Michaela
1 reviews
  • 28 years
  • Praha
  • She has already been contacted by 53 parents
  • Booked repeatedly
  • Activity 4 months ago
  •  Umělecká a řemeslná
  •  prefers sitting: 20 - 40 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
Languages

Michaela S.

120 Kč/hour

  • (1)
  • 28 years
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Tereza N.23/12/2021Cleaning

Míša nám pomáhá srovnat a uklidit 2 domácnosti. Moc děkuji a doporučuji. Míša je spolehlivá, pečlivá, skvělá domluva, ochota a stále usměvavá. 😊


About me

Pěkný den přeji. :) Jmenuji se Míša, je mi 22 let a jsem studentkou umělecké-řemeslné školy. Momentálně studuji-individuálně v posledním ročníku oboru umělecký truhlář. Pak bych si dále ráda udělala nástavbu a vyučila se i na uměleckou řezbářku a uměleckou kovářku. Jsem vděčná, že mám i jisté vrozené vlohy a tvorbu zvládám precizně a moc mě baví. Před tím jsem studovala na svobodném chebském gymnázium, než jsem si plně uvědomila jakým směrem bych se ráda ubírala. V budoucnu bych se klidně i přiučila restaurátorství starožitného nábytku a umění. Od mala maluji, kreslím, vyrábím všemožné výrobky (z přírodnin i umělých materiálů, kamenné suiseky, keramika, šperky,..) sochařim, fotím, peču a vařím, šiji, čtu, studuji, píši, zpívám, hraji na hudební nástroje, tvořím hudbu, tančím, cvičím, hraji sport, jezdím a chodím na procházky či výlety, tvořím a zúčastnuji se různých společenských aktivit, navštěvuji kulturní akce, trávím svůj volný čas s přáteli a rodinou, moc ráda poznávám nové lidi, ráda trávím čas i sama se sebou :)
Nejraději trávím čas v přírodě a nejbližší mi jsou les a hory, avšak jsem i půl na půl měšťanda ;) Prahu jsem si zamilovala. Vyrůstala jsem v Chebu ve městě a strávila čas u prarodičů, kteří bydlí na venkově. Vyrůstala jsem se svým mladším bratrem, s kterým máme stále krásnější vztah. A také se spoustou sestřenic a bratranců a neodmyslitelně přátel. Většinou jsem byla já ta nejstarší a nebo nejaktivnější, a tak jsem byla hlavním iniciátorem vytváření krásných aktivit a prosté zábavy. Jak s rodinou a přáteli, tak i třeba ve třídě se spolužáky. Momentálně se setkávám nejvíce s neteřinkami mého přítele a vždy spolu něco vytváříme. Naposledy jsme vytvořily desky herbáře lučních víl, do kterého si ted budou moci po celý život přidávat vylisované květinky a rostliny. S dětmi si společně moc rozumíme a užíváme si krásných chvil. Jsem štastná když se ode mne můžou něčeho přiučit, dělá mi radost když je můžu jen sledovat jak se učí a rozvíjí sami a i já se od nich bezmezně učím. Už se moc těším na svoji rodinu, ale to je vzdálená budoucnost. Momentálně budu moc ráda, když budu moci strávit svůj čas i s dalšími dětičkami a to třeba právě Vašimi. Ideálně bych to viděla na věkovou kategorii 6-12 let. ;) Klidně a ráda pohlídám i sourozence. Volný čas pro hlídání budu mít asi různorodě..to se ještě vyvrbí. Hlavně bych měla čas ráno a dopoledne. Někdy i večer nebo víkendy. Odpoledne pracuji pro neziskovku, která ochranuje přírodu a bojuje proti toxickým látkám, které se kolem nás vyskytují. Miluji přírodu a jsem vděčná za život. :) Miluji lidi i zvířata. Jsem vegetariánka i veganka. Občas jím ráda vejce a sýry, když vím že ta zvířata měla plnohodnotný život s trávou pod nohama a sluncem nad hlavou. :) Bez masa jsem nanejvýš spokojená, avšak nejsem v ničem vyhrocená..člověk je všežravec..to co se snad prozatím však v dnešní době děje za zdmi velkochovů je zlo. Jsem zastánce pestré stravy. Jsem pro zdravý životní styl. :) Přešla jsem již konečně úplně po dvouleté očistě na přírodní medicínu, z které jsem také nadšená.. a jsem moc ráda že nemusím být již více součástí farmaceutického byznysu. Jsem pro mír a lásku v našich životech na této krásné Zemi. :)

Availability

Pěkný den přeji :) Kdyby jste měli zájem o moje služby neváhejte se mi ozvat. Ráda se s každým individuálně domluvím podle možností mých i Vašich. V budoucnu možná začnu vyplnovat i kalendář. ;):)


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

no experience

toddlers

no experience

preschoolers

5 years

schoolers

5 years

teens

5 years

Special Experience

Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Visual Impairment, and Hearing Impaired

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Languages

Mám ze školy základní znalost anglického a německého jazyka. Ani jeden prozatím aktivně nevyužívám. Do budoucna bych se určitě ráda přiučila dalším jazykům a začala je aktivně využívat, když pro to bude příležitost.

Where babysit

Primary city: Praha » Praha 16 » Praha 5



Where am I available too?: Praha 2