Dominika
8 hodnocení
  • 20 let zkušeností s hlídáním
  • 40 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 175 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 4 dny
  •  SŠ OGD Lysá nad Labem
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Přes noc
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Dominika M.

350 Kč/h

  • (8)
  • 40 let
  • 20 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Hana D.07/08/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Dominika u nás pracovala zhruba rok na plný úvazek (čtyři dny v týdnu deset hodin). Starala se o dvě děti ve věku 2 a 4 let. Většího vodila do školky, ve zbylém čase s nimi chodila na hřiště a procházky, při horším počasí vymýšlela i různé další aktivity, například si s nimi malovala, četla nebo vyráběli něco z papíru. Také jim připravovala zdravé a chutné jídlo, dbala na to aby slušně stolovali.
Děti nejen hlídala, ale pomáhala nám také s výchovou, chlapce vedla k samostatnosti, vzájemnému respektu a základům slušného chování.
Paní Dominika byla vždy dochvilná, ke své práci přistupovala zodpovědně a děti ji měly rády. Byli jsme s její prací velice spokojeni. Důvodem ukončení spolupráce je nástup obou dětí do školky.


Katerina D.24/07/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Dominika se stará o mého ročního syna již pár měsíců, hlídá ho jak přes den tak někdy i v noci. Na Dominiku se můžu spolehnout, vždy přijde včas a v dobré náladě a já vím, že v klidu můžu odejít z domu. Dominika dodržuje harmonogram mého syna, posílá mi fota a pokud to počasí umožňuje, tak většinu času tráví venku. Jelikož jsme bilingvní rodina, Dominika nemá problém domluvit se anglicky. Jsme rádi, že jsme našli tak skvělou hlídačku, jelikož náš syn s ní rád tráví čas a já vím, že je v dobrých rukou.


Veronika P.11/12/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Dominika hlídala poprvé mou šestiletou dceru, respektive se jí opravdu aktivně věnovala celé odpoledne. Velice milá a vstřícná. Dcera byla nadšená. Mohu vřele doporučit!


Nikola K.03/08/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Dominika hlídala včera mého 4 leteho syna . Ten byl přímo nadšený ❤️ Na hlídání chodí často , ale takhle šťastného jsem ho ještě neviděla . Už se těší na příště :-)

PS: slečna dítě pouze nehlídá , ale maximálně se mu věnuje a vede ho ke správným věcem . Maximálně doporučuji *****


Kristina Z.07/07/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Dominika mi občas hlídá holčičku ( 1 měsíc)
Celý den komunikujeme spolu, posílá mi fotky, krmi, přebaluje a chodí spolu na procházky. Je milá, spolehlivá a můžu jen doporučit.
Děkuji.


Cecilia L.16/06/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Dominika took care of my 3 years old the full day. She is active, smiling, caring, she brought him out for a walk and to playground, they read books.She was nicely communicative with me the full day, sending pictures and messages. She put my son to sleep without problems. It really seemed to me that she likes to work with kids and she has experience. Absolutely recommended!!


Dana F.29/04/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Dominiku muzu vrele doporucit. 3 plne tydny hlidala nasi 5letou dcerku a ta si ji oblibila. Pani Dominika je spolehliva, dokaze vymyslet pestry program, delala s dcerkou v ramci hlidani rozvojove aktivity a je videt, ze ji prace s detma bavi.


Kateřina H.18/03/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Dominika se mi ozvala na základě mého inzerátu, kdy jsem sháněla hlídání na poslední chvíli a nemohla jsem vybrat lepší hlídačku! :) Už dvakrát hlídala dcerku (2 a čtvrt roku) a zvládly to spolu naprosto skvěle. Je vidět, že má paní Dominika ráda děti a umí to s nimi. Když budeme potřebovat, určitě ji využijeme znovu a jsem ráda, že jsme našly zrovna ji! Takže Dominiku určitě doporučuji! :)


O mně

Momentálně můžu nabídnout pátky večer (cca od 18:30 dle dostupnosti) a celé víkendy.
Od září budu hledat novou rodinu na full time. 40h týdně, plus víkendy dle domluvy.
Dobrý den,
jmenuji se Dominika a s dětmi pracuji aktivně už několik let ve věku od narození do 15let. V rodinách nebo u sebe doma. Děti mám moc ráda. Jsem přátelská, milá, pozitivní, upřímná, spolehlivá, dochvilná, Mám 15let. syna. Mám vystudovanou střední školu s maturitou a momentálně pracuji na živnost, upřednostňuji hlidání na plný úvazek. Jsem sportovně založena, ráda čtu, chodím na procházky, cestuji.. atd..
Ráda pomůžu s hlídáním dětí, po domluvě, v případě hezkého počasí procházky, výlety, ráda naučím děti jezdit na kole, pak brusle, v zimě na ledu, lyžování, dále různé sporty, zdravý životní styl, zdravé stravování...v případě potřeby ráda uvařím nebo upeču koláč, menší úklid spojený s návykem si po sobě umět uklidit hračky, umět složit oblečení, připravit knihy a vše potřebné do školy, školky…ráda čtu dětem knihy, pomůžu s úkoly, hrajeme různé hry, učíme se mluvit, správně vyslovovat slova, atd...pokud to není nutné nepoužíváme televizi, tablety a pod.
Upřednostňuji dlouhodobou spolupráci, Bydlím Praha 4 Nusle. Kousek máme krásný park Folimanka, na procházky i na hřiště pro děti.
350/h pokud dítě nemá žádné speciální potřeby nebo omezení. (bez velkého vaření, úklidu, venčení psa, vyzvedávání zásilek, chození na nákupy)
Po domluvě:
Žehlení 300/h
Každé další dítě +100,-/h

Dostupnost

V pátek od cca 18h a víkendy po domluvě


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

20 let

batolata

20 let

předškoláci

20 let

dětský školní věk

20 let

náctiletí

20 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem a Problémy s viděním

Pracovala jsem s dítětem, kdy melo problémy s výslovnosti a byla doporučená logopedie. Děti, které odmítali jíst, naučili se, hyperaktivní děti, s ADHD..Vše jsme zvládli.

Dovednosti

Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

…žehlení, vaření, ráda peču, procházky, příroda, sportovní aktivity, kolo, lyže, plavání, brusle jak v létě tak v zimě...domluvím se česky, slovensky, polsky, anglicky a učím se francouzsky.

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenština

Domluvím se česky, slovensky, polsky, anglicky a učím se francouzsky.

Kurzy

Kurz první pomoci

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 4



Kde také bývám: Praha 1



Praha centrum a okolí