Kateřina
8 reviews
  • 4 years experience
  • 23 years
  • České Budějovice
  • She has already been contacted by 20 parents
  • Activity about 15 hours ago
  •  Střední Pedagogická škola Prachatice
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 2 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
Languages

Kateřina R.

250 Kč/hour

  • (8)
  • 23 years
  • 4 years experience
  • Covid-19 vaccine

She has passed video verification

more about video verification

ID card checked

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reviews

Tereza M.12/03/2024Babysitting - via this platform

Co se tyce chodu nasi domacnosti, tak Katerina je clenem nasi rodiny. Bez problemu vyvenci psa, kdyz je treba, ale pomohla mi nescetnekrat v tehotenstvi i bezprostredne po nem s uklidem domacnosti a nyni nam pravidelne hlida nase dve male deti, ktere ji maji velice radi. Je velice mila a laskava k detem, je videt, ze hra s nimi ji bavi. Je velice spolehliva, pripadne zmeny jsou komunikovany vzdy predem, komunikuje obratem a je naprosto dochvilna. Jsem strasne rada, ze jsme na Katerinu narazili, nedam na ni dopustit!


Barbora C.27/09/2023Babysitting - via this platform

Káťa hlídala mého dvouletého syna. Bylo to jeho první hlídání, a vše dopadlo fantasticky. Káťa je skvělá, společně si vyhrály. I uspávání proběhlo hladce.
Byla sem velmi spokojená, komunikace mezi námi probíhala skvěle, na všem jsme se výborně domluvili. A se synem společně vycházeli na jednicku.

Nemuzu rict nic jiného, nez ze doporucuji vsema 10ti❤️


Soňa N.17/01/2023Babysitting - via this platform

Katka hlídá naši dceru téměř 3 roky, od jejích cca 2 měsíců. Kačku bereme jako součást naší rodiny a jsme s ní moc spokojeni. Docházela k nám pravidelně každý den na cca 3 hodiny, dokud dcera nenastoupila do školky. Pořád jsme ale v kontaktu a rádi ji vždy využijeme na nárazové hlídání. S naprostou důvěrou vím, že je schopna se o dceru postarat celý den a máme zkušenost také s celonočním hlídáním.
Kačka je velmi zodpovědná, dochvilná a má naprosto skvělý vztah k dětem. Dceři se vždy věnuje na 100 % celé hlídání a ona ji opravdu miluje. Respektuje vše, co si ohledně výchovy ne/přejeme a má naši 100 % důvěru. Dokáže děti skvěle vést po všech stránkách, vymýšlet aktivity, tvoření, výlety, zábavu, učit nové věci. Je to zkrátka člověk na správném místě a v naší rodině bude mít vždy své místo.


Monika N.09/01/2023Babysitting - outside this platform

Káťa u nás pravidelne hlída deti, dvoch chlapcov a dievčatko vo veku 3, 2, 1. K deťom je veľmi láskavá a citlivá, zároveň si nenechá "skákať po hlave". Snaží sa vždy dodržať naše inštrukcie a rešpektuje chod rodini. S dochviľnosťou nie je žiaden problém. Ak náhodou potrebuje plánované hlídani zrušiť, vždy dá vedieť dostatočne včas. Deti sa na ňu tešia a veľmi si ju obľúbili.


Markéta K.09/01/2023Babysitting - via this platform

Kačenka hlídala moje dvě dcery (4 roky a 1 rok) a ráda bych jí doporučila všem, kteří hledají úžasnou chůvu pro své děti. Čas s dětmi vždy prožila na 100% - chodila s nimi na hřiště, tvořila, hrály si. Moje dcery jí mají moc rády a věřím, že si ji zamiluje každé dítě, protože Kačenka je veselý člověk s velkým srdcem. A velký bonus je, že miluje zvířátka, takže naše tři kocicky nebyly problém, naopak, našla si vždy par minut na to, aby je pomazlila. ❤️ pokud bych znova potřebovala hlidani pro dcery, už bych nikoho jiného nehledala. Děkujeme za vše ❤️


Petr V.07/01/2023Babysitting - via this platform

Kateřina nám pomáhala cca přes půl roku v hlídání naší mladší dcery(2 roky). Spolupráce probíhala od začátku velice dobře a nebyl problém se na ničem domluvit. V případě potřeby hlídala i obě děti (starší syn 4 roky) bez problému. Obě děti jí měly rády a hlídání si užívaly. Kateřina byla spolehlivá a domluva vždy platila. Kateřinu doporučujeme!


Adéla K.05/01/2023Babysitting - via this platform

Už to bude asi rok co s Káťou spolupracujeme (moc nemám ráda tento výraz ve spojení s někým koho si pustím do rodiny a hlavně ke svým dětem, ale zároveň to vystihuje profesionalitu, se kterou naše chůva svou práci vykonává). Mám dvě dcery (1 a 3 roky). Původně jsme se s Káťou domlouvali na občasném hlídání večer a nakonec jsme si všichni tak sedli, že naše děti hlídá několikrát týdně v jakoukoliv dobu. Káťa má skvělý přístup k dětem, kdy si zábavnou formou dokáže získat pozornost a respekt dítěte. Vše je všech založeno na přátelském a respektujícím přístupu. Osobně se mi líbí, že se Káťa vždy stoprocentně věnuje dětem a jejich všestrannému rozvoji a potřebám. Respektuje naše rodinná pravidla a požadavky, ale zároveň se snaží do naší rodiny vnést i něco ze sebe. Jsem moc ráda, že jsme se poznali a Káťu můžu jen doporučit.


Denisa F.04/09/2022Babysitting - via this platform

Kateřina krátce hlídala syna a dceru. Byla upozorněna, že syn je náročnější, bohužel měla problém zvládnout i mou naprosto bezproblemovou dceru. Sama narovinu řekla, že chce hlídat jen hodné holčičky, takže pro hlídání aktivních chlapců jí doporučit nemohu absolutně. Když k tomu přičtu fakt, že na prvni hlídání ve smluvenou hodinu nedorazila a já ji telefonem pak musela budit, nemohu ji doporučit vůbec. Jen doufám, že Kateřina nebude pokračovat ve školství, protože tam nepotká jen hodné holčičky...

Dobry den, Ano toto hlidani si pamatuji, byla jsem několikátá hlidacka v radě a komunikovala jsem i se slečnou co hlidala po mně, takže opravdu znám obě strany pohledu. Hlidam momentalne u 6 rodin, na časove dochvilnosti si velmi zakládám a ve zmiňované situaci jsem opravdu přišla o 10 minut později. To mě mrzi a rodičům jsem se omluvila, jak nejlepe jsem uměla. V tomto ohledu chybu uznávám. Bohužel jsem rychle pochopila proč se hlidacky u rodiny tak často střídají. Deti očividně hlídat nechtěly a nebyly s tím v pohode a podle toho se také chovaly. Rodině jsem řekla, ze mám pocit, ze si hlidani nesedlo a nechci jim trvdit, ze je vše v pořádku, když za mě není. Zmínila jsem opravdu i to, ze na něco takového nejsem zvykla, protože deti křičely sproste po sobě navzajem i po mně. Po návštěvě babicky jsem viděla i to, ze k babičce přistupují úplně stejne jako ke mne a dospěla k názoru, ze to asi nebude jen moje vina. Rodině jsem řekla, ze jim rada pomůžu, než si najdou nekoho jineho. Maminka okamžitě prestala komunikovat, jen vyřešila peníze. Prošla jsem střední i vysokou školou se zaměřením na učitelství pro MŠ, takže jsem zazila opravdu různe deti a snažím se ke každému přistupovat velmi individuálně a vše řešit domluvou, abychom se na sebe vždy znovu těšili. Toto je jediný případ, kdy jsem musela rodině říct, ze to na dlouhodobou spolupráci nevidím, protože věřím, ze i můj názor, a to jak se u rodiny citim, je důležité. Vše jsem se snažila řešit s respektem k rodičům i dětem. Bohužel se to mamince i přesto nelíbilo. Tato zkušenost mě mrzi, přesto vím, ze nejsem jedina, kdo ji měl. Já tuhle praci mám uprimne rada a dětem se hodlám věnovat cely život. A rozhodne ne jen hodným holcickam.:) To moc nevím, z čeho maminka pochopila. I když mě reakce mrzi, vím, jaké vztahy mám s rodinami, kterými jsem prošla, a ve kterých jsem a to je pro mě směrodatné. Dekuji a přeji hezky den. :) Rašková Kateřina
Sitter's response

About me

Mílí rodiče, jmenuji se Kateřina, je mi 25 let a u rodin pracuji již čtvrtým rokem jako chůva na živnostenský list.
Že bych jednou chtěla pracovat s dětmi a věnovat se jim, jsem věděla už mnohem dříve. Proto jsem během studií Učitelství pro MŠ absolvovala mnoho praxí v mateřských školách.
Právě už během školy jsem i začala s hlídáním a hned jsem si tuto práci zamilovala. U první rodiny jsem hlídala holčičku už od jejich dvou měsíců, díky čemuž jsem získala spoustu zkušeností s miminky i toho nejmladšího věku. S touto rodinou spolupracuji dodnes.
Aktuálně pracuji s mnoha rodinami na pravidelné bázi.
S dětmi trávím ráda čas aktivně: na čerstvém vzduchu, v přírodě. Rádi ale zajdeme i do herniček a podobných míst.
Není pro mě výjimkou ani trávit s novými dětmi čas doma, v jejich přirozeném prostředí za přítomnosti rodičů. Někdy to chce přirozeně čas, než si na sebe zvykneme a můžeme rodičům s klidným srdcem zamávat.
Dále ráda rozvíjím to, o co se děti přirozeně zajímají. Ať už jde o tvoření, zpěv, tanec, apod.
V případě zájmu mohu s dětmi procvičovat základy angličtiny zábavnou formou.
Respektovat každé dítě v jeho přirozenosti je mi vlastní, stejně tak jako řád a pravidla rodiny, ve které vyrůstá.
Vyzkoušela jsem si také práci lektorky v Dětské akademii Madlenka, kde jsem vedla kurzy PlayWisely a minigymnastiky. Zde jsem se věnovala dětem už od 3 měsíců až 5 let, což pro mě bylo rovněž výraznou lekcí a zkušeností.
Dva měsíce jsem strávila v dětském aktivity parku ve Frymburku jako animátorka volného času.

K dětem mám velmi dobrý vztah, dokáží si mě rychle získat a myslím, že já je také. Práce s dětmi mě baví a naplňuje. Ráda bych své zkušenosti uplatnila i nadále.
Těším se na spolupráci s Vámi.☀️

Availability

Current calendar is not availaible

General Experience

infants

4 years

toddlers

4 years

preschoolers

4 years

schoolers

4 years

teens

no experience

Special Experience

Hyperactivity, Care for Sick Children, and Food Allergies

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Tutoring children

Individual
general preparation

Languages

Čeština and Slovak

Certification

photos

Where babysit

Primary city: Jihočeský » České Budějovice, Jihočeský kraj