Petra
8 reviews
  • 9 years experience
  • 31 years
  • Břeclav
  • She has already been contacted by 60 parents
  • Activity 2 months ago
  •  Hotelová škola s. r. o., Brno
  •  Vysoká škola obchodní v Praze, o. p. s., obor cestovní ruch
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 6 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Groups of kids
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Petra D.

150 Kč/hour

  • (8)
  • 31 years
  • 9 years experience

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Michal T.12/08/2021Babysitting - via this platform

Se slečnou Petrou jsme byli velmi spokojeni.Hlidala nám naše dva kluky 3 a 1,5 roku v den naší svatby a vše zvládla na jedničku a tak jsme si svůj velký den mohli naplno užít😀Chtěli by jsme ji podekovat a určitě její služby využijeme i příště😀😀😀👍


Petra K.11/07/2021Babysitting - via this platform

Peťka hlídala našeho 2 letého syna na naší svatbě, kterou jsme si mohli díky tomu, že v ten den tam s náma byla, užít. Náš syn byl taky spokojený, protože měl kolem sebe úžasnou osobu, která se o něho 💯% postarala. Peťka zvladla vše, co jsme si v ten den naplanovaly, ale také splnila i to, na čem jsme se domluvily. Prostě jedno velké díky!🤗


Barbara J.06/07/2021Babysitting - via this platform

Slečnu Petru jsem si vybrala dle její prezentace a hodnocení zde na portále. Byla první osobou, které jsem kdy svěřila své dítě a rozhodně v tom s ní hodlám pokračovat. Všechno klaplo na jedničku! Je velice milá a empatická. Budu se moc těšit na další spolupráci.


Veronika F.16/05/2021Babysitting - via this platform

Petra nám hlídala dvě odpoledne na dovolené sedmiletou dceru. Byla jsem velmi spokojená a dcera nadšená! Moc si to prý spolu užily. Petra je ochotná, milá a tvořivá. Měla moji důvěru i proto, že je učitelkou ve školce a s dětmi má zkušenosti. Ráda doporučuji!


Žaneta Ž.21/04/2021Babysitting - via this platform

Když k nám Peťulka přišla poprvé,okamžitě si nás všechny získala-těžko se však slovy popisuje,čím vším :) S každou její návštěvou se stupňuje naše nadšení z ní-přístup k našemu Oliverkovi,k programům,které pro našeho rošťáka vymýšlí,jak si dokáže poradit s každou náladou a rozpoložením našeho prďolky,že jej učí formou her...Těch věcí je nespočet...Tím nejdůležitějším pro mne však,jakožto pro maminku svěřující to nejcenější co má,byl naprostý pocit klidu a důvěry,když jsem při prvním hlídání odjížděla z domu.Nadšené povídání Oliverka,nespočet úžasných zážitků a radost z výtvorů vždy po mém návratu jsou tím,za co Peťce patří největší DÍK :) "Teta Pjeťka" pro nás není slečna na hlídaní,je to ten nejlepší parťák pro našeho Oliverka a pro nás rodiče úžasný člověk,kterého není těžké brzy vnímat jako člena rodiny.Děkujeme,že "sis nás našla" :)


Jana R.04/09/2019Babysitting - via this platform

Už po prvním setkání se slečnou Petrou jsem věděla, že je to ta pravá chůva pro naši dcerku. Byla velice otevřená, vstřícná a přizpůsobivá našim ne vždy lehkým požadavkům. Naše dcerka si s ní užila krásné chvíle, ať už to byl výlet na zámek, kreativní tvoření nebo procházky po okolí. Vše nám Petra fotila a máme tak krásné vzpomínky (za což moc děkujeme!). Při loučení jsem musela zamáčnout slzu a věřte, že pokud by to šlo, hned bych si tuhle nádhernou bytost odstěhovala k nám a nechala si ji jako celodenní chůvu na plný úvazek. Petro jste skvělá!


Lucie Š.11/02/2019Babysitting - via this platform

Petra hlídala mou mladší dceru, které je rok a půl. S hlídáním jsem byla velmi spokojená, Petra je flexibilní a vždy mi vyšla vstříc. Bylo vidět, že s hlídáním malých dětí má zkušenost, vždy si věděla rady a dokázala dítě zaujmout a zabavit. Vyzdvihla bych hlavně to, že bylo vidět, že ji to baví a já jsem věděla, že je o mé dítě dobře postaráno a nemusím mít obavy. Ať už se to týká aktivit, vhodného oblečení či krmení. Petru bych tedy doporučila i ostatním rodičům.


Jana T.25/06/2017Babysitting - via this platform

Petra je naprosto spolehlivá a samostatná, vždy výborná komunikace a děti ji mají rádi. Vřele doporučuji všem.


About me

Dobrý den,
jako certifikovaná chůva bych Vám ráda nabídla hlídání dětí, od kojenců až po mladší školní věk.
Péči o děti poskytuji v Břeclavi a blízkém okolí.

Úspěšně jsem absolvovala akreditovaný kurz MŠMT a jsem chůvou pro děti se zaměřením od narození do zahájení povinné školní docházky. Dále jsem studentkou střední pedagogické školy ve Zlíně, obor předškolní a mimoškolní pedagogika. Každé dva roky se účastním kurzu první pomoci u dětí v Brně. Čistý trestní rejstřík je u mě samozřejmostí. Momentálně pracuji na plný úvazek jako vedoucí chůva v dětské skupině v Břeclavi, proto nabízím pouze příležitostné hlídání a to v odpoledních a večerních hodinách.

A jak mě popisují ostatní? přátelská, usměvavá, zodpovědná, ochotná, pečlivá, důvěryhodná, flexibilní a s vřelým vztahem k dětem. Já bych k tomu dodala, že mou silnou stránkou je intuitivní chování a empatie vůči dětem.

Mám ráda přírodu, procházky, výlety, vaření, kulturní a společenské akce, historii a zvířata. Domácí mazlíčci mi tedy při hlídání nevadí a nemám žádné alergie. Mým zájmem je také cestování, gastroturismus, vývojová psychologie, kineziologické tejpování, masáže, fotografování, lyžování a ekologie.

Od dětství jsem hlídala děti z rodiny a zkušenosti s hlídáním u cizích rodin jsem nasbírala prostřednictvím portálu Hlídačky. Touto cestou jsem poznala více než 30
rodin s dětmi různého věku, už od 2 měsíců věku. Hlídala jsem pravidelně i jednorázově, na pár hodin nebo celodenně, na svatbách nebo na natáčení seriálů. S dětmi jsem si pokaždé během chvilky vytvořila přátelský vztah, a to se budu snažit i u vašich ratolestí. Pokouším se vždy maximálně porozumět potřebám dětí a vytvořit tak pro ně volnočasové aktivity s ohledem na jejich věk a momentální rozpoložení. Ze zájmů mohu nabídnout výtvarnou, hudební a pohybovou činnost, hru na flétnu a klavír, základy jógy pro děti, první anglická slůvka a Montessori a enviromentální aktivity. Také pár let organizuji pro jednu firmu tvořivou dílničku pro děti a celý den se jim pak věnuji a společně vyrábíme různé výrobky.

Při jejich hlídání se snažím plnohodnotně využít společně strávený čas, povídat si, hrát si, nechat je projevit se, vyblbnout, prozkoumávat, rozvíjet je, procvičovat jemnou a hrubou motoriku, grafomotoriku, oromotoriku, věnovat svoji pozornost na 101% a dodržovat zásady bezpečnosti. Dbám na osvojování a dodržování hygienických návyků a pobyt na čerstvém vzduchu. Můj výchovný přístup je oboustranně respektující s dohodnutými pravidly a nastavenými hranicemi. Učím je morálním hodnotám tak, aby měly úctu k lidem, zvířatům a přírodě. Tou největší odměnou je poté pro mě jejich úsměv a spokojenost rodičů.
Mou prioritou je nezklamat důvěru rodičů, kteří mi ji projevují tím, že mi svěří to nejcennější, co v životě mají!

Před samotným hlídáním u nové rodiny probíhá vždy informativní schůzka, kdy si popovídám s rodiči a seznámím se s dítětem a prostředím. Tato schůzka je bezplatná.
Při hlídání více dětí najednou se cena za hodinu liší - po domluvě.

Z důvodu časové flexibility navštěvuji rodiny vlastním autem. Dopravné v rámci města Břeclavi je zdarma. Mimo Břeclav podle počtu kilometrů - 1 km / 5 Kč.

Prosím o první navázání kontaktu se mnou prostřednictvím zpráv tady přes portál Hlídaček.
Děkuji za pochopení.

Těším se na spolupráci!

*(Fotografie zde jsou zveřejněné po předchozí domluvě s rodiči. Jinak plně respektuji soukromí rodiny.)

Availability

Hlídání po předchozí domluvě. I jednorázově. Také možné večerní hlídání. Preferuji hlídání alespoň tři hodiny po sobě jdoucí.


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

9 years

toddlers

9 years

preschoolers

9 years

schoolers

9 years

teens

no experience

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Visual Impairment, and Special needs

ADHD, Vývojová dysfázie, Aspergerův syndrom,

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Dětská jóga

Languages

Čeština, Deutsch, and Slovak

anglický jazyk - úroveň A2 německý jazyk - úroveň B2

Certification

*Kineziologické tejpování dospělých, dětí, v těhotenství a po porodu. * těhotenská masáž *baby masáž * kurzy: 1. grafomotorika pro předškolní děti 2. logopedické techniky 3. neklidné dítě - ADHD 4. využití terapeutických metod k podpoře dítěte, jak pracovat s dětskými emocemi 5. principy výchovných systémů, nastavení hranic, logické důsledky a ocenění ve výchově 5. Montessori v pedagogické praxi 6. manipulace s kojencem

photos

Where babysit

Primary city: Jihomoravský » Břeclav » Břeclav, Jihomoravský kraj