Denisa
23 reviews
  • 13 years experience
  • 32 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 555 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity about 3 hours ago
  •  SSŠ Danae s.r.o
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: more then 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 3 kids
  •   Overnights
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Denisa N.

350 Kč/hour

  • (23)
  • 32 years
  • 13 years experience

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Maturitní zkouška ze Střední soukromé školy (obchodní akademie). Maturitní zkouška z anglického jazyka.

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Katerina M.23/02/2024Babysitting - via this platform

Deni, nejdrive nekolikrat hlidala nasi 4 letou dceru. Dcera z ni byla nadsena stale se ptala, kdy ji Deni opet bude hlidat. Kdyz se nam narodil syn a ja zacala po nekolika mesicich premyslet, kdo by nam ho mohl obcas pohlidat, byla Deni jednoznacna volba. Vzdy mi vraci zcela spokojene a vysmate miminko. Deni je naprosto spolehliva, mila a pro deti ta nejlepsi spolecnice :-)


Renata K.06/10/2023Babysitting - via this platform

Denisa je naprosto skvělá, poradí si v každé situaci, nemám nikdy strach s ní dceru nechat. Moji téměř 2 letou dceru hlídá už asi trictvrte roku, sice nepravidelně, ale někdy přes den, někdy večer a nekdy i přes noc u ní doma. Když je dcera s ní, je úplně vyměněná, všechno sní, spí dlouho, prostě pohodička. Domluva je vždycky perfektní, na zprávy reaguje během chvíle a vždy se snaží vyjít maximálně vstříc. Nemám naprosto co vytknout. 😊


Monika T.01/02/2023Babysitting - via this platform

Deni je poklad a moc velká pomoc.
Hlida nám zatím dva měsíce naši prvorozenou Hedu, které je teď půl roku a jsem moc rada, ze Deni máme. Hedu si získala během minuty, mne chvilku trvalo překonat strach svěřit své dite do te doby neznáme slecne, ikdyz na první pohled velmi sympatické a mile. Ale zvládla jsem to, jelikož je opravdu rychle vidět, ze Deni ví co děla a má zkušenosti a měla pro me původní strachy pochopení a psala mi během dne několikrát, abych věděla co delaji. Děla všechno s takovou tou mazackou lehkosti a samozřejmostí a na naši Hedu má navíc uspavaci účinky a po její návštěvě zatím v noci vždy krasne spala, nechápu jak to děla:D a ještě k tomu všemu je po ni vždy poklizeno.
Však jsem to psala uz na začátku, Deni je poklad.


David Š.07/10/2022Babysitting - via this platform

Byli jsme nadmíru spokojeni :)


Dáša K.20/07/2022Babysitting - via this platform

Deni nám hlídá naši aktuálně 11 měsíční dcerku už několik měsíců pravidelně dva dny v týdnu. Dcerka je docela oříšek, protože není fanoušek jídla ani spánku, takže krmení i uspávání je odjakživa boj a volnou chvilku při jejím hlídání člověk moc nemá. Deni se toho však vůbec nezalekla a ještě mi byla a je psychickou oporou. Je dokonce sama proaktivní a snaží se vymýšlet, jak dcerce pomoct. S dcerkou má nekonečnou trpělivost, přistupuje k ní vždy mile, laskavě a citlivě. Mám v ní plnou důvěru a dcerka, která si jen tak někoho nepustí k tělu, ji má moc ráda. Deni chodí vždy včas, je flexibilní a vždy se snaží vyjít nám vstříc a co nejvíc pomoct.


Wernerová M.15/07/2022Babysitting - via this platform

Deny je spolehlivá, milá a trpělivá chůva. Stará se o naši 20měsíční holčičku pravidelně dvakrát týdně celý den a její péče je jedním z důvodů, proč jsem se mohla vrátit do práce, která mě baví. Zároveň jsem klidná, že se o dceru dobře postará. Moc se nám líbí, kolik času tráví na procházkách. S naší Hedou zpívá, maluje a moc hezky ji rozvíjí. Po negativní první zkušenosti jsme moc rádi, že se o Hedu stará právě Deny, se kterou se na všem bez problémů domluvíme a která má děti upřímně ráda a je ochotná se jim intenzivně věnovat. Víc takových hlídaček!


Adéla S.13/07/2022Babysitting - via this platform

Mohu bohužel hodnotit jen komunikaci s Denisou, která by se dala charakterizovat jako tzv. ghosting. Problém nastal ve chvíli, kdy jsem sl. Denisu po osobním setkání zkoušela jak formou zprávy, tak telefonicky kontaktovat ohledně úpravy domluveného pravidelného hlídání. Potřebovali jsme začátek spolupráce posunout o šest týdnů, proto jsem jí s omluvou napsala, zda bychom to mohly prodiskutovat. Plně bych samozřejmě chápala, kdyby reakce byla negativní, ovšem ignoraci považuji u profesionální chůvy za krajně nepřijatelnou. Jsem tedy ráda, že k hlídání nedošlo, jelikož při jakékoli komplikaci či požadavku na flexibilitu (což rodič 3 dětí nemůže nikdy vyloučit) by se pravděpodobně zachovala obdobně.

Ještě rada okrajem pro případné zájemce o hlídání: Je lepší si se sl. Denisou vyjasnit hodinový tarif před osobní schůzkou. Já jsem ve svém inzerátu nabízela 220kč/h, proto jsem byla zaskočena, že Denisa při setkání trvala na 270kč/h (Oslovila mě ona, nikoli naopak). Nakonec jsme to byli ochotni akceptovat, nicméně nemusí to být pravidlo a v jiné rodině by to nejspíš skončilo zbytečnou ztrátou času.


Veronika C.04/02/2022Babysitting - via this platform

Deni hlídá pravidelně mého dvouletého syna.
Chodí vždy na čas a komunikace s ní je na jedničku.
Po příchodu z práce najdu vždy spokojeně spící dítě a ještě jako bonus uklizené hračky ;)
Skvělá je taky možnost hlídání dítěte přímo u hlidačky doma i přes noc takže si můžete odpočinout a zajít večer třeba za relaxací do sauny nebo do kina.
Oceňuji také to že je velice flexibilní a dá se vždy domluvit na termínu který mi vyhovuje.
Všem rodičům mohu slečnu Denisu vřele doporučit.


jana11/01/2022Babysitting - via this platform

Denisa již několik měsíců pravidelně hlídá moje tři děti (10,8 a 5). Kromě standardního hlídání, vyzvedává ze školky/školy a v případě potřeby a naší nepřítomnosti zůstává i přes noc.

Děti si ji hned oblíbily, cítí se s ní bezpečně a co je nejdůležitější, těší se na ni a ptají se, kdy už konečně dorazí. Bez problému zvládá veškerou starostlivost včetně domácích úkolů, stravování a vyprovázení do školy.

V plánování je velice flexibilní.

Doporučuji všem rodičům, kteří hledají spolehlivost a flexibilitu!


Alexandra D.10/01/2022Babysitting - via this platform

Denisa hlídá, s přestávkou, mého syna od jeho tří měsíců. Od začátku jsem měla k Denise důvěru a je vidět, že je to opravdový profík. Diky Denisině předešlé zkušenosti s batoletem jsem v podstatě nikdy nemusela nic dlouze vysvětlovat a Denisa starost o syna perfektně zvládá. Je klidná, pohodová a spolehlivá. Velmi rychle se dokázala v naší domácnosti zorientovat a se vším si poradí. Syn si ji hned oblíbil a když je s Denisou, tak vím, že je o něj výborně postaráno.


Jeníčkovi25/10/2021Babysitting - via this platform

S Denisou jsme velmi spokojeni. Je spolehlivá, dochvilná a zodpovědná. Syn se na ni vždycky moc těší a má ji rád. I když to s ním bývá občas hodně náročné, Denisa to vždycky perfektně zvládne. Denisu mohu všem vřele doporučit.


Tereza Š.01/06/2021Babysitting - via this platform

Denisa několikrát hlídala našeho šestiletého syna. Je velmi milá a hodná, syn se vždy na čas s ní strávený těší. Komunikace s ní je skvělá a rychlá. Díky a určitě doporučujeme!


Eva F.02/12/2019Babysitting - via this platform

Denisa nám pravidelně (3-4 dny v týdnu) hlídala synka 3 roky už od jeho věku několika měsíců. Náš syn s ní vyrostl, Denisa nám ho pomáhala vychovat, učila ho na nočník, jíst příborem, kreslit, zdravit... Je to chůva, která se dětem hodně věnuje, netráví s nimi jen tak čas a děti jí milují. Hodně s ním chodila ven, což jsme velmi ocenili. Denisa hravě zvládá i dětské nemoci, se vším si umí poradit. Dokáže vytušit co je potřeba a co se očekává, stačí jí vše říci jen jednou. Opravdu jsme byli moc spokojeni a mohu jen doporučit.


Šárka Š.05/01/2019Babysitting - via this platform

Deniska nám hlídá roční dvojčátka a mohu říct, že je zvládá báječně. Holky jsou vždy vysmáté, krásně čisté a voňavé a hlavně naprosto spokojené (dokonce i vyspinkané, zázrak! :D ) Jsou společně hodně na čerstvém vzduchu a na procházkách, hezky si hrají. Mohu je s čistým svědomím nechat i přes noc, dokonce i holek nachlazení Deniska zvládla úplně s přehledem, bez výčitek, ( že v noci pláčou a člověk téměř vůbec nezamhouří oko je asi zbytečné dodávat). Kdo hledá ke svým dětem hodného, pohodového, klidného a zodpovědného člověka, je tu naprosto správně. Pro nás obrovská pomoc, rozhodně doporučujeme!!!


Monika G.28/08/2016Babysitting - via this platform

Pani Denisa je velice mila, chodi vcas, s detmi si rozumi, zabavi je. Kluci ji maji moc radi. Mohu ji jen vrele doporucit.


Barbora O.21/06/2016Babysitting - via this platform

Denisa patri mezi nejlepsi chuvy ktere jsem mela moznost poznat.Uz od prvniho hlidani,kdyz jsme si rekly zakladni zvyky deti,naprosto s prehledem vsechno zvlada,nemusim ji na nic upominat,protoze je vzdycky jeste krok prede mnou a ma pripravene veci driv nez stacim rict at vezme to nebo ono.Hodne casu travi s detmi na prochazkach,coz velmi ocenuji a kdyz se vratim domu,cekaji tu na me vysmate obe deti a jako bonus jeste krome uklizenych hracek treba vyklizena mycka.Jde videt,ze Denisa ma s detmi bohate zkusenosti,coz pozna kazda matka hned po jeji prvni navsteve.Muzu bez zavahani doporucit.Pokud by byl treba detailni komentar,jsem k dispozici.


Tereza K.22/09/2015Babysitting - via this platform

S Deniskou je skvělá komunikace.Dnes proběhlo první hlídání mladšího syna, zvláda to skvěle...do ted se ptá kde je teta :-)
Příště nás čeká hlídání delší a obou kluků tak snad se to zvládne jako dnes.


Gabriela N.02/04/2015Babysitting - outside this platform

Denisu využíváme k hlídání našich dětí zejména po večerech, nárazově i přes den, když nám děti onemocní. Je velmi spolehlivá, děti ji zbožňují a vždy se na ni moc těší :-) Hlídání od Denisy doporučiji.


Soňa S.10/03/2015Babysitting - via this platform

K hlídání nedošlo, i když tomu vše nasvědčovalo... špatná komunikace.


Lenka U.11/03/2014Babysitting - via this platform

Denisa hlídala mého pětiletého syna, který má speciální dietu 2 týdny od 9.00 do 15.00. Syn se na Denisu každý den velice těšil. Je spolehlivá, milá, každý den vymýšlela nějakou zábavu (výkresy,modelování,hry se stavebnicí atd.). Při našem návratu ze zaměstnání byly poklizeny všechny hračky. S Denisou jsem byla maximálně spokojena a vřele její služby doporučuji.


Dita Z.20/02/2014Babysitting - via this platform

Našli jsme si Denisu přes společné známé, byla jsem těsně před porodem a musela jsem se na pár měsíců vrátit do práce. Dohodli jsme se na pravidelné výpomoci do 8 týdnů po narození a poté se pak už Denisa starala o našeho Martínka sama. Naprosto bravůrně se zvládla starat o tak malé miminko, že jsem se ji nikdy nebála nechat s ním samotného. I když už jsem s Martínkem doma tak když si chceme s přítelem dojít třeba do kina, tak ji napíšeme a ona nám Martínka pohlídá. Mohu Denisu jen a jen doporučit


Iveta P.20/02/2014Babysitting - via this platform

S Denisou jsme naprosto spokojeni. O naše dvě děti se stará výtečně, děti si ji zamilovali a vždy když se domluvíme tak dorazí. Proto nechápu negativní komentář, protože u nás je vše na jedničku. Denisu mohu jen a jen doporučit.


Jana V.19/02/2014Babysitting - via this platform

S Denisou jsem moc dobrou zkušenost neudělala. Po hlídání na zkoušku jsme se dohodly na dalším dni. Ale druhý den se Denisa nedostavila, bez jakéhokoli vysvětlení, omluvy. Pochopím, když si někdo vyhodnotí, že hlídání dvou chlapců je nad jeho síly, konečně, výslovně jsem se Denisy po prvním hlídání ptala, jestli hlídat chce i dál. Proto bych očekávala alespoň elementární slušnost. Pustíte si někoho do soukromí, seznámíte ho s dětmi, provedete jejich školami, a pak mu nestojíte ani za sms?? Zklamání!


About me

Milí rodiče,
vítám Vás na svém profilu, jsem profesionální 33letá chůva s 13letou praxí.
Mám zkušenosti s novorozenci od 6.týdnů až po dohled nad puberťáky.

S Vašimi dětmi budu trávit čas aktivně, spousty času strávíme venku, v přírodě, na čerstvém vzduchu, budeme společně poznávat svět a věřím, že si společně užijeme spousty zábavy.

Jsem velmi trpělivá, naslouchající, dochvilná, respektuji režim dítěte, ráda předám své zkušenosti, poradím :)

Práce s dětmi je velmi obohacující, vždy je za mnou vidět kus odvedené práce, ať už poznání první barvy, napodobování pejska, ale i jen obyčejné pozdravení při příchodu. Učím děti tolerance, úcty k lidem, zvířatům a přírodě, zdravé sebevědomí, socializaci s dalšími dětmi, ať už mé kamarádky, které jsou samy maminky nebo jiné chůvy, s kterými trávíme čas, protože si myslím, že by děti měly vyrůstat s dětmi :)

Budu se na Vás a Vaše děti těšit :-)

Deni

AKTUÁLNÍ CENÍK od 1.10.2022

Pravidelné dlouhodobé hlídání:
1 dítě - 350Kč/hod, 2 děti - 380Kč/hod (v případě dvou dětí do 18 měsíců, cena vyšší)
Víkendy a svátky - 370Kč/hod
Večery - 350Kč/hod plus po 22té hodině proplacené taxi
Přes noc - po domluvě
Minimum hodin při pravidelném hlídání - 8hod

Jednorázové hlídání:
Minimální počet hodin 4, platba předem/pří příchodu

V případě dojezdu na místo hlídání více jak 45min, proplacen čas cesty.

STORNO poplatek v případě zrušení hlídání méně jak 24hod před domluveným hlídáním - 100% domluvené částky

Availability


Calendar last updated before 4 days

General Experience

infants

7 years

toddlers

7 years

preschoolers

6 years

schoolers

4 years

teens

4 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, and Sleep Disorders

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Dokážu děti naučit klasické písničky, zvládla bych i hru na flétnu S dětmi si kreslím (vodovky, pastelky, fixy, prstové barvy), vyrábíme různé zvířátka

Tutoring children

Mathematics

Czech language

Individual
general preparation

Languages

Čeština

Certification

photos

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 4