystudovaný bakalářský obor Speciální pedagogika předškolního věku a učitelství pro mateřské školy na Jihočeské univerzitě a magisterským obor Speciální pedagogika. Jsem spolehlivá, trpělivá, empatická. Absolvovala jsem kurz první pomoci dětem, první pomoci pro psy, podpory změny a motivace klientů a kurz základů krizové intervence. Baví mě hry s dětmi, kreslení, tvoření, čtení, jízda na kole, vycházky do přírody. Mám kladný vztah také ke všelijakým domácím mazlíčkům.

Zkušeností s hlídáním mám mnoho. Troje letní prázdniny mi svěřila německy mluvící rodina sourozence (nyní 9 měsíců, 3,5 roku a 7 let), na každodenní hlídání. Pravidelně jsem vyzvedávala z MŠ a hlídala 6ti letou slečnu. Již pátým rokem pravidelně hlídám sourozence, nyní pětiletou holčičku a tříletého chlapečka. Další zkušenosti postupně získávám nárazovým a nepravidelným hlídáním dětí všeho věku. Mnoho cenných zkušeností mám i z práce v dětském domově, jazykové mateřské škole a pozice speciálního pedagoga na základní škole.
K dětem mám kladný vztah, rozumím si s nimi. Práce s dětmi mě baví, ráda s mini trávím čas.

Na jakékoli otázky, které zde v textu nejsou zodpovězeny, Vám ráda odpovím ve zprávách.
Těším se na spolupráci.

Availability

Momentálně přijímám POUZE JEDNORÁZOVÁ HLÍDÁNÍ. Děkuji za pochopení.


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

9 years

toddlers

9 years

preschoolers

9 years

schoolers

9 years

teens

9 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Diabetes, Asthma, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Visual Impairment, Hearing Impaired, Epilepsy, and Special needs

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Languages

Čeština and Slovak

Angličtinou a němčinou se dorozumím.

Certification

První pomoc dětem, První pomoc pro psy, Základy krizové intervence, Podpora změny a motivace klientů

photos

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 22



Where am I available too?: Mirošovice



Hlídám v Praze, Průhonicích, Říčanech a okolí.