Tereza
6 reviews
  • 10 years experience
  • 29 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 174 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity about 18 hours ago
  •  střední odborná škola sociální - veřejnosprávní činnost
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Tereza T.

280 Kč/hour

  • (6)
  • 29 years
  • 10 years experience
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Střední odborná škola sociální sv. Zdislavy. Maturitní zkouška. Studentka Vyšší Odborné školy Sociálně Právní (obor: sociální pedagogika). Certifikát za účast v programu „Aktivně do života“ při tvorbě dokumentu Tábor. Národní institut pro děti a rodinu o.s. Certifikát za absolvování pedopsychiatrická péče a práce s neklidnými a nesoustředěnými dětmi – 24h. Certifikát - primární prevence ohrožení rodiny (most moci a bezmoci).

Verified e-mail and phone number

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Ivana J.05/02/2020Babysitting - outside this platform

Paní Tereza hlídá našeho syna od jeho šesti měsíců (nyní mu je rok a půl). Tereza je velmi spolehlivá (nikdy nezrušila hlídání) a o našeho Martínka se pěkně stará. Vždy když se vrátíme zpět domů je spokojený a usměvavý.


Michal Z.11/04/2019Babysitting - via this platform

Terezku jsme využili na jednorázové hlídání našich dvou dětí. Domluva s ní byla skvělá, na místo dorazila včas a hlídání dětí proběhlo také bez problémů. I když starší dcera (4,5r) ze začátku trochu trucovala, nakonec si k sobě našli cestu a děti byli spokojené. Moc děkujeme a vřele doporučuji.


Eva V.19/02/2018Babysitting - via this platform

S Terezou jsme velmi spokojeni - jak my rodiče, tak náš syn (7 let). Domluva s ní je výborná, co řekne, to platí. K synovi přistupuje citlivě a vnímá jeho naladění, podle toho mu nabízí aktivity - odpočinkové nebo více akční. Mám důvěru, že je syn dobrých rukou.


Věra T.02/07/2017Babysitting - via this platform

Terka hlídá mého nyní 13 měsíčního syna asi dva měsíce. Odpověděla na můj inzerát na hlídačkách. Na první dojem na mě působila důvěryhodně, klidně a vyrovnaně. Nebála jsem se jí syna, který nebyl předtím hlídaný, svěřit hned na několik hodin. Od začátku probíhalo vše bez problémů, nebylo potřeba jí cokoli dlouze vysvětlovat, vždy si se vším poradí. Zvládla v pohodě i období růstu zubů, kdy byl syn hodně ukňouraný. Je vidět, že má zkušenosti s hlídáním i hodně malých dětí. Syn si jí hned oblíbil, dokáže ho bez problémů několik hodin zabavit a o vše potřebné se postarat. Naposledy, když odcházela, syn k ní natahoval ručičky, kňoural a chtěl jít s ní, to mluví za vše :) Terka se navíc i časově snaží vyhovět mým potřebám, pokud je to aspoň trochu možné. Terku můžu po všech stránkách doporučit.


Tereza R.15/05/2017Other

Terezka hlídá syna téměř dva roky. Poprvé k nám přišla, když byly Vašíkovi asi čtyři měsíce. Do cizích rukou jsem ho odevzdávala s obavami. Ty mě ale začaly velice rychle opouštět. Terezka to s dětmi opravdu umí. Nejen že Vašíka zaujme při hraní, dohlíží na jeho pitný režim, stravování, umí vymyslet zajímavý program, když je hezké počasí, i když prší. Je velice spolehlivá. A co je pro mě důležité, Vašík ji má moc rád.


Lenka B.28/04/2017Babysitting - via this platform

Terka je velice spolehliva a zodpovedna. Dceru vyzvedava ze skolky, doprovazi na krouzek, nebo travi cas doma hranim a na hristi. Hodne spolecne tvori z papiru nebo i hraji na fletnu:). Doporucuji.


About me

Dobrý den milý rodičové,
zkušenosti s dětmi mám každodenní díky mé mladší ségře (od 15 let) , která je nejen hyperaktivní, a také již díky mému malému synovi . Naši příbuzní mě také rádi poprosí o hlídání a vycházíme spolu báječně.
Dostudovala jsem střední odbornou školu sociální v oboru veřejnosprávní činnost. Před vlastním dítětem jsem se věnovala hlavně dětem, ale i práci s 3D tiskem u Průša research.
Ve volném čase ráda sportuji, chodím na procházky a momentálně se starám o sveho syna (ještě na rodičovské d.).
Nějaký čas jsem byla i osobní asistentka autistického dítěte na základní škole. (3tř.)
Denně jsem doprovázela holčičku do/z školky (s Montessori výchovou)..(4/5let)
U rodin mám další zkušenosti i s dvouletými dětmi, dvojčátky a od úplného miminka (3.měsíce)..
Vyzkoušela jsem i hlidat děti které nejsou moc zvyklé na hlídání, kteří jsou fixovaní na maminku a je těžké se odtrhnout (tak pokud budeme mít vždy všichni 3 dost síly, pochopení a nějaký zrovna "ten" správný přístup/napad, vše se dá zvládnout.) Nakonec i vždy s úsměvem, protože maminka se přece vrátí! ;))
Můžu poskytnout IČO..

Těším se na Vaše hodné i neposedné dětičky. :-)

Availability

Přijímám hlídaní:
1) Doprovod na kroužky
2) ..tam kde si mohu vzít syna (3roky obcas sebou) dopoledne nebo odpolende
(maly spi jeste pres den, ale klidne v kocarku ) dopoledne zkoušíme školku (jsem případně nektery den více volná nebo odpoledne i se synem :)
..nebo krátké časově úseky na domluvě)
3) případně večer u nás doma (do 21h)
Stačí napsat a pokusim se s vami domluvit. :-)


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

10 years

toddlers

10 years

preschoolers

4 years

schoolers

3 years

teens

1 year

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Diabetes, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, and Sleep Disorders

Mám každodenní zkušenost s hyperaktivním dítětem, jsem obeznámena s různými vrozenými poruchami chování.

Skills and Hobbies

Drawing, painting and Sport

Tutoring children

Czech language

Languages

Čeština

Certification

- Certifikát o absolvování kurzu Pedopsychiatrická péče a Práce s neklidnými dětmi. + souvislá praxe s nimi na táboře - Certifikát ,,Aktivně do života" - Osvědčení o absolvování kurzu první pomoci dětem - Certifikát ,,Most moci a bezmoci IV" : Primární prevence ohrožení rodiny - Certifikát: Vývoj dítěte předškolního věku - Certifikát: Rozvoj hrubé motoriky a pobyt dětí venku

photos

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 4



Where am I available too?: Praha 2



Jsme na Praze 4 (Budějovická- Kačerov)