Eliška
3 reviews
  • 8 years experience
  • 27 years
  • Dobřany
  • She has already been contacted by 80 parents
  • Activity 3 days ago
  •  Masarykovo gymnázium Plzeň
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 3 kids
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
She attended the first aid course with certificate.
Languages

Eliška H.

160 Kč/hour

  • (3)
  • 27 years
  • 8 years experience
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Diana K.30/03/2023Pet care

Ráda bych slečně Elišce dala mnohem víc hvězdiček:-), pokud by to bylo jen možné! Naprosto úžasně se postarala o naše půlroční štěňátko. Vůbec jsem tak perfektní spolupráci nečekala. Bylo to pro nás opravdu moc příjemné překvapení:-)! Nyní nám bude slečna Eliška hlídat pejska znovu. Obracím se na ní s naprostou důvěrou! O mazlíčky pečuje s opravdovou láskou. Samozřejmostí jsou krásné procházky, zasílání fotografií a každodenní informace o tom, jak se pejsek má, což pro nás bylo další velké překvapení:-)))! Slečnu Elišku mohu vřele doporučit každému, kdo chce mít svého pejska v těch nejlepších rukách:-)! Děkuji Vám, Eliško. Diana


Eva B.21/03/2023Babysitting - via this platform

Elišku vřele doporučuji všem rodičům! Hlídá mi děti už rok pravidelně doma i v terénu. Chodí včas, děti ji mají rádi a není problém i za pochodu měnit plány, když je potřeba.


Adéla B.09/06/2022Babysitting - via this platform

Eliška vyzvedávala z MŠ a hlídala mojí téměř 4-letou dceru Rozárku. 100% spokojenost za mne i za dceru. Eliška je milá a vstřícná. S dětmi komunikuje naprosto přirozeně a uvolněně - "umí se naladit na jejich vlnu". Rozárku to s ní moc bavilo a těší se na nějaké další hlídání. 😉 👍👍👍


About me

AKTUÁLNĚ: Na podzim a v zimě budu pravděpodobně kvůli praxím a dobrovolničení pendlovat mezi domovem a zahraničím, proto nemohu bohužel nabídnout dlouhodobé hlídání.

Covid: Covidem jsem onemocněla na podzim roku 2020, a poté znovu v lednu 2022, také mám za sebou jednorázové očkování v létě 21.

Zdravím všechny rodiče
a doufám, že na mém profilu najdou to, co hledají.
Jmenuji se Eliška, je mi 27 let a v současnosti se připravuji na příjímací řízení na zahraniční VŠ .

Když nekoukám do učebnic, trávím svůj čas ráda v přírodě, s kytarou nebo u dobré knihy a čaje.
Pocházím z okolí Plzně, kde jsem se čile věnovala hlídání dětí. Při gymnázium jsem v rámci dobrovolnictví doučovala a vedla skupinu předškoláčků na skautu. Po ukončení školy jsem strávila necelý rok jako osobní asistentka, nejčastěji právě mezi dětmi. Docházela jsem například k autistickému chlapečkovi. Také jsem vypomáhala tři roky jako vedoucí své vlastní skupiny dětí na skautském příměstském táboře "Ve městě, a přece venku." Mám zkušenosti i s batolaty, 2 měsíce jsem vypomáhala jako au-pair ve Švýcarsku s 14 měsíčním klučinou a navštěvovala jsem v Plzni kojenecký ústav. V současnosti hlídám pravidelně i nárazově přes platformu hlídačky a vypomáhám v soukromé školce, když onemocní některá z tet.

Při hlídání se vždy nejdříve snažím od rodičů dozvědět všechny potřebné informace - oblíbené činnosti dětí, ustálené zvyky, čas jídla a podobně. Ke každému dítěti přistupuji individuálně a není pro mě problém přijít i dříve či jindy, než má hlídání začít, abychom se v přítomnosti rodičů seznámili.
Pokud bych měla mluvit o jakési své "filozofii" k přístupu k drobkům, nejlépe jí asi vystihuje slavné "pomoz mi, abych to dokázal sám" Marie Montessori. A pak to, co učí rodiče Naomi Aldort. Říci místo: "Neplač, vždyť to nic není", když dítě upadne, spíše: "Bolí to, viď? Chceš to pofoukat?" :)
V případě zranění nebo péče o nemocné dítě si dokážu poradit, mám za sebou 40 hodinový kurz od Českého červeného kříže.

AKTUÁLNĚ: Na podzim a v zimě budu pravděpodobně kvůli praxím a dobrovolničení pendlovat mezi domovem a zahraničím, proto nemohu bohužel nabídnout dlouhodobé hlídání.

Availability

Current calendar is not availaible

General Experience

infants

2 years

toddlers

3 years

preschoolers

5 years

schoolers

4 years

teens

2 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder and Care for Sick Children

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, and Dance/physical activity

Čtení pohádek před spaním, to mi jde :)

Languages

Deutsch

Na gymnáziu jsem byla ve třídě zaměřené na jazykové vzdělání, hl. jazykem pro nás byla němčina, druhým angličtina. V němčině jsem se dostala na úroveň B2, složila mezinárodní zkoušku a mnoho od těch dob zapomněla, což se snažím napravit :D S angličtinou mám zkušenosti menší, ale také se v ní domluvím. V obou jazycích jsem schopná poradit dětem s domácími úkoly.

Certification

photos

Where babysit

Primary city: Plzeňský » Stod » Chotěšov, Plzeňský kraj



Where am I available too?: Praha 4



V současné chvíli se vyskytuji nejčastěji doma v Chotěšově (okres Plzeň-jih, 18 km od Plzně), někdy v Praze a nebo za hranicemi.