Dominika
8 reviews
  • 20 years experience
  • 40 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 175 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 1 day ago
  •  SŠ OGD Lysá nad Labem
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: more then 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 2 kids
  •   Overnights
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Dominika M.

350 Kč/hour

  • (8)
  • 40 years
  • 20 years experience
  • Covid-19 vaccine

She has passed video verification

more about video verification

ID card checked

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified e-mail and phone number

Verified address

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reviews

Hana D.07/08/2023Babysitting - via this platform

Paní Dominika u nás pracovala zhruba rok na plný úvazek (čtyři dny v týdnu deset hodin). Starala se o dvě děti ve věku 2 a 4 let. Většího vodila do školky, ve zbylém čase s nimi chodila na hřiště a procházky, při horším počasí vymýšlela i různé další aktivity, například si s nimi malovala, četla nebo vyráběli něco z papíru. Také jim připravovala zdravé a chutné jídlo, dbala na to aby slušně stolovali.
Děti nejen hlídala, ale pomáhala nám také s výchovou, chlapce vedla k samostatnosti, vzájemnému respektu a základům slušného chování.
Paní Dominika byla vždy dochvilná, ke své práci přistupovala zodpovědně a děti ji měly rády. Byli jsme s její prací velice spokojeni. Důvodem ukončení spolupráce je nástup obou dětí do školky.


Katerina D.24/07/2023Babysitting - via this platform

Dominika se stará o mého ročního syna již pár měsíců, hlídá ho jak přes den tak někdy i v noci. Na Dominiku se můžu spolehnout, vždy přijde včas a v dobré náladě a já vím, že v klidu můžu odejít z domu. Dominika dodržuje harmonogram mého syna, posílá mi fota a pokud to počasí umožňuje, tak většinu času tráví venku. Jelikož jsme bilingvní rodina, Dominika nemá problém domluvit se anglicky. Jsme rádi, že jsme našli tak skvělou hlídačku, jelikož náš syn s ní rád tráví čas a já vím, že je v dobrých rukou.


Veronika P.11/12/2022Babysitting - via this platform

Dominika hlídala poprvé mou šestiletou dceru, respektive se jí opravdu aktivně věnovala celé odpoledne. Velice milá a vstřícná. Dcera byla nadšená. Mohu vřele doporučit!


Nikola K.03/08/2022Babysitting - via this platform

Slečna Dominika hlídala včera mého 4 leteho syna . Ten byl přímo nadšený ❤️ Na hlídání chodí často , ale takhle šťastného jsem ho ještě neviděla . Už se těší na příště :-)

PS: slečna dítě pouze nehlídá , ale maximálně se mu věnuje a vede ho ke správným věcem . Maximálně doporučuji *****


Kristina Z.07/07/2022Babysitting - via this platform

Pani Dominika mi občas hlídá holčičku ( 1 měsíc)
Celý den komunikujeme spolu, posílá mi fotky, krmi, přebaluje a chodí spolu na procházky. Je milá, spolehlivá a můžu jen doporučit.
Děkuji.


Cecilia L.16/06/2022Babysitting - via this platform

Dominika took care of my 3 years old the full day. She is active, smiling, caring, she brought him out for a walk and to playground, they read books.She was nicely communicative with me the full day, sending pictures and messages. She put my son to sleep without problems. It really seemed to me that she likes to work with kids and she has experience. Absolutely recommended!!


Dana F.29/04/2021Babysitting - via this platform

Pani Dominiku muzu vrele doporucit. 3 plne tydny hlidala nasi 5letou dcerku a ta si ji oblibila. Pani Dominika je spolehliva, dokaze vymyslet pestry program, delala s dcerkou v ramci hlidani rozvojove aktivity a je videt, ze ji prace s detma bavi.


Kateřina H.18/03/2021Babysitting - via this platform

Paní Dominika se mi ozvala na základě mého inzerátu, kdy jsem sháněla hlídání na poslední chvíli a nemohla jsem vybrat lepší hlídačku! :) Už dvakrát hlídala dcerku (2 a čtvrt roku) a zvládly to spolu naprosto skvěle. Je vidět, že má paní Dominika ráda děti a umí to s nimi. Když budeme potřebovat, určitě ji využijeme znovu a jsem ráda, že jsme našly zrovna ji! Takže Dominiku určitě doporučuji! :)


About me

Good day,
My name is Dominika and I have been actively working with children for several years, from birth to 15 years old. In families or at each other's homes. I like children very much. I am friendly, nice, positive, honest, reliable, punctual, I am 15 years old. son. I graduated from high school with a high school diploma and am currently working for a business, preferring full-time security. I am sporty, I like to read, go for walks, travel... etc.
I will be happy to help with babysitting, by arrangement, in case of good weather, walks, trips, I will teach children to ride a bike, then ice skates, in winter on ice, skiing, various sports, healthy lifestyle, healthy eating... if necessary I like to cook or bake a cake, minor cleaning associated with the habit of being able to clean up after myself toys, being able to fold clothes, prepare books and everything needed for school, kindergarten... I like to read books to children, help with homework, we play various games, learn to speak, right pronounce words, etc... if it is not necessary we do not use TV, tablets, etc.
I prefer long-term cooperation, I live in Prague 4 Nusle. We have a beautiful Folimanka park nearby, for walks and a playground for children.
By appointment:
Ironing 300,-/h
Each additional child +100,-/h

Availability

V pátek od cca 18h a víkendy po domluvě


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

20 years

toddlers

20 years

preschoolers

20 years

schoolers

20 years

teens

20 years

Special Experience

Hyperactivity, Food Allergies, Sleep Disorders, and Visual Impairment

Pracovala jsem s dítětem, kdy melo problémy s výslovnosti a byla doporučená logopedie. Děti, které odmítali jíst, naučili se, hyperaktivní děti, s ADHD..Vše jsme zvládli.

Skills and Hobbies

Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

…žehlení, vaření, ráda peču, procházky, příroda, sportovní aktivity, kolo, lyže, plavání, brusle jak v létě tak v zimě...domluvím se česky, slovensky, polsky, anglicky a učím se francouzsky.

Languages

Čeština, English, and Slovak

Domluvím se česky, slovensky, polsky, anglicky a učím se francouzsky.

Certification

Kurz první pomoci

photos

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 4



Where am I available too?: Praha 1



Praha centrum a okolí