Petra
8 hodnocení
  • 9 let zkušeností s hlídáním
  • 31 let
  • Břeclav
  • Kontaktovalo ji už 60 rodičů
  • Aktivní před 2 měsíci
  •  Hotelová škola s. r. o., Brno
  •  Vysoká škola obchodní v Praze, o. p. s., obor cestovní ruch
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 6 dětí
  •   Oslavy
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Petra D.

150 Kč/h

  • (8)
  • 31 let
  • 9 let zkušeností s hlídáním

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Michal T.12/08/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Se slečnou Petrou jsme byli velmi spokojeni.Hlidala nám naše dva kluky 3 a 1,5 roku v den naší svatby a vše zvládla na jedničku a tak jsme si svůj velký den mohli naplno užít😀Chtěli by jsme ji podekovat a určitě její služby využijeme i příště😀😀😀👍


Petra K.11/07/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Peťka hlídala našeho 2 letého syna na naší svatbě, kterou jsme si mohli díky tomu, že v ten den tam s náma byla, užít. Náš syn byl taky spokojený, protože měl kolem sebe úžasnou osobu, která se o něho 💯% postarala. Peťka zvladla vše, co jsme si v ten den naplanovaly, ale také splnila i to, na čem jsme se domluvily. Prostě jedno velké díky!🤗


Barbara J.06/07/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Slečnu Petru jsem si vybrala dle její prezentace a hodnocení zde na portále. Byla první osobou, které jsem kdy svěřila své dítě a rozhodně v tom s ní hodlám pokračovat. Všechno klaplo na jedničku! Je velice milá a empatická. Budu se moc těšit na další spolupráci.


Veronika F.16/05/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Petra nám hlídala dvě odpoledne na dovolené sedmiletou dceru. Byla jsem velmi spokojená a dcera nadšená! Moc si to prý spolu užily. Petra je ochotná, milá a tvořivá. Měla moji důvěru i proto, že je učitelkou ve školce a s dětmi má zkušenosti. Ráda doporučuji!


Žaneta Ž.21/04/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Když k nám Peťulka přišla poprvé,okamžitě si nás všechny získala-těžko se však slovy popisuje,čím vším :) S každou její návštěvou se stupňuje naše nadšení z ní-přístup k našemu Oliverkovi,k programům,které pro našeho rošťáka vymýšlí,jak si dokáže poradit s každou náladou a rozpoložením našeho prďolky,že jej učí formou her...Těch věcí je nespočet...Tím nejdůležitějším pro mne však,jakožto pro maminku svěřující to nejcenější co má,byl naprostý pocit klidu a důvěry,když jsem při prvním hlídání odjížděla z domu.Nadšené povídání Oliverka,nespočet úžasných zážitků a radost z výtvorů vždy po mém návratu jsou tím,za co Peťce patří největší DÍK :) "Teta Pjeťka" pro nás není slečna na hlídaní,je to ten nejlepší parťák pro našeho Oliverka a pro nás rodiče úžasný člověk,kterého není těžké brzy vnímat jako člena rodiny.Děkujeme,že "sis nás našla" :)


Jana R.04/09/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Už po prvním setkání se slečnou Petrou jsem věděla, že je to ta pravá chůva pro naši dcerku. Byla velice otevřená, vstřícná a přizpůsobivá našim ne vždy lehkým požadavkům. Naše dcerka si s ní užila krásné chvíle, ať už to byl výlet na zámek, kreativní tvoření nebo procházky po okolí. Vše nám Petra fotila a máme tak krásné vzpomínky (za což moc děkujeme!). Při loučení jsem musela zamáčnout slzu a věřte, že pokud by to šlo, hned bych si tuhle nádhernou bytost odstěhovala k nám a nechala si ji jako celodenní chůvu na plný úvazek. Petro jste skvělá!


Lucie Š.11/02/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Petra hlídala mou mladší dceru, které je rok a půl. S hlídáním jsem byla velmi spokojená, Petra je flexibilní a vždy mi vyšla vstříc. Bylo vidět, že s hlídáním malých dětí má zkušenost, vždy si věděla rady a dokázala dítě zaujmout a zabavit. Vyzdvihla bych hlavně to, že bylo vidět, že ji to baví a já jsem věděla, že je o mé dítě dobře postaráno a nemusím mít obavy. Ať už se to týká aktivit, vhodného oblečení či krmení. Petru bych tedy doporučila i ostatním rodičům.


Jana T.25/06/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je naprosto spolehlivá a samostatná, vždy výborná komunikace a děti ji mají rádi. Vřele doporučuji všem.


O mně

Dobrý den,
jako certifikovaná chůva bych Vám ráda nabídla hlídání dětí, od kojenců až po mladší školní věk.
Péči o děti poskytuji v Břeclavi a blízkém okolí.

Úspěšně jsem absolvovala akreditovaný kurz MŠMT a jsem chůvou pro děti se zaměřením od narození do zahájení povinné školní docházky. Dále jsem studentkou střední pedagogické školy ve Zlíně, obor předškolní a mimoškolní pedagogika. Každé dva roky se účastním kurzu první pomoci u dětí v Brně. Čistý trestní rejstřík je u mě samozřejmostí. Momentálně pracuji na plný úvazek jako vedoucí chůva v dětské skupině v Břeclavi, proto nabízím pouze příležitostné hlídání a to v odpoledních a večerních hodinách.

A jak mě popisují ostatní? přátelská, usměvavá, zodpovědná, ochotná, pečlivá, důvěryhodná, flexibilní a s vřelým vztahem k dětem. Já bych k tomu dodala, že mou silnou stránkou je intuitivní chování a empatie vůči dětem.

Mám ráda přírodu, procházky, výlety, vaření, kulturní a společenské akce, historii a zvířata. Domácí mazlíčci mi tedy při hlídání nevadí a nemám žádné alergie. Mým zájmem je také cestování, gastroturismus, vývojová psychologie, kineziologické tejpování, masáže, fotografování, lyžování a ekologie.

Od dětství jsem hlídala děti z rodiny a zkušenosti s hlídáním u cizích rodin jsem nasbírala prostřednictvím portálu Hlídačky. Touto cestou jsem poznala více než 30
rodin s dětmi různého věku, už od 2 měsíců věku. Hlídala jsem pravidelně i jednorázově, na pár hodin nebo celodenně, na svatbách nebo na natáčení seriálů. S dětmi jsem si pokaždé během chvilky vytvořila přátelský vztah, a to se budu snažit i u vašich ratolestí. Pokouším se vždy maximálně porozumět potřebám dětí a vytvořit tak pro ně volnočasové aktivity s ohledem na jejich věk a momentální rozpoložení. Ze zájmů mohu nabídnout výtvarnou, hudební a pohybovou činnost, hru na flétnu a klavír, základy jógy pro děti, první anglická slůvka a Montessori a enviromentální aktivity. Také pár let organizuji pro jednu firmu tvořivou dílničku pro děti a celý den se jim pak věnuji a společně vyrábíme různé výrobky.

Při jejich hlídání se snažím plnohodnotně využít společně strávený čas, povídat si, hrát si, nechat je projevit se, vyblbnout, prozkoumávat, rozvíjet je, procvičovat jemnou a hrubou motoriku, grafomotoriku, oromotoriku, věnovat svoji pozornost na 101% a dodržovat zásady bezpečnosti. Dbám na osvojování a dodržování hygienických návyků a pobyt na čerstvém vzduchu. Můj výchovný přístup je oboustranně respektující s dohodnutými pravidly a nastavenými hranicemi. Učím je morálním hodnotám tak, aby měly úctu k lidem, zvířatům a přírodě. Tou největší odměnou je poté pro mě jejich úsměv a spokojenost rodičů.
Mou prioritou je nezklamat důvěru rodičů, kteří mi ji projevují tím, že mi svěří to nejcennější, co v životě mají!

Před samotným hlídáním u nové rodiny probíhá vždy informativní schůzka, kdy si popovídám s rodiči a seznámím se s dítětem a prostředím. Tato schůzka je bezplatná.
Při hlídání více dětí najednou se cena za hodinu liší - po domluvě.

Z důvodu časové flexibility navštěvuji rodiny vlastním autem. Dopravné v rámci města Břeclavi je zdarma. Mimo Břeclav podle počtu kilometrů - 1 km / 5 Kč.

Prosím o první navázání kontaktu se mnou prostřednictvím zpráv tady přes portál Hlídaček.
Děkuji za pochopení.

Těším se na spolupráci!

*(Fotografie zde jsou zveřejněné po předchozí domluvě s rodiči. Jinak plně respektuji soukromí rodiny.)

Dostupnost

Hlídání po předchozí domluvě. I jednorázově. Také možné večerní hlídání. Preferuji hlídání alespoň tři hodiny po sobě jdoucí.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

9 let

batolata

9 let

předškoláci

9 let

dětský školní věk

9 let

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním a Speciální potřeby

ADHD, Vývojová dysfázie, Aspergerův syndrom,

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Dětská jóga

Jazyky

Čeština, Němčina a Slovenština

anglický jazyk - úroveň A2 německý jazyk - úroveň B2

Kurzy

*Kineziologické tejpování dospělých, dětí, v těhotenství a po porodu. * těhotenská masáž *baby masáž * kurzy: 1. grafomotorika pro předškolní děti 2. logopedické techniky 3. neklidné dítě - ADHD 4. využití terapeutických metod k podpoře dítěte, jak pracovat s dětskými emocemi 5. principy výchovných systémů, nastavení hranic, logické důsledky a ocenění ve výchově 5. Montessori v pedagogické praxi 6. manipulace s kojencem

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Břeclav » Břeclav, Jihomoravský kraj